DPS 04.11.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Karteczki szukaj! Była! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Depsia, te powidła są bajkowe!!!! Zaraz wpiszę odpowiednie cyferki Dzięki piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 DPS-ia może się utopiła w rozbitych szparagach idę przeszukać pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 o znalazłam zaraz jutro z rana też wklepię cyferki jeno musisz mnie Słońce jeszcze kilka cyferek podać coby dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 05.11.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zamieściłem kolejny fotoreportaż na moim blogu, tym razem Wielkie Słone Jezioro na tapecie. Pozdrówka dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dzień dobry wszystkim. Czy ja dobrze czytam? że zakwasy chlebowe rozdajecie? Czy ja mogłabym się uśmiechnąć o taki? Choć raz zjadłabym taki chlebek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 O rany, szparagi rozbili??? Jak będę jeszcze coś wysyłała, to Ci dołożę słoiczek, gratisowo, obiecuję. Jeśli nie powysychały, to można je wydostać, przepłukać dobrze zimną wodą, potem zagrzać np. w mikrofali i polać masełkiem z bułeczką. Tylko trzeba bardzo uważnie przejrzeć za resztkami szkła - w sumie może to zbyt ryzykowne, jedzenie tych szparagów... Brazunia, dziękuję za słowa uznania, przekażę Babci! Dziewczynki, mam nadzieję, że się nie potrujecie, oby Wam smakowało! Dalsze info na PW. Dzień doberek, kochani, za słoneczkiem już tęsknię, bo nie widziałam od tygodnia. Ma ktoś na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiola, jak chcesz, to ja Ci wyślę zakwas, nie ma problemu. Adresik na priva poproszę i zaraz wysyłam. Przepis u mnie na blogu, dokładny i ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no wlasnie a propo zakwasu skleroza fajna choroba - tylko potem trzeba samemu ukisic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wiola, jak chcesz, to ja Ci wyślę zakwas, nie ma problemu. Adresik na priva poproszę i zaraz wysyłam. Przepis u mnie na blogu, dokładny i ze zdjęciami. Depsia, poczytam na blogu czy dam radę sama zrobić, jak będzie za trudno to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witanko!Rodzinkę podrowię, gdy się tylko zejdą do domu. Ja mam dzisiaj w tym tygodniu już trzecie zebranie w placówce edukacyjnej i chyba nawet pojadę autem, bo mi się nie chce po ćmoku na busa czekać. Trzymta kciuki!Chlebek wieczorkiem namieszam, rano upiekę i jutro wyślę zakwas do Wusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no wlasnie a propo zakwasu skleroza fajna choroba - tylko potem trzeba samemu ukisic Niestety, wciąz jeszcze nie znalazłam skutecznego lekarstwa na moją sklerozę... Miałam Wam dać, mea culpa... Frosia, wybaczysz...? Agduś - OK, to w takim razie wyślij do Wusi, a w razie czego to ja jakoś pomogę. Wiola, do Ciebie to ja wyślę, tylko czekam na adresik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 depeesia przeciez pisalam o mojej sklerozie to raczej Ty mi wybacz , ze sie nie upomnialam musze nastawic w koncu ten zakwas ale ze mi sie nie chce to tlumacze sobie dziennie , ze przeciez Frosch woli chleb pieczony na drozdzach poglaskaj Karusia ode mnie , coby mnie nie zapomnial a Nefke trac w uszko Pawlowi mozesz zrobic co chcesz byle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dzień dobry DPS-ia no sporo było drobniutkiego szkła trochu się bałam najważniejsze że nic więcej nie uszkodzili bo bym już chyba musiała poszukać kogoś do zabicia od razu mogę powiedzieć że dżemik dyniowy pyszny a syropek z mniszka to będę musiała pod kluczem trzymać coby moje dziecko na raz nie wypiło wszystkiego tak mu posmakował Agduś tylko z instrukcją obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Depsia, cyferki wysłałam!!! No bajka te powidła, mówię Wam!!! A jeszcze z włąsnym chlebem ... Agduś, nie wybierasz się do mnie w najbliższym czasie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ja też się cyferkami pobawiłam Braza Ty nic nie mów bo jak czytałam wpis Agdusi tak na szybko to dopatrzyłam że ona rano chlebek upiecze i wyśle a dopiero potem że zakwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.11.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 brazunia, Ty leniuszku!!! Sama sobie upiecz Zobaczysz jak fajnie! Skora ja moge, to Ty tez Depsiu, Slonko skrobnij czy juz mam wypatrywac listonosza? No i czekam na reszte instrukcji A na skleroze to najlepsze sa suply na chusteczce Babcine sposoby najskuteczniejsze i jakie ekologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Łooo, Ambercia, jaki avatarek nowy elegancki! Ekologiczny sposób na sklerozę, powiadasz? Ty to jednak artystka jesteś, no nie mogę! Amberciu, pewnie, że powinnaś listonosza wypatrywać, do wszystkich poszło w poniedziałek, do Ciebie też. Pewnie w tej Wawie tam za duży przerób na poczcie mają i nie nadążają... Mam nadzieję, że najpóźniej jutro dotrze wszystko i do Ciebie. Cieszę się, że Wam smakuje, bo stresa miałam okropnego, mówię Wam. Bo gadać to każdy może o przetworach i jedzeniu, ale spróbować na żywo to inna bajka, nie? Frosia, to i tak moja wina... Jakbyś mi chciała przysłać na priva adres, to ja Ci listem zwykłym do S. wyślę, to taniocha jest! Niech dziewczyny powiedzą, wszystkim zakwas zwykłym listem wysyłałam i do wszystkich doszedł żywy i cały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 05.11.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Depsia, kurna chata, to gdzie jest mail, co? No wiesz, siedze teraz przed kompem i chce dokonac wiesz czego No dawaj, dawaj Zrobie klik i bedzie z glowy. A u nas pocztowcy to rzeczywiscie leniwe bestie ... albo zapracowane, bo zawsze mam pozniej niz inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ambercia, widzę, że lekki odpoczynek Ci się trafił A co do chleba - nie mam piekarnika i chyba się w końcu skuszę na tę maszynę I dołączam do Depsi w pochwałach awatarka - bardzo gustowny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts