rrmi 22.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Nic ja ta nowego w tym dzienniku nie widze Daj znac jak bedziez znala wyniki , trzymam kciuki , ale w sumie to jestem pewna , ze nie ma potrzeby. Bedzie git Kotka jest sprytna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.01.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 DPS Gratuluję Tobie i Synowi, wielki sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dpsiu Gratulacje. Bardzo , bardzo ciesze sie razem z Toba . Masz naprawde super Synka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.01.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Noooooooo......................................................... !!GRAAAATULACJEEEEE....................... Dla Chłopaka i Jego Matki!!!!! BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.01.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Depsia wielkie gratulacje!! Podziwiam talent i pracowitosc mlodego czlowieka. Ale musicie teraz byc tacy dumny. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dpsiu Gratulacje. Bardzo , bardzo ciesze sie razem z Toba . Masz naprawde super Synka . Zapomnialam napisac , ze i Ty jestes wyjatkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A mnie zatkało z radości!!!! No po prostu nie wiem, co powiedzieć.... Chłopaku Drogi!!!!! GRATULACJE!!!!!!! A Tobie i Pawłowi należą się ogromne wyrazy uznania za TAKIEGO SYNA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.01.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Nie będę się powtarzać, bo z rozpędu już u Brazy napisałam, więc krótko:GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No Depesia, jestem pod wielkim wrazeniem Moje gratulacje dla ciebie i syna Widze że kciuki nie byly potrzebne , i tak by sobie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Depeśka, bardzo, bardzo się cieszę!!!! masz Syna debeściaka przyjmijcie moje najszczersze gratulacje to się nazywa dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 No właśnie... BB, jesteś niesamowita! Nie wiem, czy tak pamiętałabym o kimś! Dziękuję! Jutro będziemy z drżeniem serca sprawdzać, co udało mu się zwojować po tych zupełnie wykańczających jazdach po Krakowie. Jeśli za mało - za 3-4 miesiące powtórka... Ale, ale... Zapraszam do dziennika, zaraz tam napiszę o czymś dla nas bardzo, bardzo ważnym! Domeczku taka już jestem i nie ma za co dziękować to po prostu tak samo wyszło i oczywiście już sie upiłam szampanem i GRATULACJE!!!!! No nie każdy może być tak dumny Cieszę się razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 23.01.2008 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 DOMKU!!! GRATULUJEMY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.01.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Depesiu i ja gratuluję serdecznie . Wyobrażam sobie jacy jesteście dumni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Kochani Moi, Drodzy - wszystkim Wam bardzo, bardzo dziękuję za gratulacje, jest mi ogromnie miło. Wczoraj świętowaliśmy rodzinnie, było bardzo przyjemnie i wesoło, dobrze, że nie pisałam potem na forum, bo nie wiem, co ja bym tu po tej żurawinówce powypisywała. Jeszcze raz - bardzo Wam dziękuję za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Depesiu dopiero teraz przyczytałam tę wspaniałą wiadomość. Bardzo serdecznie Wam gratuluję. To niesamowite uczucie gdy dzieci osiagają w zyciu tak wiele! Ciesz sią tą chwilą i zapamietaj ja na długo. A synkowi życzę połamania nóg tfu chyba pióra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 23.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Depesiu to ogromny sukces Twoj Twojego syna i was wszystkich musisz sie naprawde cieszyc .......tyle ze on pojedzie tak dallleko...ja bym troche pakala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Depresiu moje gratulację Co za wspaniała wiadomość!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Już płaknęłam. Wczoraj. Ze szczęścia, wzruszenia i... smutku, że pojedzie. Depresiu... Nic z tego, Romciu, daleko mi teraz do depresi... Dziękuję za gratulacje, cieszę się, że jesteście ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Już płaknęłam. Wczoraj. Ze szczęścia, wzruszenia i... smutku, że pojedzie. Depresiu... Nic z tego, Romciu, daleko mi teraz do depresi... Dziękuję za gratulacje, cieszę się, że jesteście ze mną. hahahaha co za przejęzyczenie Ale i tak jestem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts