Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie...

BB, jesteś niesamowita! :o Nie wiem, czy tak pamiętałabym o kimś! :o Dziękuję! :D

Jutro będziemy z drżeniem serca sprawdzać, co udało mu się zwojować po tych zupełnie wykańczających jazdach po Krakowie. :-?

Jeśli za mało - za 3-4 miesiące powtórka... :evil:

Ale, ale... Zapraszam do dziennika, zaraz tam napiszę o czymś dla nas bardzo, bardzo ważnym! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Domeczku taka już jestem :oops: i nie ma za co dziękować to po prostu tak samo wyszło :wink: :lol:

i oczywiście już sie upiłam szampanem i GRATULACJE!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No nie każdy może być tak dumny :lol: :lol: :lol: :lol: Cieszę się razem z Wami :lol: :lol:

Kochani Moi, Drodzy - wszystkim Wam bardzo, bardzo dziękuję za gratulacje, jest mi ogromnie miło. :oops: :D 8)

Wczoraj świętowaliśmy rodzinnie, było bardzo przyjemnie i wesoło, dobrze, że nie pisałam potem na forum, bo nie wiem, co ja bym tu po tej żurawinówce powypisywała. :oops: :lol:

Jeszcze raz - bardzo Wam dziękuję za pamięć. :D :D :D :D :D :D

Depesiu dopiero teraz przyczytałam tę wspaniałą wiadomość. Bardzo serdecznie Wam gratuluję. To niesamowite uczucie gdy dzieci osiagają w zyciu tak wiele! Ciesz sią tą chwilą i zapamietaj ja na długo. A synkowi życzę połamania nóg tfu chyba pióra :wink: :lol: :lol:

Już płaknęłam. Wczoraj. :oops:

Ze szczęścia, wzruszenia i... smutku, że pojedzie. :oops: :D

Depresiu... :lol: :lol: :lol:

Nic z tego, Romciu, daleko mi teraz do depresi... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Dziękuję za gratulacje, cieszę się, że jesteście ze mną. :D :D :D