wiolasz 05.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 To pierwsze zdjecie i ja mam. O ile podoba mi sie to 1 bardzo, o tyle w tym drugim nie chciałabym sie myć. Jakoś chyba spodziewałabym sie w niej karaluchów sorki za taki bezczel, ale kojarzy mi sie z brudnymi ścianami, obskurnymi. Jakoś podobają mi sie szarości w mieszkaniach, salonach itp. ale zaczynają już trochę sie przejadać...za dużo ludzi już te szarości ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.12.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 ... w sprawie łazienek: Nie moje klimaty, (choć z gustami nie zwykłem dyskutować - jeden lubi mamusię, jeden córkę a jeszcze inny byc może tatusia) to: ... zdjęcie przedstawione przez Wiolasz bardzo mnie zaintrygowało ... no mógłbym się godzinami "wgapiać" na umywalkową "baterię" w połączeniu z ramą lustra, owinięty w dywanik siedząc na tym narożnikowym krzesełku z pozdrówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 chciałabym to zobaczyć może bym sobie na wannie przysiadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Depes jakie to fajne plany, to ja poczekam na ta lazienke z przyjazdem. A czy cos takiego gdzies usmiescisz, bo do lazienki takiej jak tutaj to srednio pasuje, no chyba, ze ramke biala dorobisz i walniesz na ta ciemna sciane.., ale czy taka ramka by pasowala? http://i219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/DSC08789.jpg?t=1260047861 chyba lepiej fioletowa jakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A Wy sobie mówta, co chceta, a ja i tak ciemne ściany zrobię! No ja zawsze mówię, że każdy ma swoje klimaty, nie? U siebie w domu to pewnie bym takich szarości ciemnych nie robiła, ale goście - mogą takie mieć, też nie będa tam przecież mieszkać na stałe. W domu to pewnie robiłabym coś bliższego klimatów ze zdjęcia Wioli. Zeljko - jak Ty gadasz, że poczekasz, to ja też poczekam. Z przyjazdem do pewnej małej miejscowości na B. A obrazki Twoje przepiękne są! W życiu nie powieszę ich w łazience, do pokoi pójdą! Zosiu, jak tylko już będzie zrobione, to ja Cię serdecznie na to przysiadanie zapraszam! Wiola - no może jakoś karaluchów się ustrzeżemy. Ściany będą zdecydowanie ciemne, znacznie bliższe zdjęciu nr 1, może jakoś wyjdzie... A jak nie wyjdzie, to też będzie musiało tak być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.12.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Depsia, przecież to Twoje pokoje Ale zdecydowanie ładniejsze dla mnie są ciemne ściany i kontrastowe jasne meble niż szare sciany i mało wyróżniajaca się biała zabudowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Depeś Ty wiesz jakbyś bliżej była, że ja bym wpadła juz dawno. Nam sie ciężko wybrać do Ciebie na kilka dni, my musimy po prostu zaplanować całe wakacje aby zanim wrocimy do domu, jeszcze zdarzyć wypocząć. No po ostatnim wyjeźdźie do Poznania, co odbyło się w trzy dni. (wyjazd, spanie w babci dwie noce i powrót) to my tydżien nie mogliśmy się pozbierać. Normalnie trzeba bylo to odchorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dzień dobry DPS-ia bo już miałam trzeci raz zawyć bolesnie że nie czytasz priwków jakbyś mogła to ja bym Ci wdzięczna była za jak najszybsze bo taka jedna osoba oczekująca grzybków na Wigilię obiecuje mi pokaźny zestaw tortur jak nie dotrą na czas a to moja skleroza zapomniała napisać wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Zeljcia, w końcu musisz, tylko przynajmniej na tydzień, żebyście nie padli po powrocie jak kawki! Trzeci rok się wybierasz. Wiola, no bo pierwsze zdjęcie to inspiracja kolorystyczna i podłoga, drugie - przede wszystkim te szerokie białe listwy na ścianach, które chcę bezczelnie zerżnąć. Wusia - no postaram się, słowo harcerza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Zdjęcia w dzienniku mi się nie otwierają! Z tych dwóch sinych łazienek w komentarzach, to zdecydowanie wybrałabym pierwszą. Druga jest zimna, bez uroku, brudna, kojarzy mi się z kiepskiej jakości noclegownią turystyczną... Skoro to ma być dla gości a nie dla Ciebie, to może zrób ankietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Trzeci rok się wybierasz. No wiem, ale to nie tylko u Ciebie nie bylam, nigdzie nie bylam. Cos za cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Zdjęcia w dzienniku mi się nie otwierają! Z tych dwóch sinych łazienek w komentarzach, to zdecydowanie wybrałabym pierwszą. Druga jest zimna, bez uroku, brudna, kojarzy mi się z kiepskiej jakości noclegownią turystyczną... Skoro to ma być dla gości a nie dla Ciebie, to może zrób ankietę. No dobra, piszę jeszcze raz: łazienka będzie zdecydowanie bardziej przypominała pierwsze zdjęcie, taka będzie [podłoga i taki kolor ścian. Z drugiej będa tylko szerokie białe listwy wykończeniowe. Ankiety nie przewiduje się. Zeljka - Ty wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Wiem, ze Ty mnie i tak love. A ja przyjade kiedys chocby nie wiem co. A lazienki to my sie obie podobaja. W kazdym razie jak plytki wybierzesz (a te co Zochna pokazala sa cudowne i te pierwsze i te drugie, te pierwsze bardziej) to pomozemy wybrac kolor scian. Jesli szarosc to moze taka jak Kasiorek ma w salonie, ciemniejsza. Bo ta na drugim zdjeciu wyglada troche.., no nie wiem.., blado. Ale jestem pewna, ze i bez naszych rad sobie swietnie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 No co ja dzisiaj, jakoś źle piszę chyba. Kolor ścian będzie ciemny, taki jak na pierwszym zdjęciu, nawet z lekkim turkusowym odblaskiem może. I ten odblask też będzie ciemny. No dobra, Zeljcia, to ja będę czekała na Ciebie, żeby nie wiem co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ah, no ja pisze, ze mi sie obie lazienki podobaja, jeno nie kolor sciany na drugim zdjeciu. Dlatego mowie, ze jakby co, moze byc szary ale jak u Kasiorka. Ale widze, ze Ty juz wybralas ten pierwszy kolor, tak na amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A ja wlasciwie to nic nie napisze, tylko to ze bardzo jestem rada, iz Gospodyni kredyt ma i teraz szaleje i Jej i Soltysa Gospodarstwo w sile i piekno bedzie roslo I powodzenia ZYCZE tak mocno, ze az nie wiem co No dobra ... sie troche wypowiem ... ja szarego nie lubie ... a wanna w goscinnym przyprawia mnie o swedzenia ciala ... Jak juz tylko prysznic, a sciany to jakies bardziej optymistyczne bo Ci goscie na letnisku w depreche powpadaja A teraz mozesz mnie utluc tluczkiem i sciera przegonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Ambercia, to specjalnie tak, żeby wody za dużo nie lali, przebywając tam bez ustanku! A prysznic (no, coś w rodzaju prysznica) będzie. Wanna będzie miała osłonę szklaną i będzie bateria ze słuchawką i nawet wieszadełko na słuchawkę prysznicową będzie - czyli mozna spokojnie prysznic brać. Za życzenia dziękuję, proszę kciuki trzymać cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Depsia - wanna więcej wody pożera niż prysznic . Jak bonie dydy - mam kocioł to wiem Mnie się szarości podobają - chociaż sądzę , że moda sezonowa to jest . Ale przemalować zawsze można - znaczy jak się moda zmieni. Na różowe na przykład Depsia - super że wiesz czego chcesz i tego się trzymaj Ja to decyzję podejmuje miesiącami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 a .. pomalowaliśmy dzisiaj rodzinnie chyba z 300 pierników .. taśmowo szło jak teraz patrze - to wyszło z przewagą sztuki nowoczesnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Na różowe na przykład wzdrygam sie na rozowe prawie tak samo jak na wanne Ale o ile do rozowej lazienki wejde, to do wanny w goscinym przenigdy Okrutnie mnie higienicznie obmierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts