Żelka 06.12.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Siem przydahttp://www.inspirander.pl/zrob-sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Zgadzam się z Ambercią - w życiu się nie wykąpałam w żadnej wannie poza moją własną domową i ewentualnie u rodziny (ale tylko u niektórych). W wynajmowanym domu wannę niemal wytrawiłam, ale i tak przez ponad dwa lata się nie kąpałam jeno na prysznice się zdobyłam. Do najczystszego brodzika prysznicowego "w gościach" wchodzę wyłącznie w klapkach... Nie wiem, czy to obsesja jakaś, czy cóś...A jak Ci się ktoś włażąc na prysznic do wanny wyrżnie łbem w ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.12.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Depsia - ja Cię proszę Ty kup sobie te plytki - to jest seria Juta z Cerkoloru . Nie mam pojecia czemu ja w nie nie poszłam - śliczne sa przecież . http://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=255 Piękne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kochani - wypadek zawsze, niestety, może się przydarzyć. Wchodząc pod prysznic mozna się pośliznąć i też fatalnie wyrżnąć łbem. Jak coś, to mozna sobie wejśc do wanny w klapkach i wziąć prysznic i już. I proszę przestać mi tutaj marudzić, bo projekt jest, wanna zamówiona, zmian nie przewiduje się. Jak Zosia mówi, kolor ścian ma to do siebie, że mozna go zmienić na róż majtkowy na przykład, a mnie na razie podoba się ten kontrast między ciemną ścianą i białymi meblami, wykończeniami, podłogą, więc tak zrobię. Jeśli coś wyjdzie nie tak - zawsze po jakimś czasie mozna to zmienić, łazienki gościnne i tak trzeba remontować co kilka lat, ludzie nie szanują tego, co nie jest ich własnością i to się dużo szybciej niszczy i zużywa. Tak więc będzie wanna, będzie prysznic, będzie nawet muszla sedesowa i umywalka - wszystko białe. Im bardziej próbujecie mnie odwieść od tego pomysłu, tym bardziej okopuję się na pozycjach. Dzisiaj będę próbowała zamówić legary, belki stropowe, deski tarasowe, słupy pod taras - jednym słowem całe potrzebne drewno. Trzymajcie kciuki, żeby się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Przyszłam i się powymądrzam od razu - jak dla mnie wanna w gościnnej łazience to absolutnie nie! Za diabła bym do niej nie weszła. Depsiu, naprawdę ię zastanów - zrobisz i tak, jak będziesz chciała Szarości są świetne, ale jak piszą dziewczyny - sezonowe. Mam w salonie szary czopuch kominka i mi wystarczy. Zawsze będą podobać się kolory stonowane ale ciepłe Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dziewuszki moje kochane, nie to że wypominam Wam wiek ale doświadczeniem jesteście starsze,więc o pomoc w decyzji sie upraszam. Wpadnijcie proszę do mnie do dziennika, 7 strona i temat tapet na jedną ze scian.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ... ja to się w deBestkowej wannie wykąpię ... (cystej se naleję wody) ... może i kto (Sołtys ? ) plecki poszoruje ... przeca pod kranem doopy nie umyjecie pozdróweczka czyściutkie ps - ... do jezior "nie włazicie" ... to takie trochę większe wanny i ... dodatkowo jak ogólnie widomo różniste rzeczy tam pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Heloł! Wróciłżem! Na blogu byłem. No i widzę, że się nic a nic nie pomyliłem. ...chociaż... może jednak trochę...: ...dżemiki, surówki, trunki i inne ciecze przeróżnych maści, grzybki, wypieki chlebkowe i chlebkopodobne, zboże sierpem i kosą zbierane, sztuka dożynkowa i wyjazdy targowe z płotem na dachu, ziemniaczki i inne marchewki z certyfikowanych 20ha(!),... ,..., ..., ...i jeszcze ma siły się światem zachwycać!!! ...ja wiem! - ty normalnie wariatka jesteś!!! ...no chociaż... może nie - może tylko masochistka(?) Tej wanny w łazience publicznej oszczędź sobie chociaż - więcej roboty będzie z utrzymaniem w czystości niż ze zwykłym brodzikiem (chociaż przy tej ilości zajęć, to może to już wszystko jedno... ). Basen na podwyrku przeca masz - niech się tam letniki odmaczają, zamiast hektolitry wody przez rurę wylewać. Swoją drogą, to ciekawe, czy te miastowe, co się wanny brzydzą, do basenu wleźć będą chciały?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 07.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ups!... właśnie zobaczyłem, że się znalazł jeden wanny amator - dla Chefa postawić chyba musisz ...tylko koniecznie z obsługą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Chef jedynka jestes. Ja sie we wannie tez nie kapie. Bo mi ciezko z wanny wstac. Depes trzymam kciuki za te dechy, drweno i inne drewniane... Aha, to cos poszlo poleconym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Heloł!.. ...ja wiem! - ty normalnie wariatka jesteś!!! Wiedziałam, normalnie wiedziałam, że kiedyś to się wyda... Ale mogę za to być ciekawym przypadkiem i warto ze mną utrzymywac kontakt, żeby wiedzieć, czego robić nie należy, nie? Dziewczynki, wanna już jedzie, prysznic będzie możliwy, nie wiem, czego Wy chcecie, przecie jak ktoś nie chce siadać, to nie musi w wannie siadać, tylko bierze prysznic, dokładnie tak samo jak w brodziku! No i przecież wannę i brodzik się dezynfekuje. Dobrze, że choć Chef się połapał. Chefie, specjalną obsługę Ci załatwimy, świece, wino i te rzeczy. A ciemnoszary będzie i już. Nie wiem, jak długo, ale będzie. Pani ze składu drzewnego obiecała jutro oddzwonić po sprawdzeniu co ma i czy ma to akurat, czego nam trzeba. Kciuki jutro więc trzeba też trzymać. Zeljcia, nie trzeba było wysyłać! Kieszonkowe całe przepuścisz! Chociaż nie powiem, że się martwię, że coś takiego ładnego do mnie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No co Ty! W takiem tempie jak teraz lecisz, to ja musialam wyslac, bo nie chce byc pominieta przy urzadzaniu. Chce miec w tym swoj udzial, choc na kawalku sciany. Az milo sie czyta, ze tak wszystko idzie do przodu. Ty dobra kobieta jestes i zaslugujesz na szczescie. Nie mowiac o Soltysie. Trzymam kciuki, trzymam, Ty wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ... Dobrze, że choć Chef się połapał. Chefie, specjalną obsługę Ci załatwimy, świece, wino i te rzeczy. ... ... i ... dwie najładniejsze dziołchy z okolic, wysmaruje się pastą do butów, wyposażając je w białe wachlarze - (bardzo mnie taki zestaw się podoba) ... Sołtys przy okazji również trochę "wiatru" chwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ... ja to się w deBestkowej wannie wykąpię ... (cystej se naleję wody) ... może i kto (Sołtys ? ) plecki poszoruje ... przeca pod kranem doopy nie umyjecie pozdróweczka czyściutkie ps - ... do jezior "nie włazicie" ... to takie trochę większe wanny i ... dodatkowo jak ogólnie widomo różniste rzeczy tam pływają ja też, a wanna ma być obszerna, coby i Paulek i ja i jeszcze ze dwie hurysy się zmieściły, chyba, że będziesz tak dobra dla Sołtysa i kupisz jeszcze większą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 a wanna ma być obszerna, coby i Paulek i ja i jeszcze ze dwie hurysy się zmieściły, chyba, że będziesz tak dobra dla Sołtysa i kupisz jeszcze większą, Baseny są. Ten drugi nawet dosyć obszerny... hurys może w okolicy zabraknąć. Można stylowy namiot nad nim postawić i bąbelki za pomocą odkurzacza zrobić (ewentualnie podać wszystkim gościom grochówkę - też będą bąbelki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dobry wieczór DPS-ia dasz radę a jakoś nie zauważylam żeby ktoś przy rezerwacji pytał czy w łazience jest wanna czy prysznic tylko każdy pyta czy pokój z łazienką jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nooo, miód chłopaki na moje serce leją! Hurysy jakieś miejscowe Wam załatwimy, specjalnie dla Pawełka jakies czorne znajdę ( a żółte mogą być? Bo we wsi mamy dostępne ). I jak słusznie prawi Wusia, ludzie łazienkę chcą mieć, nie grymaszą czy wanna czy prysznic. Odkurzacz, powiadasz Agduś? Rzecz jest godna przemyślenia! I mogłoby być baaardzo interesująco, te facety w tej wannie, te świece i to wino... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 i nagle zasysa odkuzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kto wie, może panowie z czasem by dopłacali do takiej oferty specjalnej. Okopawszy się na pozycjach, opisałam się tutaj. Jeszcze ścian ta łazienka nie ma, a tyle emocji już wzbudziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 obiecanki, cacanki, a co kupiłaś ja to się tam jeszcze zmieszczę, a Paulek a gdzie ta cała pozostała otoczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts