DPS 07.12.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Jak przyjedziesz, to zobaczysz resztę i sprawdzisz, czy się zmieścisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ... Można stylowy namiot nad nim postawić i bąbelki za pomocą odkurzacza zrobić (ewentualnie podać wszystkim gościom grochówkę - też będą bąbelki). Jacuzzi wymyślili już Meksykanie. Pierwowzorem była drewniana balia i tuzin Meksyków po sutym obiedzie, gdzie 80% menu stanowiły dania z fasolą ... wanna grochówkowana będzie jednak bardziej nasza ... słowiańska ... Hurysy jakieś miejscowe Wam załatwimy, specjalnie dla Pawełka jakies czorne znajdę ( a żółte mogą być? Bo we wsi mamy dostępne ). ... Żółte się również nadadzą, ("bele" nie chore na żółtaczkę) tylko ... trza je w czerwone wachlarze wyposażyć ... dbam o harmonię kolorów, tzn stosowne kontrasty ... gdyby się przytrafiły w kolorze prezydenckim opalonym to wachlarze koniecznie koloru zielonego (róż marnie trawię) ... Kto wie, może panowie z czasem by dopłacali do takiej oferty specjalnej. ... ... a jakże i to suto obiecanki, cacanki, a co kupiłaś ja to się tam jeszcze zmieszczę, a Paulek a gdzie ta cała pozostała otoczka ... sie nie martw ... damy radę (schudłem ostatnio coś z 10 funtów), a "otoczkę" posadzimy w małych baliach dookoła i będziem wyłuskiwać pojedynczo z pozdróweczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Przyniosla Ci cos do Twoich klimatowhttp://pchli.blogspot.com/2009/12/firanka-z-haftem-lewa.htmlhttp://pchli.blogspot.com/2009/12/poszewki-na-poduszki-haftowane-z.htmlhttp://pchli.blogspot.com/2009/12/ceramiczna-doniczka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ale napisaliscie kiedy ja to doczytam na razie tylko powiem, ze łazienka będzie piekna:-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dobra, zgadzam się na wannę, ale za hurysę robić nie będę!!! Jeśli już to poproszę jakiegoś hurysa - 185cm wysokości najmniej, brunet ... drabinek na brzuchu mieć nie musi, ale ma mieć klatę rozbudowaną, żeby było na czym butelkę szampana postawić!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja chciałam tylko dodać, ze dla mnie, kiedyś w przyszłości, proszę przygotować drobniejszego hurysa- ktokolwiek to jest. Jakby był za duży to mało miejsca w tej wannie bym miała witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień dobry to ja dołączam do Brazuli znaczy hurys 185 cm co najmniej razy dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dla mnie też jakieś ciacho proszę przygotować! Brunet albo ciemny szatyn, włosy koniecznie dłuższe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dobra, zgadzam się na wannę, ale za hurysę robić nie będę!!! Jeśli już to poproszę jakiegoś hurysa - 185cm wysokości najmniej, brunet ... drabinek na brzuchu mieć nie musi, ale ma mieć klatę rozbudowaną, żeby było na czym butelkę szampana postawić!!! Dzień dobry to ja dołączam do Brazuli znaczy hurys 185 cm co najmniej razy dwa Dla mnie też jakieś ciacho proszę przygotować! Brunet albo ciemny szatyn, włosy koniecznie dłuższe! No co jest, wszystkie chcą Sołtysa? Niedoczekanie, zrobię casting między chłopami okolicznymi, to któryś się na pewno nada! Dzisiaj miejsce szykujemy na drewno, ponoć w piątek ma przyjechać już. Uwierzę, jak zobaczę. Głowa mnie boli... Ale za to jutro Wielki Dzień!!! Synek z GB już na święta przylatuje!!! I zostanie do samego 10 stycznia!!! Od lipca go nie widziałam, pewnie znowu schudł na tym samodzilnym studenckim wikcie, odpaść go z Babcią musimy. Raniuśko do sklepu po spożywkę, potem kole południa do Berlina po dziecko pojedziemy. Jupiiiii!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dla mnie może być brat Sołtysa... byle bliźniak! Ucałuj Synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 kurcze DPS-ia ja Sołtysa nie widziałam ale jak On te wszystkie warunki spełnia to ja chętnie popatrzę i obiecuję nie dotykać super DPS-iu bedziesz miec wspaniałe Świeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 08.12.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Depsia, trzymam kciuki za wszystkie Twoje remontowe plany i marzenia Pieknie bedzie, a goscie napewno to docenia!!! Ciesze sie razem z Toba i z Soltysem No sciskam mocno, Syna z GB rowniez!!!! Ho, ho, ho ... do 10 stycznia ... toz to zdazy sie dobrze zaokraglic to tu to tam, odpoczac i nawdychac zdrowego powietrza Tylko za bardzo go nie podtuczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wusia - especially for you - Sołtys w (prawie) całej okazałości!!! Tutaj w rzeczach wybitnie roboczych, ale w garniturku - mrrrrrrrr... http://images31.fotosik.pl/367/c7cb3e909d4ced2a.jpg Wanna już przyjechała. Śliczna jest! Bialutka i błyszcząca. Teraz tylko łazienki jej trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Oooo, jest Ambercia! Amberciu - oczywiście, że go utuczymy jak prosiaka, z czegoś potem musi móc schudnąć. On to taki typ, że może jeść i jeść, a i tak nie utyje, chudy cały czas... Jak ja bym tak chciała... A co u Ciebie, ostatnio jakoś rzadko zagladasz do nas...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.12.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wusia - especially for you - Sołtys w (prawie) całej okazałości!!! Tutaj w rzeczach wybitnie roboczych, ale w garniturku - mrrrrrrrr... http://images31.fotosik.pl/367/c7cb3e909d4ced2a.jpg ale sika, ma spust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dla mnie też jakieś ciacho proszę przygotować! Brunet albo ciemny szatyn, włosy koniecznie dłuższe! Nie zauważyłaś? Dla mnie Sołtys ma za krótkie, więc konkurencji Ci nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Agduś - co to tam za problem zapuścić.włosy znaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wusia - especially for you - Sołtys w (prawie) całej okazałości!!! Tutaj w rzeczach wybitnie roboczych, ale w garniturku - mrrrrrrrr... http://images31.fotosik.pl/367/c7cb3e909d4ced2a.jpg Wanna już przyjechała. Śliczna jest! Bialutka i błyszcząca. Teraz tylko łazienki jej trzeba. Witam... znaczy tak ma wyglądać napełnianie wanny, rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Wusia - especially for you - Sołtys w (prawie) całej okazałości!!! Tutaj w rzeczach wybitnie roboczych ... a poza tym co tam włosy... Patrzcie jaki spręż ma przy robocie . Nie dziwne, że się za nim dziołchy oglądają On w całej wsi chyba słynny musi być, jeśli tak zawsze na płot leje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No ja wiedziałam, normalnie wiedziałam, że jak Sołtysa pokażę, to powszechne poruszenie nastąpi. Kochani - po pierwsze, nie sika, tylko leje, a to zasadnicza różnica. Po drugie - nie pod płot, a pod brzoskwinię, co owocki ma. Po trzecie - Agduś, jakbyś Ty mi zaczęła konkurencję robić, to ja bym poszukała pewnego przystojnego prawnika i powiedziała mu, że właśnie bruneta podrywasz. Na bank jakieś molestowanie by Ci przykleił i ukarał aresztem domowym. Niemniej jakoś nie wierzę, że w ogóle byś mogła zmienić upodobania... włosowe, znaczy się. Tera zaczynam za bateriami się rozglądać... Chciałam najpierw deszczownicę, ale poczytałam i wychodzi, że panie niespecjalnie lubią tak bez słuchawki prysznicowej, tylko z góry, bo wcale nie codziennie chcą myś głowę, cxasem włosy długie, trudno się suszą i w ogóle. Gdyby Was do takiej łazienki zaprosić, to co byście woleli - deszczownicę czy słuchawkę? Ja wiem, że najlepiej to i to, ale z tym ciężko, bo brak baterii wannowych z wylewką i dwoma wyjściami - na słuchawkę i na deszczownicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts