Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...

Można stylowy namiot nad nim postawić i bąbelki za pomocą odkurzacza zrobić (ewentualnie podać wszystkim gościom grochówkę - też będą bąbelki).

Jacuzzi wymyślili już Meksykanie. Pierwowzorem była drewniana balia i tuzin Meksyków po sutym obiedzie, gdzie 80% menu stanowiły dania z fasolą :lol: :wink: ... wanna grochówkowana będzie jednak bardziej nasza ... słowiańska :wink:

...

Hurysy jakieś miejscowe Wam załatwimy, specjalnie dla Pawełka jakies czorne znajdę ( a żółte mogą być? Bo we wsi mamy dostępne :lol: ).

...

Żółte się również nadadzą, ("bele" nie chore na żółtaczkę) tylko ... trza je w czerwone wachlarze wyposażyć ... dbam o harmonię kolorów, tzn stosowne kontrasty 8) ... gdyby się przytrafiły w kolorze prezydenckim opalonym to wachlarze koniecznie koloru zielonego (róż marnie trawię) :roll:

...

Kto wie, może panowie z czasem by dopłacali do takiej oferty specjalnej. :lol:

...

... a jakże :lol: i to suto :wink:

obiecanki, cacanki, :evil:

a co kupiłaś :-?

ja to się tam jeszcze zmieszczę,

a Paulek :-?

a gdzie ta cała pozostała otoczka

... sie nie martw ... damy radę (schudłem ostatnio coś z 10 funtów), a "otoczkę" posadzimy w małych baliach dookoła i będziem wyłuskiwać pojedynczo :lol: :wink:

z pozdróweczkami

Dobra, zgadzam się na wannę, ale za hurysę robić nie będę!!! Jeśli już to poproszę jakiegoś hurysa - 185cm wysokości najmniej, brunet ... drabinek na brzuchu mieć nie musi, ale ma mieć klatę rozbudowaną, żeby było na czym butelkę szampana postawić!!!

Dzień dobry :D

Dobra, zgadzam się na wannę, ale za hurysę robić nie będę!!! Jeśli już to poproszę jakiegoś hurysa - 185cm wysokości najmniej, brunet ... drabinek na brzuchu mieć nie musi, ale ma mieć klatę rozbudowaną, żeby było na czym butelkę szampana postawić!!!

Dzień dobry :D

to ja dołączam do Brazuli znaczy hurys 185 cm co najmniej razy dwa :lol: :lol: :lol:

Dla mnie też jakieś ciacho proszę przygotować! Brunet albo ciemny szatyn, włosy koniecznie dłuższe!

No co jest, wszystkie chcą Sołtysa? :evil:

Niedoczekanie, zrobię casting między chłopami okolicznymi, to któryś się na pewno nada! :lol:

Dzisiaj miejsce szykujemy na drewno, ponoć w piątek ma przyjechać już.

Uwierzę, jak zobaczę. :roll: :lol:

Głowa mnie boli... :-?

Ale za to jutro Wielki Dzień!!! 8)

Synek z GB już na święta przylatuje!!! :D :D :D

I zostanie do samego 10 stycznia!!! :D :D :D

Od lipca go nie widziałam, pewnie znowu schudł na tym samodzilnym studenckim wikcie, odpaść go z Babcią musimy. :roll:

Raniuśko do sklepu po spożywkę, potem kole południa do Berlina po dziecko pojedziemy. :lol:

Jupiiiii!!!! :D :D :D

Depsia, trzymam kciuki za wszystkie Twoje remontowe plany i marzenia :-) Pieknie bedzie, a goscie napewno to docenia!!! Ciesze sie razem z Toba i z Soltysem :oops: No sciskam mocno, Syna z GB rowniez!!!! Ho, ho, ho ... do 10 stycznia ... toz to zdazy sie dobrze zaokraglic to tu to tam, odpoczac i nawdychac zdrowego powietrza 8) :D Tylko za bardzo go nie podtuczcie :evil: :wink: :lol:

Wusia - especially for you - Sołtys w (prawie) całej okazałości!!! :lol:

Tutaj w rzeczach wybitnie roboczych, ale w garniturku - mrrrrrrrr... 8) :D :D :D

http://images31.fotosik.pl/367/c7cb3e909d4ced2a.jpg

Wanna już przyjechała. Śliczna jest! Bialutka i błyszcząca. 8) :lol:

Teraz tylko łazienki jej trzeba. :o

Oooo, jest Ambercia! :D

Amberciu - oczywiście, że go utuczymy jak prosiaka, z czegoś potem musi móc schudnąć. 8) :lol:

On to taki typ, że może jeść i jeść, a i tak nie utyje, chudy cały czas... :-?

Jak ja bym tak chciała... :oops: :roll:

A co u Ciebie, ostatnio jakoś rzadko zagladasz do nas...? :(

Tutaj w rzeczach wybitnie roboczych, ale w garniturku - mrrrrrrrr... 8) :D :D :D

http://images31.fotosik.pl/367/c7cb3e909d4ced2a.jpg

Wanna już przyjechała. Śliczna jest! Bialutka i błyszcząca. 8) :lol:

Teraz tylko łazienki jej trzeba. :o

Witam... znaczy tak ma wyglądać napełnianie wanny, rozumiem.

Tutaj w rzeczach wybitnie roboczych

... a poza tym co tam włosy... Patrzcie jaki spręż ma przy robocie :o . Nie dziwne, że się za nim dziołchy oglądają :roll:

On w całej wsi chyba słynny musi być, jeśli tak zawsze na płot leje :roll: ...

No ja wiedziałam, normalnie wiedziałam, że jak Sołtysa pokażę, to powszechne poruszenie nastąpi. :lol:

Kochani - po pierwsze, nie sika, tylko leje, a to zasadnicza różnica. :lol:

Po drugie - nie pod płot, a pod brzoskwinię, co owocki ma. 8)

Po trzecie - Agduś, jakbyś Ty mi zaczęła konkurencję robić, to ja bym poszukała pewnego przystojnego prawnika i powiedziała mu, że właśnie bruneta podrywasz. :wink:

Na bank jakieś molestowanie by Ci przykleił i ukarał aresztem domowym. :lol:

Niemniej jakoś nie wierzę, że w ogóle byś mogła zmienić upodobania... włosowe, znaczy się. :lol:

Tera zaczynam za bateriami się rozglądać... :roll:

Chciałam najpierw deszczownicę, ale poczytałam i wychodzi, że panie niespecjalnie lubią tak bez słuchawki prysznicowej, tylko z góry, bo wcale nie codziennie chcą myś głowę, cxasem włosy długie, trudno się suszą i w ogóle. :roll:

Gdyby Was do takiej łazienki zaprosić, to co byście woleli - deszczownicę czy słuchawkę? :roll:

Ja wiem, że najlepiej to i to, ale z tym ciężko, bo brak baterii wannowych z wylewką i dwoma wyjściami - na słuchawkę i na deszczownicę. :roll: