Agduś 08.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Słuchawkę, ale taką lepsiejszą - z regulacją strumienia wody (sama takiej nie mam, bo by do baterii nie pasiła, ale co mi tam - w luksusowym ośrodku takiej bym oczekiwała). Z tym, że taka to tylko przy miękkiej wodzie będzie działała, od twardej zaraz się zapcha kamieniem i po regulacji będzie. No i, oczywista, z możliwością powieszenia jej na ścianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 deszczownica jest cudowna. gdyż ja mam deszczownice ze z słuchawką osobną. i jak nie będzie deszczownicy - to ja nie przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 DPS-ia nie mów że Sołtys ma wąsy idealny byłby i prysznic i deszczownica ale jak nie da się na raz to lepiej prysznic tylko właśnie z konkertniejszą słuchawką np z możliwością zmiany strumienia tak pod masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Słuchawka będzie lepiej. Niech sie Zochna dostosuje do większości. Do Ciebie i tak nikt nie przyjeżdża po to aby sie wykąpać. Dla takiej gościnnej spiżarni to warto nawet sie nie kąpać. No to teraz masz dobrze, wszystkich swoich chłopaków masz przy sobie i jesteś w żywiole urządzania i planowania. Sama radość dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No to się dziewczęta rozmarzyły nt. tych pieszczot prysznicowych... Widzę, że czy z wanną, czy bez - i tak hektolitry w kanał pójdą - masz własne ujęcie? Z tym, że taka to tylko przy miękkiej wodzie będzie działała, od twardej zaraz się zapcha kamieniem i po regulacji będzie.Na godzinkę w ocet i... znowu działa jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Hej, wolę sałuchawkę. Też można zawiesić i będzie leciało z góry. Przy deszczownicy nie ma możliwosci wejśći umyć np. same nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.12.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A co u Ciebie, ostatnio jakoś rzadko zagladasz do nas...? praca, praca, praca ... a do Swiat trzeba zdazyc z projektami, aby klienci mogli je jeszcze zabudzetowac w tym roku Na dodatek - co zmartwilo nas okrutnie - na wczorajszym treningu nasza Maja miala wypadek Dzisiaj powtorka z ortopedy, specjalistyczne badania, pewnie rezonans i wyznaczenie daty operacji Pal licho dalsze treningi i zawody, ale od cierpienia psa kraja nam sie serce No i ja tez jakas polamana ... od boksu zapalenia stozka rotatorow dostalam. Nawet nie pytaj po co mi boks i dlaczego wala mi teraz zastrzyki w staw barkowy Depsia, deszczownica ze sluchawka Tego potrzeba gosciom Deszczownica fajowska jest bardzo, ale nie wiem czy w pelni ekonomiczna Ja to sobie lubie pod nia postac ... i postac .... i postac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Yeti - i tak hektolitry idą, 2 baseny są co roku napełniane. Woda normalna, wodociąg, ale bardzo dobrej jakości, choć nieco twardawa. Smaczna, zdrowa i - uwaga: niedroga!!! Tadammm!!! Zosiu, a możesz powiedzieć, jaką masz do tego wszystkiego baterię i w ogóle, jak to "ugryźliście" od strony technicznej? Bateria podtynkowa? 2 wyjścia miała? A wylewkę zwykłą ma do tego? Przepraszam, jeśli zbyt szczegółowo dociekam... Wusia, Sołtys wąsów nie ma, bo już chyba w ogóle bym nie dała rady z tymi babami... Jak jesteśmy w urzędzie, to zawsze jego wysyłam i zawsze wszystko załatwi. No to pędzę po zakupy i na lotnisko, pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja deszczownicy nie lubię. Panó z wąsami także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.12.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja deszczownicy nie lubię. Panó z wąsami także Przyklasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.12.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Zosiu, a możesz powiedzieć, jaką masz do tego wszystkiego baterię i w ogóle, jak to "ugryźliście" od strony technicznej? Bateria podtynkowa? 2 wyjścia miała? A wylewkę zwykłą ma do tego? Przepraszam, jeśli zbyt szczegółowo dociekam... a gdzie tam szczegółowo muszę się skonsultować - bo pamiętam tylko że podtynkowa . Poza tym - zapomniałam wspomnieć , że ta deszczownica jest w pryśnicu, a nie we wannie rozumiem, że to sporo zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dzień dobry aaaaaa DPS-ia to od razu poziom atrakcyjności Sołtysa wzrósł nie lubie wąsów mój chop co tydzień próbuje zapuścić ostatnio razem z synkiem posadziliśmy go na kibelku i ogoliliśmy pod przymusem zaczątek wąsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Wanna już przyjechała. Śliczna jest! Bialutka i błyszcząca. Teraz tylko łazienki jej trzeba. Toż to pikuś ... no dobra, Pan Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Panó z wąsami także to jestem bez szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Depeś wciąż karmisz swojego Synka? Napisz dwa slowa, bo tu nudno bez Ciebie. Agduś popełniłaś już tą ozdobę choinkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Omatko ochana, dziecko moje przyjechało - wygląda jak yeti! Zaraz Yeti się oburzy... Schudł. Twarz ma szczuplutką, drobną, a nad nią... Burza włosów, jakies megailości kłaków!!! Wodecki przy nim to wyleniały stary dywan! Obiecałam sobie, że jutro pamiątkowa sesja zdjęciowa z kitkami powiązanymi na wszystkie możliwe sposoby. Na domową kiełbaskę, dzisiaj uwędzoną, rzucił sie jak wygłodniały wilk. A z tymi wąsami, to ja też nie przepadam jakoś. Noz Piłsudskim i Wałęsą mi się zaraz kojarzy, a ja lubię trochę młodszych. Zosiu - zmienia czy nie, pisz, kochana, jak to jest zrobione. Chociaż wciąż nie znalazłam baterii, która ma i wylewkę wannową, i dwa wyjścia, jedno na słuchawkę i jedno na deszczownicę. Jak znajdę, to pewnie będzie jakaś powalająco droga, ileś- tam - tysięcy... No dobra, jutro chyba napiszę coś w dzienniku. Synek synkiem, a praca trwa. Wusia - dzisiaj poszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 DPS-iu dziękuję Ci Kochana znaczy że Świąt dożyję ciesz się Synkiem karm Go, wiem jak to po zagranicy jest, brachol jak od angolów wracał to suche ziemniaki z garnka wyjadał tak mu smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Rozumiem Synka, Angole mają paskudne żarcie!!! Nie wcina na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Agduś popełniłaś już tą ozdobę choinkową? Popełniam... Pochwalę się efektami (jeżeli będzie czym się chwalić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 No to dawaj koniecznie! Ja zamówiłam sobie zegar i będę robić (dla teściowej). Na razie jeszcze nie wiem jak zrobię numerki, ale cos sie wymyśli. Kasiorek mi doradziła abym kalki użyła i z ksero skorzystała. Tyle, ze kalki nie mam i nie wiem gdzie to sie kupuje. Musze na męża poczekać aż wróci. A dziś zrobiłam pierwszą butelkę. Nawet nie zła wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts