Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Słuchawkę, ale taką lepsiejszą - z regulacją strumienia wody (sama takiej nie mam, bo by do baterii nie pasiła, ale co mi tam - w luksusowym ośrodku takiej bym oczekiwała).

Z tym, że taka to tylko przy miękkiej wodzie będzie działała, od twardej zaraz się zapcha kamieniem i po regulacji będzie.

No i, oczywista, z możliwością powieszenia jej na ścianie!

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słuchawka będzie lepiej. Niech sie Zochna dostosuje do większości. :D :wink: Do Ciebie i tak nikt nie przyjeżdża po to aby sie wykąpać. :D :wink:

Dla takiej gościnnej spiżarni to warto nawet sie nie kąpać. :lol:

No to teraz masz dobrze, wszystkich swoich chłopaków masz przy sobie i jesteś w żywiole urządzania i planowania. Sama radość dla Ciebie. :D

No to się dziewczęta rozmarzyły nt. tych pieszczot prysznicowych...

Widzę, że czy z wanną, czy bez - i tak hektolitry w kanał pójdą :roll: - masz własne ujęcie? :wink: :D

Z tym, że taka to tylko przy miękkiej wodzie będzie działała, od twardej zaraz się zapcha kamieniem i po regulacji będzie.
Na godzinkę w ocet i... znowu działa jak nowa :D

A co u Ciebie, ostatnio jakoś rzadko zagladasz do nas...? :(

praca, praca, praca ... a do Swiat trzeba zdazyc z projektami, aby klienci mogli je jeszcze zabudzetowac w tym roku :roll:

Na dodatek - co zmartwilo nas okrutnie - na wczorajszym treningu nasza Maja miala wypadek :( Dzisiaj powtorka z ortopedy, specjalistyczne badania, pewnie rezonans i wyznaczenie daty operacji :roll: Pal licho dalsze treningi i zawody, ale od cierpienia psa kraja nam sie serce :(

No i ja tez jakas polamana ... od boksu zapalenia stozka rotatorow dostalam. Nawet nie pytaj po co mi boks :roll: i dlaczego wala mi teraz zastrzyki w staw barkowy :evil:

Depsia, deszczownica ze sluchawka :-) Tego potrzeba gosciom 8) Deszczownica fajowska jest bardzo, ale nie wiem czy w pelni ekonomiczna ;) Ja to sobie lubie pod nia postac ... i postac .... i postac :lol:

Yeti - i tak hektolitry idą, 2 baseny są co roku napełniane. 8)

Woda normalna, wodociąg, ale bardzo dobrej jakości, choć nieco twardawa. Smaczna, zdrowa i - uwaga: niedroga!!! Tadammm!!! :lol:

Zosiu, a możesz powiedzieć, jaką masz do tego wszystkiego baterię i w ogóle, jak to "ugryźliście" od strony technicznej? Bateria podtynkowa? 2 wyjścia miała? A wylewkę zwykłą ma do tego?

Przepraszam, jeśli zbyt szczegółowo dociekam... :lol:

Wusia, Sołtys wąsów nie ma, bo już chyba w ogóle bym nie dała rady z tymi babami... :lol:

Jak jesteśmy w urzędzie, to zawsze jego wysyłam i zawsze wszystko załatwi. :lol:

No to pędzę po zakupy i na lotnisko, pa!!! :D :D :D

Zosiu, a możesz powiedzieć, jaką masz do tego wszystkiego baterię i w ogóle, jak to "ugryźliście" od strony technicznej? Bateria podtynkowa? 2 wyjścia miała? A wylewkę zwykłą ma do tego?

Przepraszam, jeśli zbyt szczegółowo dociekam... :lol:

a gdzie tam szczegółowo :lol: :wink:

muszę się skonsultować - bo pamiętam tylko że podtynkowa .

Poza tym - zapomniałam wspomnieć , że ta deszczownica jest w pryśnicu,

a nie we wannie :oops:

rozumiem, że to sporo zmienia :D

Omatko ochana, dziecko moje przyjechało - wygląda jak yeti! :lol:

Zaraz Yeti się oburzy... :lol:

Schudł. :(

Twarz ma szczuplutką, drobną, a nad nią... :o :o :o

Burza włosów, jakies megailości kłaków!!! :o

Wodecki przy nim to wyleniały stary dywan! :lol:

Obiecałam sobie, że jutro pamiątkowa sesja zdjęciowa z kitkami powiązanymi na wszystkie możliwe sposoby. 8) :lol:

Na domową kiełbaskę, dzisiaj uwędzoną, rzucił sie jak wygłodniały wilk. :D

A z tymi wąsami, to ja też nie przepadam jakoś. :oops: :D

Noz Piłsudskim i Wałęsą mi się zaraz kojarzy, a ja lubię trochę młodszych. :oops: :lol:

Zosiu - zmienia czy nie, pisz, kochana, jak to jest zrobione. Chociaż wciąż nie znalazłam baterii, która ma i wylewkę wannową, i dwa wyjścia, jedno na słuchawkę i jedno na deszczownicę.

Jak znajdę, to pewnie będzie jakaś powalająco droga, ileś- tam - tysięcy... :-?

No dobra, jutro chyba napiszę coś w dzienniku. Synek synkiem, a praca trwa. 8)

Wusia - dzisiaj poszło!!! :D

No to dawaj koniecznie! :D

Ja zamówiłam sobie zegar i będę robić (dla teściowej). :wink:

Na razie jeszcze nie wiem jak zrobię numerki, ale cos sie wymyśli. Kasiorek mi doradziła abym kalki użyła i z ksero skorzystała. Tyle, ze kalki nie mam i nie wiem gdzie to sie kupuje. Musze na męża poczekać aż wróci. :lol:

A dziś zrobiłam pierwszą butelkę. :D Nawet nie zła wyszła. :D