ullerowa 23.01.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 DPS dopiero dzisiaj trafiłam na tę Twoją fantastyczną wiadomość - GRATULACJE i przy okazji podzielę się swoją - DOSTAŁAM PRACE, ale najwazniejsze jest ze jest to praca tam gdzie chciałam. A dziś jest dzień dobrych wiadomości. Jeszcze raz gratuluję wspaniałego syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 DPS dopiero dzisiaj trafiłam na tę Twoją fantastyczną wiadomość - GRATULACJE i przy okazji podzielę się swoją - DOSTAŁAM PRACE, ale najwazniejsze jest ze jest to praca tam gdzie chciałam. A dziś jest dzień dobrych wiadomości. Jeszcze raz gratuluję wspaniałego syna. ullerowa moje gratulację!!!!!!!! A co będziesz robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 depeesia moglas mi dac cynka , ze pluc juz nie trzeba oczywiscie strasznie sie ciesze i gratuluje wam wszystkim , a przede wszystkim samemu Mlodemu caluski F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Frosik masz Słoneczko na na to odwodnienie http://www.hortex.com.pl/repository/thumbnails/fresz.27187.150x176.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.01.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 DPS dopiero dzisiaj trafiłam na tę Twoją fantastyczną wiadomość - GRATULACJE i przy okazji podzielę się swoją - DOSTAŁAM PRACE, ale najwazniejsze jest ze jest to praca tam gdzie chciałam. A dziś jest dzień dobrych wiadomości. Jeszcze raz gratuluję wspaniałego syna. ullerowa moje gratulację!!!!!!!! A co będziesz robić??? kurczę.........zapomniałam zapytać dokładnie nie wiem, bedę specjalista w dziale jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.01.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 DPS dopiero dzisiaj trafiłam na tę Twoją fantastyczną wiadomość - GRATULACJE i przy okazji podzielę się swoją - DOSTAŁAM PRACE, ale najwazniejsze jest ze jest to praca tam gdzie chciałam. A dziś jest dzień dobrych wiadomości. Jeszcze raz gratuluję wspaniałego syna. ullerowa moje gratulację!!!!!!!! A co będziesz robić??? kurczę.........zapomniałam zapytać dokładnie nie wiem, bedę specjalista w dziale jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 domeczku czy wczorajsze emocje juz opadły czy dalej trzymają bo może jakiś rozluźniacz jest potrzebny??? np taki http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.01.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 no proszę to wielki sukces. gratuluję tobie i synkowi. brawo za ciężką pracę. cieszę się razem z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Jeju!!!! Depeesia, czyżbyś miała przemarsz małych, białych stworzeń po dywanie Daj jakiś znak, że jako tako funkcjonujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Chyba będe miała przemarsz myszek, bo dzisiaj znowu dobra wiafomość. Ullerowa, gratulacje serdeczne!!! A synek ten egzamin co to Frosia pluła i wszyscy trzymali zdał!!! miał limit, że ma zdać na 6, 5 zdał na 7!!! Napiłam się już ździebko, więc mnie sie literki chrzanią, ale bardzo dumna jestem z Niego!!!! Zostało mu tylko maturę jako tako zdać, a to dla niego żaden problem. La, la, la,laaaaaaaa!!!!!! Żurawinówka na tę okazję najlepsza!!!!! No to idę na następną kolejkę, wołają!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Nastąpił jakiś wysyp świetnych wiadomości!!!!!!! Pij Depeesia, pij bo masz absolutnie i niepodzielnie do tego prawo!!!!!! Gratuluję Synowi!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 DPS, na Twoim miejscu byłabym dumna i blada, a co Podziwiam i gratuluję też bym chciała, żeby mój synek był taki mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ja to tak dawno nie piłam, ze chyba robaki juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Depesiu pijcie, bawcie się, hulajcie do białego rana, syna na rękach noście a t 7-ka to no no no jeszcze raz GRATULACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ja to tak dawno nie piłam, ze chyba robaki juz mam Koniecznie coś wypij!!!! Nie można się tak katować!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Od tego klikania dłoń mi zesztywniała z zimna Za szybko palcami stukam i przeciag sie robi Chyba pójdę po herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 23.01.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ahh mówiłam, że to będzie dobry rok. dopiero początek, a tu takie wiadomości, nie? co to później będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ja Cie nie moge Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Depesia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obiecuję, że też się napiję za to wielkie wydarzenie, ale w piątek tak się cieszę, że sobie nie wyobrażasz żeby moje budrysy wyrosły na takich mądrych facetów tego sobie życzę, a Ty baw się kochana, bo masz powód/powody GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Dziękuję jeszcze raz wszystkim za dobre słowo, to tak... wiecie... dowartościowuje... Dzisiaj mam tupot białych mew - cierp ciało, coś chciało... Jak trochę dojdę do siebie, to może więcej po forum połażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts