wiolasz 11.12.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Wiolasz, ja to bym chciałaposłuchać tego rzucania mięsem chlaśt!! na brzuszek, chlaśt!!! na plecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Wychodzi Ci to super Depsia, szafeczka zaczepista!!!! A pokój... no cóż, jak by co to już mnie zarezerwuj, bo widać, że będzie się w nim dobrze mieszkać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Niom... Wiola, fajnie mięsem rzucasz. Brazunia, ja Cię mogę w kajecik zapisać, ale na następny rzut. Teraz to musi na okołoświąteczny okres starczyć, na napchanie Młodego i na danie mu do GB. Jakby jeszcze chętni byli, to jeszcze lepiej, będzie za jednym zamachem. Może byśmy chociaż elektryczną maszynkę do mięsa wtedy kupili. No i proszę, młody lew w całej okazałości: http://podsosnami.wordpress.com/files/2009/12/pc100104a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.12.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Jaki z niego młody Beatles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 DPS-ia a rozpiska gdzie ale fajny Król Lew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.12.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 ... cześć Depsia .... a coś Ty z twarzą Króla zrobiła .... ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 No co, no co... Po prostu nie chciałam mu na twarzy jakiejś jajecznicy znowu umieszczać... Lwia grzywa została już zlikwidowana, ale ile pracy i czasu to zajęło... Dzisiaj przyjechało zamówione drewno, słupy i belki tarasowe no i deski modrzewiowe na taras. Parawan nawannowy też już jest. Kurier od parawanu z jakąs babą przyjechał, baba ciągle niegrzecznie domagała się pieniędzy. Stałam przy aucie z portfelem, babsko siedziało i przez okno kasowało. Wyciagam z portfela po kolei banknoty, a ona za każdym razem jak sięgam po kolejny, mówi z naciskiem: "Jeszcze tyle a tyle". Mówię, że chcę sprawdzić towar (w końcu to szklany parawan, mógł peknąć albo się stłuc) i że mają nie odjeżdżać, bo w razie czego spiszemy protokół uszkodzeń. Tym bardziej, że sprzedawca towaru zastrzega wyraźnie, że klient ma taki obowiązek (sprawdzenia przy kurierze), bo inaczej pupa blada. A oni do mnie, że nie, że oni jadą, bo o 16.00 szkołę dziecku zamkną! Facet lat na oko ze 60, facetka takoż!!! Mówię, że nie mogą odjechać, bo jak ja spiszę protokół... Oni mi na to UWAGA: że jak coś będzie nie tak, to on tutaj pisze swój nr komórki, mam zadzwonić, wtedy oni wrócą i spiszemy protokół!!! I tak dłuższą chwilę, ja swoje, oni swoje. W końcu kazałam sobie otworzyć i koniec, bo inaczej napiszę na nich skargę. Z wielką obrazą otworzył, sprawdziłam i popędził. Zastanawiam się, czy nie napisać do sprzedawcy, żeby zmienił firme kurierską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.12.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 .... Mówię, że nie mogą odjechać, bo jak ja spiszę protokół... Oni mi na to UWAGA: że jak coś będzie nie tak, to on tutaj pisze swój nr komórki, mam zadzwonić, wtedy oni wrócą i spiszemy protokół!!! I tak dłuższą chwilę, ja swoje, oni swoje. W końcu kazałam sobie otworzyć i koniec, bo inaczej napiszę na nich skargę. Z wielką obrazą otworzył, sprawdziłam i popędził. Zastanawiam się, czy nie napisać do sprzedawcy, żeby zmienił firme kurierską. ... BRAWO !!! ... ... nie dałaś się "naciągnąć" na jedną z metod manipulacyjnych, polegającej na szybkim i niedokładnym odbiorze rzeczy, na którą czeka się długi czas .... ....zazwyczaj wiele ludzi czekając niecierpliwie np. na "ukochany telewizor", który przyjechał po tygodniu ... nie dba o to, żeby sprawdzić spokojnie czy przyjechał cały .... a nawet, jak stwierdzą, że np. tylny panel ma malutkie pęknięcie .... to i tak podpiszą odbiór .... bo .... ... te bo jest najważniejsze ... i na tym bo żerują nieuczciwi sprzedawcy .... ...a teraz kilka przykładów: - bo już tak długo czekamy ... i jak nie przyjmiemy to kolejne 2-3 tyg. w plecy - bo dzieci już chcą ........ i basta - bo rodzina przyjedzie ... i lepiej żeby zobaczyli nowe cacko .... ... ... i tak można wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.12.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Depsiu - jak mogłaś własnemu dziecku cóś takie z twarzą zrobić A fryzura imponująca. gratuluje zakupów też miałam w planie cały weekend kasę wydawać,ale zablokowałam sobie dostęp do konta internetowego może na szczęście daj sobie spokój z babą - będziesz czas na nią tracić . najważniejsze, że przesyłka w porządku Wejście do pokoju będzie przez taras ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Jeny !!! coś Ty najlepszego zrobiła???? to teraz najmodniejsza fryzura męska prostownicą ułożyłby chlopak włoski i wyglądałby ja Rubik na zachodzie do kompletu do takiego friza obowiązkowa jest różowa koszula albo polówka....różowiutka również naturalnie no i błyszczyk na usta jak widzę tu takich to..... teraz z babą i tak już po ptokach , trza było najpierw sprawdzić potem zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 To ja się pisze na ten drugi rzucik,żebyś nie zapomniała!!!! Co się czepiasz fryzury,nie najgorsza jest, jak bony dyny toś Ty długich włosów nie widziała!!!!! P.S. Nie mogę się doczekać wersji ostatecznej tej łazienki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Może to być niecodzienne, zabawne a napewno interesujace wyposazenie któregoś pokoju http://www.allegro.pl/item843370266_stary_termofor_mosiezny.html Mnie by korciło spróbować jaki daje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 zabić tym też można bez problemu DPS-ia poszedło w Twoją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 A to tak samo jak wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Fajne! Pomyślę, kto wie, może naprawdę kupimy! Brazunia - no dobra, jak ten drugi rzut będzie, to ja dam znać... Z tym czekaniem na łazienkę to jeszcze trochę zejdzie... Prawdę powiedziawszy, sama się nie mogę doczekać robienia tej łazienki. Zosiu - doskonale koncypujesz, wejście będzie przez taras. Taras modrzewiowy (deski dzisiaj przyjechali), schody też... drewniane. Też przyjechali. Ale będziemy się za to brać dopiero wiosną, do wiosny to sobie poschnie chwilkę w stodole, a do pokoju Sołtys wchodzi przez jedną ścianę, bo kawałka jeszcze nie ma. Ma drabinę na piętro i sobie włazi. Gwoździku - dziękuję, ja po prostu silne wole mam i już. Sprzedawca to tutaj uczciwy był, ino kurier nie, bo chciał "rzucić" towar i lecieć, żeby szybko do domu wrócić. Nie za mną, kurier, te numery! [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 prosze , no bardzo prosze - zle ? nie : http://www.allegro.pl/item850074189_lozko_lata_20_te.html to letko sfatygowane http://www.allegro.pl/item850071597_lozko.html Ja to stolu szukam - jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a to - o proszę - może jakiś krótszy gość się trafi Fajne : http://www.allegro.pl/item850495313_lozeczko_dzieciece_przesliczne.html Mozna z tego niezle cudo zrobic a tu http://www.allegro.pl/item847678552_piekne_stare_lozko_ze_stelazem.html no nie - to jest piękne i modrzewiowe : http://www.allegro.pl/item849521079_stare_modrzewiowe_lozko.html a to jakie fajne : http://www.allegro.pl/item849113344_okazja_stare_lozko_eklektyczne.html#gallery ostatnie ale na te warto spojrzeć - dwa są jakby je pomalować no http://www.allegro.pl/item837559738_lozka_oczyszczone.html o kurcze - ja jestem skarbnicą wiedzy o łóżkach koncze - przepraszam ze tyle wylinkowalam - ale w jakis trans wpadalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.12.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 prosze , no bardzo prosze - zle ? nie : http://www.allegro.pl/item850074189_lozko_lata_20_te.html Czesc ja na takim łóżku spałam jako dziecko i jeszcze siennik miałam, bo nie chciałam materaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Doberek! Zosiu, jaki piękny trans miałaś! To modrzewiowe świetne, szkoda, że tylko jedno... Łózka na allegro monitoruję, mam codzienny przegląd. Stoły też mogę pooglądać, to przyjemne zajęcie. A jaki Ci się marzy? A takie dziecięce stoi u nas na strychu, w doskonałym stanie. Wychował się w nim mój Książę Małżonek oraz Następcy Tronu - obaj po kolei. Myślę, że i wnuki w nim będą, jest świetne, a po małym liftingu będzie po prostu cudne! Moje chłopaki mieli materac, na siano obaj uczuleni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry u mojej babci stoją dwa fajne łóżka stare drewniane ale nie sądzę zeby dała je sobie odebrać chociaż i tak na nich nie śpi ooo i 3-drzwiowa szafa do kompletu jak mnie pamięć nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts