DPS 13.12.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Amberciu - target pewnie siłą rzeczy nam się nieco podniesie, bo i standard lepszy będzie. Zobaczymy, na razie trzeba ostrożnie zmiany cenowe wprowadzać, kryzys wciąż jeszcze widoczny jest, branża turystyczna też w ubiegłym roku to odczuła. Nam jakoś się udało, więc nie chcemy zbyt gwałtownych zmian wprowadzać. Pomyślimy, absolutnie nie wykluczamy zmian, wszak są one motorem postępu. Chciałam też się pochwalić, że jestem szczęśliwą "właścicielką" (jak to ładnie Wiola ujęła ) małżonka w osobie Sołtysa, któren tłuszczu w rzeczonym miejscu nie zaposiadywa absolutnie. Chefie - jakby już było tak, że chciałbyś się chować, to i tak żadna szafa Ci nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Chciałam też się pochwalić, że jestem szczęśliwą "właścicielką" (jak to ładnie Wiola ujęła ) małżonka w osobie Sołtysa, któren tłuszczu w rzeczonym miejscu nie zaposiadywa absolutnie. jak nic ....... ciemiężony i od piwa odstawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ... Chefie - jakby już było tak, że chciałbyś się chować, to i tak żadna szafa Ci nie pomoże. ... no coś Ty ... ja już się teraz mieszczę nawet do nocnego stolika Chciałam też się pochwalić, że jestem szczęśliwą "właścicielką" (jak to ładnie Wiola ujęła ) małżonka w osobie Sołtysa, któren tłuszczu w rzeczonym miejscu nie zaposiadywa absolutnie. jak nic ....... ciemiężony i od piwa odstawiony ... ani chybi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Zdrowo żywiony. I nie o problem zmieszczenia się w szafie chodzi, tylko o to, że przede mną już byś nie uciekł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobry wieczór mój małż też tłuszczyku na brzusiu nie ma zresztą nigdzie nie ma tłuszczyku ale nic to zawzięłam się i tuczę go teraz karnie ma ważenia kontrolne co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Oooo, Wusia, a jką dietę stosujesz? Bo ja potrzebuję intensywny tucz Młodego przeprowadzić, wciskam co się da i ile się da, ale może masz cos sprawdzonego? Poważnie pytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Oooo, Wusia, a jką dietę stosujesz? Bo ja potrzebuję intensywny tucz Młodego przeprowadzić, wciskam co się da i ile się da, ale może masz cos sprawdzonego? Poważnie pytam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Oooo, Wusia, a jką dietę stosujesz? nieskuteczną co tydzień ważenie a waga ani drgnie a młodemu to żuru cza ........ z żuru chop je jak z muru i jeszcze musi być ...... zasmażka i krzinka piwa na tydzień nie zawadzi ale na roboczy tydzień, w weekend drugo krzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 poważnie to wykopałam małża do lekarza bo już patrzeć nie mogłam bez urazy ale niewiele mu brakowała żeby wyglądał jak wychodzący z Oświęcimia wszystko wskazuje że ma poroblem z trzustką za mało hormonu zapodaje i nie trawił to głodny nie był dostał leki i Boże Ty mój mój mąż JE DPS-ia wiesz jaka to frajda podstawić chłopu na obiad taką małą miedniczkę a on ją opróżni i ogląda sie za drugim daniem wsunie pełny talerz drugiego a za chwilkę jeszcze dogryzie coś słodkiego a do tej pory wystarczała mu mała miseczka zupy taka że Piotruś też by jej dał radę i to najlepiej raz dnia a teraz je i zobaczymy jak mi przytyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Oooo, Wusia, a jką dietę stosujesz? Bo ja potrzebuję intensywny tucz Młodego przeprowadzić, wciskam co się da i ile się da, ale może masz cos sprawdzonego? Poważnie pytam! Jesli mozna, to uwazam ze bialka i treningu mu trzeba Zadnych tam boczkow, wieprzowin czy smalczykow Masy miesniowej Mu brak, a nie tluszczu Ordynuje duzo pracy w polu i stodole i solidne, miesne Depsiowe jadlo, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.12.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a czy to ważne czy chudy czy przy kości .......chłop to ma być szczęśliwy i tyle ! czy to ważne co ma na brzuchu ? ...........ważne co w głowie i w sercu ja mojego karmię potem odchudzam potem znów dogadzam i znów jakaś dietka i więcej ruchu ja szczęśliwa i on ........ma piwo zawsze w lodówce ....... jamles dobrze godo : żuru mu cza i karminadli, panszkrautu , golona i troche roboty a wyjdzie na ludzi P.S. depeesia , wyślij Mlodego na śląsk już ja go podtucze nie takim anorektykom doprawiałam brzuszki po ok 2-3 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a czy to ważne czy chudy czy przy kości .......chłop to ma być szczęśliwy i tyle ! czy to ważne co ma na brzuchu ? ........... boj sie Boga frosch'ka ale nam sie tez cos od zycia nalezy, a nie tylko spaslaka u boku, chocby w skowronkach szczescia No wez ... wiele wytrzymamy, ale pekaty facet to chyba za wiele Niech wiec Depsia wdrozy swoj system naturalnego, zdrowego odchowu i bedzie git! Mlody jest za mlody na boczki, bojler i zadyszke na schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 przepraszam, a co to jest bojler ? bo nie wiem czy posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.12.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 przepraszam, a co to jest bojler ? bo nie wiem czy posiadam jak patrzac w dol widzisz swoje stopy, to musze Cie zmartwic - tego dobra nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 aa.... to się uspokoiłam ..chociaż nie do końca , bo mam długą stopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 aa.... to się uspokoiłam ..chociaż nie do końca , bo mam długą stopę no co ja moge jeszcze dodac ... rozlegla (dluga czy gruba - nie wazne) stopa zyciowa, to wrecz przywilej a nie powod do zmartwien Takiej STOPY Tobie i sobie uprzejmie zycze Moze nawet i Depsiowy Synek sie zalapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ... czy to ważne co ma na brzuchu ? ...........ważne co w głowie i w sercu ... jamles dobrze godo : żuru mu cza i karminadli, panszkrautu , golona i troche roboty a wyjdzie na ludzi ... ... aleś nakumkała ... zes tego wszystkiego polazłem do kuchni ... se wczora eksperymentalnej kiełbachy z papryką narobiłem i fasolowego kapuśniaku, więc "głodny" dziś nie chodza pozdrówka smaczniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Mówcie co chcecie, ale nie każdego da się podtuczyć. Mój mąż do nich nie należy i już. Je za 3 a wygląda jak licealista. Piwo w lodówce zalega i też nic, mięcho, tłuszcze niewiele pomogą a że ja o zdrowie niby dbam, to wolę mu dużo ale chudszego dać. A apetyt ma ale roboty też duuużo ma. I mówi ze szczęśliwy jest A wogle to cześć. Śnieg mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.12.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 właśnie o to chodzi , by wszyscy szczęśliwi byli latem karmiłam jednego chudzielca , którego obie babcie nie potrafiły przez 19 lat utuczyć (depeesia , uwierz mi - połowa masy twojego Młodego) po powrocie z wakacji koledzy go pytali gdzie tak przypakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A wiecie, oprócz mojego meża, to wszyscy znani mi młodzi i chudzi mężczyźni "nabierali masy" kiedy? po ślubie Mój brat to nawet 15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts