Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Amberciu - target pewnie siłą rzeczy nam się nieco podniesie, bo i standard lepszy będzie. :roll:

Zobaczymy, na razie trzeba ostrożnie zmiany cenowe wprowadzać, kryzys wciąż jeszcze widoczny jest, branża turystyczna też w ubiegłym roku to odczuła. Nam jakoś się udało, więc nie chcemy zbyt gwałtownych zmian wprowadzać. :wink:

Pomyślimy, absolutnie nie wykluczamy zmian, wszak są one motorem postępu. 8)

Chciałam też się pochwalić, że jestem szczęśliwą "właścicielką" (jak to ładnie Wiola ujęła :lol: ) małżonka w osobie Sołtysa, któren tłuszczu w rzeczonym miejscu nie zaposiadywa absolutnie. :D

Chefie - jakby już było tak, że chciałbyś się chować, to i tak żadna szafa Ci nie pomoże. :lol:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...

Chefie - jakby już było tak, że chciałbyś się chować, to i tak żadna szafa Ci nie pomoże. :lol:

... no coś Ty :o ... ja już się teraz mieszczę nawet do nocnego stolika :roll: :wink:

Chciałam też się pochwalić, że jestem szczęśliwą "właścicielką" (jak to ładnie Wiola ujęła :lol: ) małżonka w osobie Sołtysa, któren tłuszczu w rzeczonym miejscu nie zaposiadywa absolutnie. :D

jak nic ....... ciemiężony :evil: i od piwa odstawiony :-? :evil: 8)

... ani chybi :evil:

Oooo, Wusia, a jką dietę stosujesz? Bo ja potrzebuję intensywny tucz Młodego przeprowadzić, wciskam co się da i ile się da, ale może masz cos sprawdzonego? :D

Poważnie pytam!

Oooo, Wusia, a jką dietę stosujesz? Bo ja potrzebuję intensywny tucz Młodego przeprowadzić, wciskam co się da i ile się da, ale może masz cos sprawdzonego? :D

Poważnie pytam!

Oooo, Wusia, a jką dietę stosujesz?

nieskuteczną :lol: co tydzień ważenie a waga ani drgnie :o

a młodemu to żuru cza ........ z żuru chop je jak z muru :lol:

i jeszcze musi być ...... zasmażka :wink:

i krzinka piwa na tydzień nie zawadzi 8) ale na roboczy tydzień, w weekend drugo krzinka :wink:

poważnie to wykopałam małża do lekarza bo już patrzeć nie mogłam bez urazy ale niewiele mu brakowała żeby wyglądał jak wychodzący z Oświęcimia :( wszystko wskazuje że ma poroblem z trzustką za mało hormonu zapodaje i nie trawił to głodny nie był dostał leki i Boże Ty mój mój mąż JE :o DPS-ia wiesz jaka to frajda podstawić chłopu na obiad taką małą miedniczkę a on ją opróżni i ogląda sie za drugim daniem wsunie pełny talerz drugiego a za chwilkę jeszcze dogryzie coś słodkiego a do tej pory wystarczała mu mała miseczka zupy taka że Piotruś też by jej dał radę :wink: i to najlepiej raz dnia :-? a teraz je i zobaczymy jak mi przytyje :D

Poważnie pytam!

Jesli mozna, to uwazam ze bialka i treningu mu trzeba :-) Zadnych tam boczkow, wieprzowin czy smalczykow ;) Masy miesniowej Mu brak, a nie tluszczu ;) 8)

Ordynuje duzo pracy w polu i stodole i solidne, miesne Depsiowe jadlo, o! :D

a czy to ważne czy chudy czy przy kości .......chłop to ma być szczęśliwy i tyle ! :D

czy to ważne co ma na brzuchu ? ...........ważne co w głowie i w sercu

ja mojego karmię

potem odchudzam

potem znów dogadzam

i znów jakaś dietka i więcej ruchu 8)

ja szczęśliwa i on ........ma piwo zawsze w lodówce .......:lol: :lol: :lol:

jamles dobrze godo : żuru mu cza i karminadli, panszkrautu , golona i troche roboty a wyjdzie na ludzi

:p :p :p :p

P.S. depeesia , wyślij Mlodego na śląsk już ja go podtucze

nie takim anorektykom doprawiałam brzuszki po ok 2-3 tyg :oops: :wink:

a czy to ważne czy chudy czy przy kości .......chłop to ma być szczęśliwy i tyle ! :D

czy to ważne co ma na brzuchu ? ...........

boj sie Boga frosch'ka ale nam sie tez cos od zycia nalezy, a nie tylko spaslaka u boku, chocby w skowronkach szczescia :o :lol: :wink: No wez ... wiele wytrzymamy, ale pekaty facet to chyba za wiele :lol: Niech wiec Depsia wdrozy swoj system naturalnego, zdrowego odchowu i bedzie git! Mlody jest za mlody na boczki, bojler i zadyszke na schodach 8) :D

...

czy to ważne co ma na brzuchu ? ...........ważne co w głowie i w sercu

...

jamles dobrze godo : żuru mu cza i karminadli, panszkrautu , golona i troche roboty a wyjdzie na ludzi

:p :p :p :p

...

... aleś nakumkała :evil: ... zes tego wszystkiego polazłem do kuchni :roll: ... se wczora eksperymentalnej kiełbachy z papryką narobiłem i fasolowego kapuśniaku, więc "głodny" dziś nie chodza :p

pozdrówka smaczniutkie

Mówcie co chcecie, ale nie każdego da się podtuczyć. Mój mąż do nich nie należy i już. Je za 3 a wygląda jak licealista. Piwo w lodówce zalega i też nic, mięcho, tłuszcze niewiele pomogą a że ja o zdrowie niby dbam, to wolę mu dużo ale chudszego dać. A apetyt ma ale roboty też duuużo ma. I mówi ze szczęśliwy jest :lol: :wink: :wink:

A wogle to cześć. Śnieg mam :lol: :lol: :lol: