Żelka 14.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzień dobry wszystkim! Brzuchatym i mniej brzuchatym. Depeś zasypało Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry Wiolcia cały problem w tym był że mój mąż nie jadł no nie potrzebował no i ma tak lekko 10-15 kg niedowagi ale w środę ważenie zobaczymy czy go przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wusiu, gdyby mój nie jadł, też przejełabym się bardzo, wysłałabym do lekarza i jeszcze pilnowała jak dziecka. I tak mój je teraz mniej niż wtedy, kiedy się poznaliśmy. Albo wtedy jako studencik niedojadał, to korzystał z okazji i jadł na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wiolaszku to też pognałam do lekarza pilnuję żeby leki brał podstawiam miedniczki z jedzonkiem i cieszę się że je wczoraj nawet teściową poinformowałam że trzeba chłopu szykować znacznie więcej papu bo ona to tak pod wymiar gotuje znaczy 6 klusek to 6 klusek masz przewidziane i ani sztuki więcej nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.12.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ja tylko napiszę, ze młody mi w tym długim fryzie bardzo się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Mówcie co chcecie, ale nie każdego da się podtuczyć. Mój mąż do nich nie należy i już. Je za 3 a wygląda jak licealista. Piwo w lodówce zalega i też nic, mięcho, tłuszcze niewiele pomogą a że ja o zdrowie niby dbam, to wolę mu dużo ale chudszego dać. A apetyt ma ale roboty też duuużo ma. I mówi ze szczęśliwy jest A wogle to cześć. Śnieg mam No mój Młody to taki sam typ - żre jak koń, a wygląda jak końska pęcina. Taki chudy, silny, "żylasty" typ. Tłuszczyku na nim ani grama i to źle, bo straszny zmarzluch jest, jak tylko trochę chłodniej, to zaraz się telepie. Muszę mu trochę brzuszka zafundować, żebym tylko wiedziała jak... Parę lat temu przez długi czas kupowałam mu czekolady, ciastka i inne takie i zaraz po sutym obiedzie zjadał. A to całą czekoladę, a to paczkę ciastek, a to cukierki... Uwierzcie mi - po 3 miesiącach nie przybyło mu ani pół kilograma!!! No i co z takim zrobić? Idę zaraz zobaczyć, co to za eksperymenta Szefunio poczynił, pewnie coś pikantnego. Wusia - no to faktycznie, lepiej uprzedź teściową, coby chłopu nie brakło, bo Ci się plan odbudowania wagi opóźni. Dobrze, że zdiagnozowaliście, leczycie, więc wszystko powinno niedługo być OK! Zosiu, no podobno długa stopa świadczyć ma o dobrym życiu (tak jak i krótka ), więc tylko pogratulować, że własnie taka masz stopę. Zaczęłam dzisiaj przygotowania. Okno w kuchni umyte, zasłonki świąteczne powieszone. Poprasowałam mnóstwo świątecznych serwet i serwtek, położyłam i szczęście mam w oku, bo lubię, jak wszędzie takie leżą. Pniaczek do mojego drzewka z szyszek dzisiaj mi Młody w doniczce zacementował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 DPS-ia mój to słodycze wymiata jak odkurzacz i też grama nie przybywał zobaczymy teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.12.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 kup mu chałwę ....to dopiero bomba kaloryczna (przeszło 700kcal w 100g ) wiem, bo jadłam nałogowo dopóki nie musiałam potem kręcić hula-hopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 A my w ramach świąt powiesiliśmy w kuchni pod belkami węża świecącego Depsia, to Twój Młody jak ja ... wszystkim dokoła ciepło, tylko ja się telepię Wieczorek wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Brazunia, bo Ty to sadła masz w sam raz tyle samo, co i on! To i nie dziwota, że się telepiesz... Chałwa, powiadasz, Frosiu? No dobra, mogę mu kupić, chociaż nie wiem, czy zadziała... Ale próbować trzeba, nie? Po chałupie się porozglądałam i co? I okazuje się, że jeszcze mnóstwo serwetek i serwet mi trzeba! Jutro wszystkie serwetkowe rezerwy szafowe uruchomię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Szczerze ... chętnie jeszcze przez najbliższe lata potelepię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.12.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ... Idę zaraz zobaczyć, co to za eksperymenta Szefunio poczynił, pewnie coś pikantnego. ... ... połowę zdążono już zeżreć ... recepturkę może zapiszę dzisiaj - mam nadzieję, że dobrze ją zapamietałem (choć w trakcie eksperymentu z nową kiełbaską, uzupełniałem brakujące płyny organiczne ... zawartość krwi w alkoholu miałem obniżoną) ... pomimo groźnie brzmiącej nazwy: "kiełbasa paprykowa" ... wcale, a wcale, nie jest ona pikantna http://www.chefpaul.net/smoke/paprykowa04.jpg smaczniutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 14.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Depsia - ja w sprawie Synka polecam ptasie mleczko. Na mnie działa jak talala .Z tym że musi być w ilościach hurtowych Kiedy za oknem ciemno, wiatr lata po kominie , z dachu kapie (bo nie ma rynny), pod stopami chrzęści, w nos szczypie , mgły wiszą nade wsią , że oko wykol, psa by z domu nie wypuścił - w tych okolicznościach przyrody ja zwlokłam się z fotela i pojechałam na basen . Ale jestem z siebie dumna Ależ ta kiełbasa pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Szefuniu, naprawdę piękna kiełbaska! Jak nie nazbyt pikantna, to znaczy, że pyszna musi być! Zosiu, jestem pełna podziwu, że się zwlokłaś i pojechałaś. No i przecież tak to jest, że człowiek psa by nie wygonił, a sam to polezie, nie? W sumie nie wiem, czy pies chciałby na basen jechać. Brazunia, dodatkowe 5 kilo by Ci nie zaszkodziło, słowo daję. Wypróbuj ptasie mleczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Czesc Depsia, niestety w przypadku mojego meża nic nie pomoze: ani ptasie mleczka ani chałwy. Zjada nocami wszystkie słodycze w domu, już cichaczem wyjadł całą paczkę mikołajową dziecku a do zimnych nie należy. Raczej ja się telepię bo mi wiecznie zimno a mojemu gorąco. Jadłam kiedys kiełbasę paprykową ale taką bardziej podsuszoną, w Włoch. Dobra acz ostra troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dzień dobry no i dostałam przez Szefa ślinotoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 WUsia, Ty musisz coś miec ze śliniankami nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wiolciu jakbym się na widok takiej pyszniastej kiełbaski nie ześliniła to na pewno miałabym obawy że coś z nimi nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Boszszeeee, ależ tu cudnie pachnie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts