Chef Paul 15.12.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ... lecę do roboty bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ... kiedy wrócę pierdyknę recepturkę na "zapachy" pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 No nareszcie domyśliłeś się, że my tutaj na to czekamy. Pachnie, pachnie, a jakże. U nas też pachnie, mniam. Dzisiaj ciąg dalszy świątecznego rozkładania serwetek, stroików, pomarańczy z gożdzikami i temu podobnych. Popełniłam do końca drzewko szyszkowe, świeci i bardzo ładnie wygląda. I jeszcze jeden wieniec, tym razem bez zieleniny. Czuć już zapach świąt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a ja piorę i piorę i układam i przekładam i normalnie mnie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Z praniem to ja powoli się zbierałam już od jakiegoś czasu, a;le apogeum przede mną - zawsze przed samymi świętami zmieniam pościel, lubię mieć starą od razu wypraną, do tego firany (chyba jutro w to wejdę), jeszcze parę łachów z moich facetów... Wszystko przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja mam maluśką pralkę i dlatego tak na raty muszę prać też jeszcze dużo prania przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Depsia, zrób zdjątka tych swoich cudeniek, może i ja coś popełnię... inspiracji mi trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.12.2009 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 No nareszcie domyśliłeś się, że my tutaj na to czekamy. ... ... mówisz ... masz Kiełbasa paprykowa smakowite pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Oooo, dziękować! Przyda się na pewno następnym razem. Brazunia, jak zdążę, to wrzucę na bloga, dam znać, jeśli zrobię, dobrze? Dzień doberek wszystkim, piękny zimowy dzień przed nami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cześć dps-ia buziaki dla sołtysa zostawiam pewnie chłop zaniedbany uczuciowo przez tę twoją przedświąteczną krzątaninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.12.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 cześć dps-ia buziaki dla sołtysa zostawiam pewnie chłop zaniedbany uczuciowo przez tę twoją przedświąteczną krzątaninę raczej ..... poganiany ..... przecież jest ciemiężony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 O właśnie. Mój jest ciemiężony.......... nicnierobieniemprzedświatecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ...chłop zaniedbany... ...poganiany... ...ciemiężony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 SIe witam Mój wczoraj doszedł do wniosku że nic w domu nie robi, sam doszedł, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 SIe witam Mój wczoraj doszedł do wniosku że nic w domu nie robi, sam doszedł, naprawdę do kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 nooo nie, akurat tam zawsze ktoś mu miejsce zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 SIe witam Mój wczoraj doszedł do wniosku że nic w domu nie robi, sam doszedł, naprawdę do kanapy Myślałam, że na kanapie, ale tak... sam...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ...chłop zaniedbany... ...poganiany... ...ciemiężony... co to za minka ? czyżby wszystko to za mało .....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Matko bosko, to ja mam Złotego Chłopa, wszystko robi!!!! Czeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.12.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Matko bosko, to ja mam Złotego Chłopa, wszystko robi!!!! Czeeeee Ty się ciesz Muszę swojego na morze wysłać na pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.12.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ...chłop zaniedbany... ...poganiany... ...ciemiężony... co to za minka ? czyżby wszystko to za mało .....????? Frosia - i Ty przeciwko mnie? Co to za czasy przyszły teraz... Brazunia, powinnaś chyba go dobrze wynagradzać, ja Ci to mówię... Wiola, jak nie chce, to i rok nie pomoże, musi zechcieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts