wu 01.01.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 dzień dobry pierwsza się witam w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.01.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 WItam sie w Nowym RokuDepsia, zdradź gdzie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Czeeeeeść!!! Kochani, dziękuję ogromnie za wszystkie życzenia, tak przyjemnie i miło by ło je zobaczyć po tych kilku dniach nieobecności! Chefie - a skąd Ty wiesz, że ja francuski znam? Nigdy chyba nie mówiłam o tym... Sylwestra z ulgą razem z Sołtysem spędziliśmy na białej sali, bo po powrocie z wyjazdu byliśmy oboje baaardzo zmęczeni. Ale to bardzo. Celem wyjazdu nie ma się co chwalić, nie był to wyjazd rozrywkowy, tylko za sprawami różnymi, więc w sumie nic takiego, chociaż z rodziną się widzieliśmy... Powiem Wam, że taki Sylwester w łóżeczku, z szampanem pod ręką, pilotem w ręku i Sołtysem obok to baaaaardzo przyjemny być może, zwłaszcza, że Dziadkowie się wybrali z domu i pojechali się bawić z rodziną, a synkowie poszli do kolegi się bawić, więc cały dom mieliśmy do wyłącznej dyspozycji - rzadka rzecz u nas, naprawdę. Pewnie nijak nie dam rady nadrobić zaległości w zaprzyjaźnionych komentach, więc pozwolę sobie wkleić dla wszystkich: http://blog.sajithm.com/wp-content/uploads/2006/12/HappyNewYear.jpg Samych szczęśliwych dni i zdrowia wszystkim Wam życzę - dziękuję, że jesteście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 witam w Nowym Roku serdeczne pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.01.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 ... Chefie - a skąd Ty wiesz, że ja francuski znam? Nigdy chyba nie mówiłam o tym... ... ... easy - kiedyś już gdzieś pisałem - włam do redakcyjnego Centralnego Archiwum dla Nietykalnych ... tam jest wszystko o wszystkich i na wszystkich (z Nietykalnymi włącznie) świątecznie jeszcze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.01.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witanko noworoczne! To ja teraz wiem, kto będzie moją córcię francuskiego uczył - bo straszliwie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 02.01.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam wszystkich w Nowym Roku! Powracam wolno do życia, kac już mija, pogoda śliczna i może nawet się zwlokę na narty. A Wam wszystkim życzę dużo zdrowia i radości w tym Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 dobry wieczór DPS-ia i jak Nowy Rok się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witanko noworoczne! To ja teraz wiem, kto będzie moją córcię francuskiego uczył - bo straszliwie chce To kolejne podobieństwo łączące nasze córki - moja też chce. Ino Depsia za daleko, więc pewnie poszukamy bliżej. No ale na razie Młoda uczy się szprechać i nie chcę, żeby jej się wieża Babel w głowie zrobiła. Za to być może będę miała coś do tłumaczenia z francuskiego i już się zastanawiałam, kogo prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... easy - kiedyś już gdzieś pisałem - włam do redakcyjnego Centralnego Archiwum dla Nietykalnych ... tam jest wszystko o wszystkich i na wszystkich (z Nietykalnymi włącznie) świątecznie jeszcze pozdrawiam Wychodzi, że Ty jesteś Główny Nietykalny. Czuję się wyróżniona, będąc przez Ciebie odwiedzana. Net mi szaleje, znowu musiałam przeinstalować oprogramowanie internetowe. 2 dni nie mogłam się połączyć! U nas zima taka cudna się zrobiła, aż miło. Śnieg leży wszędzie, biało jest, jasno i tylko troszeczkę mroźno - super!!! Co prawda prąd nam właśnie "wyszedł". Chyba jak zwykle u nas - deszcz, prądu nie ma, śnieg, prądu nie ma, wiatr, prądu nie ma... Tutaj po prostu MUSI się mieć ogrzewanie grawitacyjne i kuchnię kaflową. No to lecę, trzeba rozpalić pod kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ... Wychodzi, że Ty jesteś Główny Nietykalny. ... ... sądzisz, że się włamałem "tak dla niepoznaki" ? ... Chyba jak zwykle u nas - deszcz, prądu nie ma, śnieg, prądu nie ma, wiatr, prądu nie ma... ... ... a kiedy jest ? pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No jak to, kiedy? W rzadkich chwilach przerwy między upałami, deszczami, śniegiem, wiatrem... I jasne, że włamałeś się specjalnie, a i tak nic Ci nie zrobili, więc jesteś Nietykalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 dobry wieczór a mnie dzisiaj na środku drogi skrzynia biegów znikła oj prawie pełno w spodniach miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No jak to, kiedy? W rzadkich chwilach przerwy między upałami, deszczami, śniegiem, wiatrem... I jasne, że włamałeś się specjalnie, a i tak nic Ci nie zrobili, więc jesteś Nietykalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 No jak to, kiedy? W rzadkich chwilach przerwy między upałami, deszczami, śniegiem, wiatrem... I jasne, że włamałeś się specjalnie, a i tak nic Ci nie zrobili, więc jesteś Nietykalny! ... dobra ... wezmę latarkę ... cichhhhhhho ... bo usłyszą i ... coś zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Okazuje się, że też muszę bliżej tej Francuski poszukać ... Depsia każe mi przywozić młodą 2 razy w tygodniu ... jakby sama nie mogła przyjechać U mnie prąd na razie jest pomimo śniegu ... tfu..tfu..tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień dobry Braza to Ty się może z DPS-ią dogadaj raz Ty raz Ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pigwa 04.01.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 U nie wprawdzie wyłączenia prądu są rzadkością, ale na wszelki wypadek mam generator. W zimie bez prądu u nas byłaby straszna bieda. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.01.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 U nie wprawdzie wyłączenia prądu są rzadkością, ale na wszelki wypadek mam generator. W zimie bez prądu u nas byłaby straszna bieda. Pozdr. ... również nie mam kominka na zimowe chłody ... generator na Florydzie rzecz obowiązkowa ... nigdy nie wiesz kiedy jakiś huraganik może pierdyknąć (choć w okolicy w której mieszkam od 200 lat nic się większego nie wydarzyło, więc jest duża szansa, że i ja nie doczekam) pozdróweczka ps - u mnie już równiez prawdziwa zima (w końcu to już Styczeń) ... nad ranem było +2*C, więc bananowce znowy w dupę zebrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts