wiolasz 06.01.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Czy nikt pięknych moich zdjęć na blogu nawet nie obejrzał? Ja widziałam, a co? domagasz sie pochwał? Zdjecia robisz bardzo ładne, ale ja sie nie znam A to dziecie za gałązką to synek? aleś mu fryza opitoliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No pikne te zdjęcia, pikne! Jak z kalendarza. U nas zapowiedzieli na noc śnieżycę, a potem dodali, że spadnie aż... 5-10 cm sniegu! Obśmiałam się jak norka. Rano jednak podczołgałam się do okna, wyglądam - ciemno, ale śniegu jakby tyle samo co wieczorem. Trochę później wyszłam z psuką - potwierdziło się. Za to teraz sypie, a ja muszę autosem do sąsiedniej miejscowości dzisiaj podjechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Za to teraz sypie, a ja muszę autosem do sąsiedniej miejscowości dzisiaj podjechać! Ja też zaraz idę na autobus, do miasta muszę sie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 hejka trąbili we wszystkich wiadomościach wczoraj, ze snieżyce dzis w całej Polsce...narazie pogoda ta sama co wczoraj ,ale pewnie po południu bedzie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hej! Depsia, ja tam też nie jestem z tym obrażalskich, jak Ci się nie chce, to możesz w ogóle do mnie nie gadać ... dobra, żartowałam Ambercia, coś więcej! Która psina ucierpiała, dlaczego??? Córcia będzie chciała też wiedzieć więcej szczegółów! Mam nadzieję, że z Babcią lepiej P.S. Przyznam się bez bicia ... jeszcze nie byłam na blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 A pewnie, że domagam się pochawał, w końcu piękne zdjęcia zrobiłam, nie? U nas na razie nie sypie, choć niebo dzisiaj szare i zachmurzone. Dziecko nasze młodsze zaczęło się już do sobotniej studniówki szykować... Ech... Niby fajnie, ale jak to będzie, jak z domu i on wybędzie? Eeee, może jeszcze nie wybędzie, może zrobi tę rehabilitację i zostanie! Paweł... Kawalarz. Aaaaaa, Pawełku - dotarła przesyłka od Ciebie w stanie nienaruszonym, dziękuję bardzo!!! I takie pismo staranne, wyrobione. Kurczę, znam wielu facetów, którzy naprawdę ładnie piszą, a już mój Ojciec i mój Teść - Nie uwierzylibyście, że to pismo starszego mocno już pana, naprawdę! A dawnym PRL-u na życie by mogli zarabiać wypisywaniem dowodów osobistych. Za gałązką to istotnie dziecko, ale nie powiem, które! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Za to teraz sypie, a ja muszę autosem do sąsiedniej miejscowości dzisiaj podjechać! Ja też zaraz idę na autobus, do miasta muszę się dostać Żeby tam autobusem! Własnym autosem muszę jechać! Znaczy autem. Masssakra! Może jednak busem pojadę... Ino tak z Młodą najmłodszą na busa czekać... Zimno! Baletów jej się zachciało! No dooobra - sama zaproponowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Poszłam i zobaczyłam! Piękne zdjęcia Depsiu, naprawdę piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Za to teraz sypie, a ja muszę autosem do sąsiedniej miejscowości dzisiaj podjechać! Ja też zaraz idę na autobus, do miasta muszę się dostać Żeby tam autobusem! Własnym autosem muszę jechać! Znaczy autem. Masssakra! Może jednak busem pojadę... Ino tak z Młodą najmłodszą na busa czekać... Zimno! Baletów jej się zachciało! No dooobra - sama zaproponowałam. Ja wolałabym autem, bo u mnie autobusy różnie chodzą, ale w najlepszym przypadku to raz na godzinę.. a sypie...a zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Za to teraz sypie, a ja muszę autosem do sąsiedniej miejscowości dzisiaj podjechać! Ja też zaraz idę na autobus, do miasta muszę się dostać Żeby tam autobusem! Własnym autosem muszę jechać! Znaczy autem. Masssakra! Może jednak busem pojadę... Ino tak z Młodą najmłodszą na busa czekać... Zimno! Baletów jej się zachciało! No dooobra - sama zaproponowałam. No widzisz, jak chcesz, to i zdjęcia obejrzysz i jeszcze dobre słowo napiszesz! Z tym autem to Ty tak nie narzekaj, znam takich, co by chcieli, a nie mogą. A ta Wasza renia to fajna jest, na pewno dobrze się prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Brazunia - dziękuję, zawszeć to człowiekowi przyjemnie, jak pochwalą, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Renią Agdusiów to ja bym się bała jechać ... ona jest mądrzejsza ode mnie O chwaleniu mam takie samo zdanie ... przyjemnie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ode mnie też! Ale czy wystarczy jej tej mądrości na mnie i ten śnieg??? Czy ja narzekałam, że w nocy nie sypało? Odwołuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Zastanawiałam się kiedy odwołasz o tym sypaniu, bo jeśli RMF nie kłamie to u Ciebie właśnie nieźle sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 dzieńdobry u nas sypie DPS-ia fotki śliczniaste na pocztówki mogą być a balie no tak z iroko to faktycznie cena nie bardzo ale już z rodzimego drewna to cena wanny porównywalna z ceną w miarę dobrej wanny a zawsze możesz zapytac bo na tej beczce polskiej można zamówić samą obudowę na wymiar i moze np kupić jakąś tanią wannę i obudowę zamówić może to nie będzie jakiś astronomiczny koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Wusia, nawet jeśli policzysz taki minimalny koszt, to 3 tys. musisz dać, a reszta łazienki? I pokoju? To kiedy te pieniądze się zwrócą? Za 2-osobowy pokój możesz wziąć 100 - 120 zł max na dobę. A jesli włożysz w to np. 30 tys. (u nas jakoś tak wyjdzie ) no to policz sama, kiedy to zacznie zarabiać... No ale robimy, bo ma i tak wyższą stopę zwrotu niż lokata bankowa... U nas nie sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no a wiem ja tylko pomyślałam że wiesz można się dowiedzieć ile mniej więcej koszt takiej obudowy i np za jakiś czas jak pokoik trochę zarobi na siebie pomyśleć ouatrakcyjnieniu przez zapodanie takiej obudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.01.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dawno nie zaglądałem, zatem przesyłam pozdrowienia i życzenia wszelkiej pomyślności w nowym rokupozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.01.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 I takie pismo staranne, wyrobione. Za gałązką to istotnie dziecko, ale nie powiem, które! to ja się do Księgi Gości w Depesiowie nigdy nie wpiszę a za tą gałazką to myślałem, że to królik jea czyha na nową stronkę RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Chefie na Twoim blogu pobuszuje bo szukam przepisu na sarnę. Dostałam sprawioną już. Chcę w niedzielę na obia upiec udzieć. CHyba musze ją juz marynowac. Ale jakoś przepisów na dania z dziczyzny znaleść nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts