Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No pikne te zdjęcia, pikne! Jak z kalendarza.

U nas zapowiedzieli na noc śnieżycę, a potem dodali, że spadnie aż... 5-10 cm sniegu! Obśmiałam się jak norka. Rano jednak podczołgałam się do okna, wyglądam - ciemno, ale śniegu jakby tyle samo co wieczorem. Trochę później wyszłam z psuką - potwierdziło się. Za to teraz sypie, a ja muszę autosem do sąsiedniej miejscowości dzisiaj podjechać! :o

Hej! Depsia, ja tam też nie jestem z tym obrażalskich, jak Ci się nie chce, to możesz w ogóle do mnie nie gadać ... dobra, żartowałam :wink:

Ambercia, coś więcej! Która psina ucierpiała, dlaczego??? Córcia będzie chciała też wiedzieć więcej szczegółów!

Mam nadzieję, że z Babcią lepiej :roll:

P.S. Przyznam się bez bicia ... jeszcze nie byłam na blogu :oops:

A pewnie, że domagam się pochawał, w końcu piękne zdjęcia zrobiłam, nie? :D

U nas na razie nie sypie, choć niebo dzisiaj szare i zachmurzone.

Dziecko nasze młodsze zaczęło się już do sobotniej studniówki szykować... Ech... :-?

Niby fajnie, ale jak to będzie, jak z domu i on wybędzie? :(

Eeee, może jeszcze nie wybędzie, może zrobi tę rehabilitację i zostanie! :roll:

Paweł... :evil: :lol:

Kawalarz. :lol:

Aaaaaa, Pawełku - dotarła przesyłka od Ciebie w stanie nienaruszonym, dziękuję bardzo!!! :D :D :D

I takie pismo staranne, wyrobione. :o

Kurczę, znam wielu facetów, którzy naprawdę ładnie piszą, a już mój Ojciec i mój Teść - :o :o :o

Nie uwierzylibyście, że to pismo starszego mocno już pana, naprawdę!

A dawnym PRL-u na życie by mogli zarabiać wypisywaniem dowodów osobistych. :lol:

Za gałązką to istotnie dziecko, ale nie powiem, które! :lol:

Za to teraz sypie, a ja muszę autosem do sąsiedniej miejscowości dzisiaj podjechać! :o

Ja też zaraz idę na autobus, do miasta muszę się dostać :lol:

Żeby tam autobusem! Własnym autosem muszę jechać! Znaczy autem. Masssakra! Może jednak busem pojadę... Ino tak z Młodą najmłodszą na busa czekać... Zimno! Baletów jej się zachciało! No dooobra - sama zaproponowałam.

Za to teraz sypie, a ja muszę autosem do sąsiedniej miejscowości dzisiaj podjechać! :o

Żeby tam autobusem! Własnym autosem muszę jechać! Znaczy autem. Masssakra! Może jednak busem pojadę... Ino tak z Młodą najmłodszą na busa czekać... Zimno! Baletów jej się zachciało! No dooobra - sama zaproponowałam.

Ja wolałabym autem, bo u mnie autobusy różnie chodzą, ale w najlepszym przypadku to raz na godzinę.. :roll:

a sypie...a zimno...

No widzisz, jak chcesz, to i zdjęcia obejrzysz i jeszcze dobre słowo napiszesz! :lol:

Z tym autem to Ty tak nie narzekaj, znam takich, co by chcieli, a nie mogą. :lol:

A ta Wasza renia to fajna jest, na pewno dobrze się prowadzi. :wink:

dzieńdobry

u nas sypie :-?

DPS-ia fotki śliczniaste na pocztówki mogą być :D a balie no tak z iroko to faktycznie cena nie bardzo ale już z rodzimego drewna to cena wanny porównywalna z ceną w miarę dobrej wanny a zawsze możesz zapytac bo na tej beczce polskiej można zamówić samą obudowę na wymiar i moze np kupić jakąś tanią wannę i obudowę zamówić może to nie będzie jakiś astronomiczny koszt :D

Wusia, nawet jeśli policzysz taki minimalny koszt, to 3 tys. musisz dać, a reszta łazienki? I pokoju? To kiedy te pieniądze się zwrócą?

Za 2-osobowy pokój możesz wziąć 100 - 120 zł max na dobę. A jesli włożysz w to np. 30 tys. (u nas jakoś tak wyjdzie :-? ) no to policz sama, kiedy to zacznie zarabiać... :-?

No ale robimy, bo ma i tak wyższą stopę zwrotu niż lokata bankowa...

U nas nie sypie. 8) :D