Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Chefie na Twoim blogu pobuszuje bo szukam przepisu na sarnę. Dostałam sprawioną już. Chcę w niedzielę na obia upiec udzieć. CHyba musze ją juz marynowac. :roll:

Ale jakoś przepisów na dania z dziczyzny znaleść nie moge :roll:

http://www.chefpaul.net/wild/sarna_UP.html

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.... Cześć Depsia ... :D

... na blogu byłem ... więc nie becz, że ktoś nie zauważa ...

:wink:

... bo jak ktoś chce coś zauważyć, to nie potrzebuje powiadomień ... :wink: :lol: :lol: :lol:

... i uwierz mi.....nie ma w powyższym zdaniu grama złośliwości ...

... bo ja już ten etap mam za sobą ... dlatego Cię nie powiadamiam o tym co pisze w dzienniku :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS ... ale dałem czadu ... co ???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie ma złośliwości??? :o :o :o

Nie ma??? :o :o :o

O w mordę i jeża... :evil: :lol:

Dobra, aluzju poniała, idę czytać... :lol:

Wusia, no to wtedy i tak...

No bo w sumie to się trochę innymi prawami rządzi niż budowa domu, to musi się zwrócić wszystko i jeszcze zarobić, bo inaczej, to całe życie będziesz w kredytach siedzieć i niczego tak naprawdę nie zbudujesz. :roll: :wink:

Oj, Jamlesik, nie każdy facet musi pięknym kaligraficznym pismem pisać, nie? :D

A ja wiem, że Ty się nie wpiszesz do księgi gości, bo Ty po prostu przyjechać nie chcesz, o. :p

Za krzakiem Królik, powiadasz? :lol:

Królik to już całkiem nie wiadomo, gdzie kica. :lol:

A ja wiem, że Ty się nie wpiszesz do księgi gości, bo Ty po prostu przyjechać nie chcesz, o. :p

**** pensjonat jest nie na moją kieszeń 8) :oops: :wink:

jak pojadę do Frosza na piwko to wstąpię po drodze ......... obiecuję 8)

**** pensjonat jest nie na moją kieszeń 8) :oops: :wink:

jak pojadę do Frosza na piwko to wstąpię po drodze ......... obiecuję 8)

:D :D :D

cytuję Froscha:

To ciś chopie ciś , ale gibko .....bo mom już sucho w gymbie !!! :D

...

Aaaaaa, Pawełku - dotarła przesyłka od Ciebie w stanie nienaruszonym, dziękuję bardzo!!! :D :D :D ...

... a nie mówiłem :)

...

I takie pismo staranne, wyrobione. :o

...

Nie uwierzylibyście, że to pismo starszego mocno już pana, naprawdę!

...

... o żesz TY :o ... żeby, aż TAK :evil:

...

siekiera, kliny i pyrliki swoje przywieźć :roll:

... siekiera, kliny i ... bajzyga może sie przydo, może szyry do astów :)

... pyrlik i żelosko sie nie przydo ;)

pyrsk :)

Dawno nie zaglądałem, zatem przesyłam pozdrowienia i życzenia wszelkiej pomyślności w nowym roku

pozdrawiam

maksiu

Łoooo, Maksiu!!! :D :D :D

Jak dobrze znowu Cię "zobaczyć"! :D :D :D

Wszystkiego dobrego w tym roku i dla Ciebie!!! :D :D :D

Kurczę, znowu Amberci nie ma. Znowu jakieś kłopoty? :roll: :(

siekiera, kliny i ... bajzyga może sie przydo, może szyry do astów :)

... pyrlik i żelosko sie nie przydo :wink:

pyrsk :)

Pawełku - na miłość boską, o czym Ty do nas rozmawiasz? :o

Czy jest na sali tłumacz? :lol:

Kurczę, tę Anglię zasypało, samoloty i pociągi utknęły, dziecko mi się martwi, czy na egzamin na uczelnię z domu dojedzie, bo na dniach ma wyjazd. :-?

Prosto z lotniska ma jechać na egzamin, jak pociąg mu odwołają, to klapa będzie, załatwiania, tłumaczenia, cudowania... :-?

No bo w sumie to się trochę innymi prawami rządzi niż budowa domu, to musi się zwrócić wszystko i jeszcze zarobić, bo inaczej, to całe życie będziesz w kredytach siedzieć i niczego tak naprawdę nie zbudujesz. :roll: :wink:

swieta racja!!! Kazdy biznes nalezy wlasciwie budzetowac. Bezcelowe jest tez rozpisywanie zwrotu na wiele lat, bo przeciez dochodza kolejne koszty ewentualnych remontow i odswiezania ... Depsia, ja wiem ze u Ciebie bedzie pieknie ale rozsadnie! :D I maja pokoiki na siebie i na Was zarobic, a nie byc dziura w portfelu :evil: 8)

Depsia, brazunia, niestety to przydazylo sie Majce. Mowia, ze sport to zdrowie, ale chyba nie zawsze tak jest :( Mialam z mala trening flyball i niestety podczas jednego przebiegu mala wpadla z impetem na przeszkode, uderzenie wybilo ja do gory i padla potem jak niezywa na mate :( Te kilka sekund zanim sie nie pozbierala, byly chyba najdluszymi w moim zyciu. Myslalam, ze kark sobie skrecila ... Na szczescie nie kark, a tylna lape. Zerwala wiezadlo krzyzowe, zwichnela rzepke i zlamala guzowatosc kosci ... doslownie wszystko co mozna bylo popsuc w kolanie zostalo popsute :(

Musiala przejsc zabieg operacyjny i wlasciwie tylko jeden ortopeda zdecydowal sie aby go zrobic, z zastrzezeniem ze 5 godzinnej operacji tak maly pies (2,5 kg) moze nie przezyc ...

Na szczescie wszystko sie udalo i WSZYSTKO zostalo naprawione. Teraz codzinnie rehabilitujemy mala i mam nadzieje ze dojdzie do pelnej sprawnosci ...

brazunia, Babcia niestety nie przezyla :(

Depsiu, jestem raczej z doskoku ... codziennie praca, potem jazdy z Maja do osrodka rehabilitacyjnego, dlugie cwiczenia, zabiegi i masaze. Wracamy w nocy i tak codziennie ... Ale jestem dobrej mysli, bo z kazdym dniem jest lepiej :-)

BTW Depsiu, wciaz i niezmiennie trzymam za Was kciuki. A dla Synka fajnej studniowki :D

brazunia, ide jeszcze do Ciebie zajrzec :-) Mam nadzieje, ze nie przysypalo Was za mocno :roll: