Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

No u nas też sypie...

Kurde, zaczynam poważnie się martwić, czy nasze dziecko na egzaminy do GB dotrze. :(

Depsiu - a Syn już wyjechał z Polski ?

Ja myślę , że mogą uwzględnić okoliczności pogodowe i wyznaczyć nowe terminy. U nich klęska żywiołowa przy 5 cm śniegu :)

Nie wiem jak w całym UK - ale w okolicach Manchester to połowa naszych kontrahentów zamknięta w domu siedzi.

Gorzej z koleżanką z klasy córki mayland :roll:

(chyba nic nie pokręciłam ;) ).

A - u nas nie pada nic a nic .

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanowny miał ogromne problemy z dotarciem do Dublina. Najpierw w Berlinie spanikowali i zamiast do Paryża musiał lecieć do Londynu, który zresztą też spanikował. W ostatniej chwili podjęli decyzję, że samolot do Dublina jednak wystartuje ... a statek nie taksówka, czekać za długo nie będzie :D

No Młody ma wyjeżdżać w niedzielę. :roll:

Leci z Berlina do Glasgow, stamtąd pociągiem do Newcastle.

Liczę na to, że jakoś psim swędem Mu się uda, a jak nie, to wezmą warunki pogodowe pod uwagę i dadzą nowy termin egzaminów... :roll:

Kurde, w poniedziałek ma pierwszy egzamin w sesji!

...

Uff, poszyłam wreszcie wszystkie "fartuszki" na krzesła i inne siedziska w domu. No, takie przywiązywane do siedzenia, z falbankami i w ogóle. :lol:

...

... a takie "normalne" (kuchanne) masz również :) ... ja tam sobie nic do doopy nie muszę przywiazywać :wink: ... mogę siedzieć na desce, ... coraz twardsza mnie się robi (nie deska) :roll:

http://www.chefpaul.net/smiles/crazy_pilot.gif

pozdróweczka

Jest jakis stary rympel. :lol: Moj maz calkiem sobie z tym radzi. Wszystkie firanki mi uszyl, ale dla mnie taka maszynka wyglada przerazajaco. :lol:

Wolalabym miec swoja, wlasna.., w razie bym zepsula, to mniej bolesne bedzie..., a tak..., co ja bym sie marudzenia nasluchala.., ze ja nie techniczna i takie tam.... :lol: