Zochna 08.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No u nas też sypie... Kurde, zaczynam poważnie się martwić, czy nasze dziecko na egzaminy do GB dotrze. Depsiu - a Syn już wyjechał z Polski ? Ja myślę , że mogą uwzględnić okoliczności pogodowe i wyznaczyć nowe terminy. U nich klęska żywiołowa przy 5 cm śniegu Nie wiem jak w całym UK - ale w okolicach Manchester to połowa naszych kontrahentów zamknięta w domu siedzi. Gorzej z koleżanką z klasy córki mayland (chyba nic nie pokręciłam ). A - u nas nie pada nic a nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Szanowny miał ogromne problemy z dotarciem do Dublina. Najpierw w Berlinie spanikowali i zamiast do Paryża musiał lecieć do Londynu, który zresztą też spanikował. W ostatniej chwili podjęli decyzję, że samolot do Dublina jednak wystartuje ... a statek nie taksówka, czekać za długo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No Młody ma wyjeżdżać w niedzielę. Leci z Berlina do Glasgow, stamtąd pociągiem do Newcastle. Liczę na to, że jakoś psim swędem Mu się uda, a jak nie, to wezmą warunki pogodowe pod uwagę i dadzą nowy termin egzaminów... Kurde, w poniedziałek ma pierwszy egzamin w sesji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Poradzi sobie!!! Ze wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Oj, Brazunia, obyś Ty rację miała!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Brat meża jutro do Norwegii leci. Dam znać jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No koniecznie daj znać, Maylandziu. Ja już jak z pieprzem latam na stronę linii lotniczych i sprawdzam, które loty odwołane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 09.01.2010 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 ... Uff, poszyłam wreszcie wszystkie "fartuszki" na krzesła i inne siedziska w domu. No, takie przywiązywane do siedzenia, z falbankami i w ogóle. ... ... a takie "normalne" (kuchanne) masz również ... ja tam sobie nic do doopy nie muszę przywiazywać ... mogę siedzieć na desce, ... coraz twardsza mnie się robi (nie deska) http://www.chefpaul.net/smiles/crazy_pilot.gif pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.01.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Depsia, dzięki za zdjęcia, juz wiem co i jak. Boję się ze sama nie uczyję, chyba że ręcznie ale mamuska na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Jak tam nasza szwaczka? Tez chce sie nauczyc szyc ale nie moge, bo nie umiem szyc, wiec jak moge sie nauczyc? Zagmatwalam, jak zwikle. Dzien dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Żelka a maszynę do szycia masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Jest jakis stary rympel. Moj maz calkiem sobie z tym radzi. Wszystkie firanki mi uszyl, ale dla mnie taka maszynka wyglada przerazajaco. Wolalabym miec swoja, wlasna.., w razie bym zepsula, to mniej bolesne bedzie..., a tak..., co ja bym sie marudzenia nasluchala.., ze ja nie techniczna i takie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ja też mam juz wiekową ale szyje. Ubrań nie uszyję ale inne rzeczy nawet mi wychodza. Moja babcia jest krawcową. Ona mnie uczyła. Zaczynałam od prostych rzeczy-od szycia pościeli Jak mi sie spodobało to odrazu 9 kompletów uszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 http://www.dekoria.pl/offer/group/49/wyprzedaz-produktow Wklejam bo moze sie przyda komus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Matko, jak wieje!!! I śniegiem sypie!! Za oknem okropieństwo!! Pogody ducha życzę, bo się przyda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 dzień dobry czy ktoś narzekał że śnieg pada co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 U nas siasiad, ten co w tym roku sie wprowadzil (Bog da mu zdrowia, szczescia i 100 lat zycia ) wlasnie traktorem odsnieza nasza droge. Tez nasypalo i wciaz sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 a u mnie deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.01.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 a gospodyni to pas startowu odśnieża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts