jamles 12.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Czeeeść! U nas już dzisiaj nie pada, więc na szufli nie jeździłam. Jamles, Ty tylko głośno mów, żeby nie za stodołą, bo strasznie teraz różnych ludzi się namnożyło i chcą tam robić różne rzeczy, np. śnieg wysypywać. a ja po cichutku mogę tam swój doszuflować przed chwilą oczy otwarłem, patrzę i .............. q.wa zaś sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 WItajcie Właśnie wróciłam z sanek, ze sklepu i sypie cudnie od rańca Odśnieżyłam jeden chodniczek, bo po co więcej i siedzę i zęby przez okno suszę bo pięknie jest. Psa uczę sanki ciągnąć , chyba się zaopatrzę w specjalne szelki bo łapie gadzina o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.01.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 pozdrawiam z zasypanego Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Depeś co znalazlas na targu? Ivo dopiero teraz widzę Twoj podpis. Dziekuje kochana jestes. A gdzie froschia, tez zasypana, czy jaja robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja? jaja? no coś ty !!! grochówkę robię ......... podczytuje was ,ale nie mam nic do powiedzenia ...oprócz tego, że kolejny raz wkurzył mnie jakiś urząd w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 No to jak to nic, o wkurzaniu to na tym forum ostatnio bardzo czesto jest A jak ja chce wszystkich uspokoic to mnie tez zaczynaja wkurzac. I badz tu madry, jak tak czy siak na wkurzaniu sie konczy. p.s. To zabawny mial byc wpis, nie ma w tym nic prawdy. froschia moze napisz kto Cie wkurza to juz mi z nimi pogadamy. Buziaki do ziomalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.01.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 ja? jaja? no coś ty !!! grochówkę robię ......... podczytuje was ,ale nie mam nic do powiedzenia ...oprócz tego, że kolejny raz wkurzył mnie jakiś urząd w Bytomiu nigdy nie robiłam grochówki , już prędzej jaja . Frosia w trojce wczoraj slyszalam, ze Bytom ma fajnego wojta - co ulic nie odsnieza, bo powiedzial, ze kasy w bloto wywalal nie bedzie Bytomiacy na Niego głosują - bo Go bardzo lubią i mówią, że rozsądny facet jest. Moze Go znasz Frosia - to by ten urząd Ci pogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ech, znowu nie zdążyłam na ten pchli targ... Słuchajcie, pytanie mam. Może ktoś z Was zna pasjonata mechaniki, kogoś, kto się dobrze zna na starych maszynach do szycia? Mam pięknego starego Singera walizkowego, takiego: http://www.april1930s.com/assets/images/FW001.gif http://www.april1930s.com/assets/images/FW047.gif I on jest w takim stanie, jak ten ze zdjęć. Są całe strony i blogi poświęcone temu właśnie modelowi, kultowemu podobno. Dzisiaj to odkryłąm. Ale mój Singer ma jakiś kłopot z dolnym bębenkiem, igła nie zgrywa się z nim i w czasie szycia trafia na bębenek w obrocie, zamiast na przeznaczoną do tego lukę. Nie chcę oddawać tej maszyny do zwykłego serwisu AGD, bo jestem prawie pewna, że nie potrafiliby tego zrobić, a do tego mogliby mi tę piękną maszynę zniszczyć, wymienić części na gorsze i takie inne, co to w naszym pięknym kraju nagminnie się zdarzają. Szukam więc kogoś z polecenia, kto naprawdę jest fachowcem w tej dziedzinie i jest uczciwy... Cały internet dzisiaj przegrzebałam i nie ma niczego poza jakimś autoryzowanym serwisem Singera w Radomiu - a wiadomo, czy tam będą potrafili to naprawić? Boję się o moją piękną maszynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.01.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jestem, przekopałam się Depsia, a gdzie ten Mocart być, u mnie, czy u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ech, pewnie, że może być i u mnie, to kochane psisko jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Cudo ta maszyna, cudo, normalnie, cudo. Szkoda we walizce trzymac. Mam nadzieje, ze ktos cos doradzi, bo ja sie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mialam podobny problem z moja maszyna i moja ZLOTARĄCZKA naprawiła j szybciutko Frosch mówi: musisz ją podnieść do góry i od spodu zobaczyć na którym wałku jest napęd bębenka i pokombinować żeby lekko to przestawić .u siebie tak zrobiłem i śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 zosiu w B. mamy prezydenta, którego moja rodzina i znajomi szczerze nie cierpią nie znam go ,ale za każdym razem kiedy wracam do mojego miasta i widzę jak niszczeje z dnia na dzień mam niezbyt dobre zdanie na temat jego władz począwszy od dnia moich narodzin kiedy to nie przyjęto mojej mamy do szpitala na oddział polożniczy z powodu remontu do dziś, kiedy to musiałam wysłuchiwać przez telefon starej zarozumiałej krapyki (czyt,kierowniczki) w USC mam dość wszystkich instytucji państwowych w tym mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.01.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Depsiu - piękny ten Singer. I na prąd no cudo . ja miewam podobny problem - w zwykłym Łuczniku - jak na dolną szpulę nawinę za dużo nitki , no tak z meniskiem wypuklym;) nie znam niestety nikogo - ale na takie coś się natknęłam: http://krakow.olx.pl/60-letnia-firma-naprawa-maszyn-do-szycia-iid-44074151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mój pewnie coś umiałby pokombinować ale trochę to daleko ode mnie, bałabym się to jakoś transportować tutaj.. Moze ktoś bliżej jest złotorączkowaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 DPS-ia ja nie znam nikogo a maszyna istne cudo Żabuś a Ty się na ślub szykujesz że USC ścigasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.01.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 a gospodyni to chyba do szufli przymarzła no chyba, że kręci Singerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Maszyna faktycznie super. Ja mam w domu starą, niemiecką maszynę do pisania ... no cudeńko i do tego działa Tylko o taśmy trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.01.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Pozdrowienia wszystkim zostawiam i lece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Aaaa ... Mocart mówi dzień dobry http://i614.photobucket.com/albums/tt228/Gregor65/Uroczysko%202010/20100108_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts