Ew-ka 24.01.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Depsiu - ja chyba mam to internetowe coś , o którym Ew-ka mówi. Technologia CDMA, w Orange ta usługa się Freedom Pro nazywa. Rzeczywiście dają na miesiąc na próbę - żeby sprawdzić czy hula. Zonk jest taki - że przez próbny miesiąc dają pełną przepustowość i super działa, a jak już podpiszesz umowę to przepustowość jakaś mniejsza się robi Ale nie jest źle - jeżeli nie musisz dużych plików ściągać to wystarcza. nie Zochna....nie o usługę tu chodzi ,ale o antenę ,którą można wzmocnić sygnał dochodzący do modemu i poprawiający jakość sygnału ....najważniejsze żeby modem miał wejście do konektora (przejściówka między modemem a anteną ) Antenę mozna czasem tylko połozyc np na szafie i już sie poprawia sygnał ....ale DPS-ia mówi ,że nie ma wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Esik na Dario poszedł, już kilka godzin temu. Aaaa, Zosiu, dziękuję za rozjaśnienie - to ja już to przerabiałam, pierwsze, o co zapytałam to własnie Freedom Pro i CDMA. Od Brazy wiedziałam, że hula u niej w lesie i Marjucha coś pisał. Ale, niestety, u nas nawet CDMA nie chodzi. Pozostaje więc poszukać jakiejś anteny zewnetrznej, zobaczymy... Oj, Wusiu, z tym wzrokiem to naprawdę ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 wiem DPS-ia ja też okularnik tyle że minusowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ...a co na to technika XXI wieku? Nic wam pomóc nie może? Moja młoda (9 lat) ma +7 na obu ślepiach. Do tego od urodzenia miała potężnego zeza. Ale po dwóch operacjach zez jet skorygowany, a okulary załatwiły resztę (chociaż wiem, że to nie to samo, co bez). W każdym razie małą czcionkę czyta bez problemu. Yeti - znalazłeś się, jak miło! To Ty tak nas podglądasz i się nie odzywasz, tylko zza węgła wystajesz? No gdzieś Ty był, futrzaku? No ja niestety teraz tak mam i chyba prędko się nie zmieni - w wolnej chwili mogę co najwyżej nadgonić czytanie komentarzy, a na pisanie zwykle już czasu brak. Ale od czasu do czasu na pewno dam głos , tylko muszę się starać jakoś dzielić sprawiedliwie . Idę pomęczyć teraz jeszcze jednego mądrego fachowca na privie o sprawy bardziej budowlane (póki jeszcze ma cierpliwość na udzielanie odpowiedzi na pytania prozaiczne pewnie dla niego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A czy Ty chociaż wypróbowałaś to Orange Freedom PRO???? Przeciez mówiłam, wypróbuj!!! Przyjeżdża przedstawiciel ze swoim sprzętem i sprawdza! Ja do swojego zestawu dokupiłąm antenę, wszystko w miarę działa, ale limit co i rusz przekraczam Hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Yeti, miło Cię widzieć Głosik na Dario oddany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A czy Ty chociaż wypróbowałaś to Orange Freedom PRO???? Przeciez mówiłam, wypróbuj!!! Przyjeżdża przedstawiciel ze swoim sprzętem i sprawdza! Ja do swojego zestawu dokupiłąm antenę, wszystko w miarę działa, ale limit co i rusz przekraczam Hejeczka Brazuniu, nie próbowałam, bo pani z biura klienta sprawdzała kilkakrotnie na mapie zasięgowej i mówiła, że niestety - ZERO. Trudno, muszę się pogodzić z moim netem, może jak dokupię kabelek przedłużający, to będzie chociaż szybciej trochę chodził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ... a ja trzymam czasami słomę w butach ... przydaje się PS. proszę o niełączenie powyższej wypowiedzi z postami powyżej ... ja po prostu odpowiadam Depsi na Jej post sprzed tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Depsia, mi Pan w biurze Orange powiedział, że na tych terenach w ogóle nie ma jeszcze usługi Freedom Pro!!!! A była, i to od dawna!!! Mówiłam - dzwoń do przedstawiciela, mam namiary, On nawet do Ciebie dojedzie - wtedy już chciał jechać!!!! To teraz masz!!!! A ja słomy nie mam, nie chce się mnie trzymać, nawet jak ze stajni wychodzę! To co to znaczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dobry wieczór czyli każdy na TPS-ie wiesza psy a każdy by chciał mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja bardzo chciałam mieć Neostradę, ale TePSA tak mnie wkur...., że dałam sobie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dobry wieczór czyli każdy na TPS-ie wiesza psy a każdy by chciał mieć Ja wieszam i nie chcę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja kocham neostradę może ja jakiś wyjatek i pierwsze co będę załatwiac to przyłącze od TPS-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 neostrada jest u mnie od jej powstania ... generalnie nie narzekam ... ... może dlatego, że mieszkam pod W-wą ... bo wiem, że w mniejszych miejscowościach już nie jest tak słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.01.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 ja mieszkam w mniejszej i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Proszę nie wrzeszczeć na mnie, bo mi się ręce trzęsą ze strachu. Gwoździku, jesteś? A gdzieżeś Ty bywał, co? Teraz to ja już nawet nie wiem, czy słomę mam sama w butach, czy nie w butach czy może jeszcze gdzie indziej albo wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Nie toleruję czapek na własnej głowie! Musi być baaaaaaaaaaardzo zimno, żebym się poddała i założyła jakąś(...) na nartach jeździłam bez czapki (jedyna z gołym łbem na stoku)(...) Z zimowych dodatków to najwcześniej pogodziłam się z rękawiczkami(...) Szalika do dzisiaj nie założę, bo mam wrażenie, że mnie dusi(...) Agduś, ty to niesamowita jesteś: czapki nie tolerujesz, szalik cię dusi, te rękawiczki, to pewnie też tylko od wielkiego dzwonu... ...no normalnie na golasa po śniegu lotosz, ale Daleka Północ ci się marzy... A może ty fanką ptasiej grypy jesteś i stroju "na Michaela Jacksona"? Stosowne odzienie powinno być ustawowo przykazane! ...i żadnych wyjątków dla ćwierć-, pół- , czy choćby nawet całych dupków być nie powinno! To nie tak! Ja jestem, zdaniem mojego małża, zmarzluchem (jego zdaniem każdy, kto nie potrafi jak on w trzaskającym mrozie przespać nocy pod namiotem mając na sobie wyłącznie gacie i śpiwór, jest zmarzluchem). Czapek nie lubię z pustoty, samokrytycyzmu, troski o wrażliwość estetyczną bliźnich (właściwe podkreślić). Rękawiczek nie nosiłam w młodości durnej i chmurnej, teraz noszę od jesieni, bo nie lubię mieć sinych rąk (efekt przemrożenia niegdyś). Szalika nie toleruję, bo mnie dusi, ale golfy owszem (byle nie takie... duszące). Czegoś jeszcze nie lubię, ale się nie przyznam. Jak wygląda strój "na Michaela Jacksona"? A w ogóle to człowiek lodu nie powinien się wypowiadać na temat zimowego ubioru. Wszak we własnym futrze chadza, czapki nie nosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.01.2010 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witanko serdeczne Mam sporo do przeczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.01.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dobry wieczór czyli każdy na TPS-ie wiesza psy a każdy by chciał mieć Ja wieszam i nie chcę mieć no to jest nas ...... para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 dzień dobry a ja lubię TPS-ę zwłaszcza jak mi się w środku nocy przypomni że przelewu nie zrobiłam właczm kompka sporadycznie nie ma netka i ja o tej północy dzwonię i każę sobie naprawiać neta i tak z ręką na sercu od lat kilku raz się zdazyło że nie było kilka godzin neta bo mieli jakąś globalniejszą upadłość sieci ale tak poza tym zawsze pokombinują i net chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts