braza 28.01.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jechałam z sąsiadem do miasta o 9 km ode mnie ... tylko na krótkich odcinkach było widać, że to droga asfaltowa, cała reszta zaspy Masakra, ja chcę wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 przed świtem myślałem, że mi auto odjechało ale nie przykryło się białym g....m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A ja jadę ujeżdżać to białe śliczne na nartach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 pierwsze słyszę żeby g...... było śliczne nawet jak jest białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dzień dobry Jamleś wiesz że o gustach się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.01.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dzien dobry nie wiem jak u Was , ale u mnie dzisiaj piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Melduje, ze poslusznie jade do lekarza jutro, bo cosik nie chce mi samo minac. A gdzie Pani domu dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.01.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dzien dobry nie wiem jak u Was , ale u mnie dzisiaj piątek Dziwne, u mnie też Thamk's God Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Kurczę, chciałam Wam pokazać zdjęcie naszego psiaka z jednym uchem pośrodku, ale chyba godzinę na dysku szukałam i nie znalazłam. Na pewno znajdzie się, jak będzie niepotrzebne w tym momencie. Nastałam się dzisiaj nad deską do prasowania, aż nogi mnie bolą. Skąd ja tyle tych obrusów i serwetek wzięłam, to sama nie wiem. Teraz prasować ciągle trzeba... Sołtys poszedł płytki obtłukać w domku dla gości - postanowił podłogę w łazience jednej wymienić. No i dobrze, bo jakaś taka ... Nie podobała mi się. Nasz Misiek, kotek, znowu gdzies przepadł. Drugi dzień dzisiaj wcale go nie widzieliśmy. Mam nadzieję, że to z powodu wycieczek na dziewczyny, a nie z powodu, że cos złego... W każdym razie trochę się martwimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mam nadzieję , że Misiek wkrótce sie znajdzie - cały i...szczęśliwy Froschek mi się trochę rozchorował biedaczek wszystko przez tę parszywą pogodę sniegu u nas po kostki ,ale mokry jak diabli przy jednostopniowym plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Oooo, to przekaż mu, Gosieńka, gorące buziaki, rozgrzej dobrze boroka, a i czosnek z miodem i cytryną dawaj. Zdrówka mu życz i niech się nie daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dobrze , że jest weekend to mogę się zabawić w Krankenschwester zaaplikuje mu co nieco i otoczę odpowiednią opieką dałam mu już mleko z czosnkiem i miodem (dobrze ,że uwielbia , bo ja nie bardzo ) , herbata z cytryną stoi nieruszona bo zasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 NIe wiem czy miód na gardło będzie dobre, ale jak po czosnku śpi to super, wygrzeje go. Depsia o kota się nie martw. Mój jak chodzi to też go długo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 a co z tym miodem nie teges ? zawsze myslałam , że miód nikomu nie zaszkodzi chyba się dobrze wygrzewa , bo mokry jest jak 150 my na co dzień jemy dużo czosnku często 3 duże główki starczają nam tylko na tydzień nieraz sie zastanawiam co ja z nim robię o cebuli nie wspomnę .....kilogram często jest za mało na tydzień i to wszystko na 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Aha! Moze w tym tkwi tajemnica Twojego piekna?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Miód nie jest dobry na grapiące gardło, bo obdziera jeszcze bardziej. Tak mowiła nam pediatra. A czosnek zawsze jest dobry, na wszystko. A najlepszy w piątki, jak mawia mój tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Aha! Moze w tym tkwi tajemnica Twojego piekna?! pięknie to pachnie nam potem wiesz z czego i to nie tylko w piątki gardło go drapie , odstawić mu miód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Masz chlorchinaldin? albo tantum verde czy coś podobnego? Jak nie to ciepła herbatka często.Miód odstaw na dziś, jutro powinno być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dzięki tego co wymieniłaś niestety nie posiadam raz ,że jestem w De dwa ,że używam w ostateczności ale mam już w pogotowiu aspirine c podam mu ja na noc panikuję , bo rzadko kiedy choruje no i ...bo go kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 JA też panikuję z miłości, pocieszam się ze to normalne Jak nie masz nic podobnego, dawaj do picia po prostu gorącą herbatę albo choćby gorące mleko. Coś co rozgrzeje gardło. A jak mocno drapie to niech nic nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts