wu 10.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 nooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jeżyku co fajnie wyjszło DPSi ...ten "kalejdoskop dziennikowych zdarzeń" Dzieki niemu wiem mniej więcej o co chodzi Ale bardziej mniej niż więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 dzień dobry Wioluś a którą część Ci przybliżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Tą o lejku poproszę, nie wiem co tu ma do rzeczy Yeti i Jeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jeżyk powiedział Yetiemu że jeże się rozmnażają przez lejek i sama nie wiem do końca czy Yeti tylko mówił o lejku czy go założył w kazdym razie gonili się u Brazy z lejkiem czy bez i Braza spać nie mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Tą o lejku poproszę, nie wiem co tu ma do rzeczy Yeti i Jeż Przez lejek się leje. Można też ze szlaucha. A Yeti i Jeżyk mają dużo wspólnego - podobnie brzmią, oba tupią (acz z różną częstotliwością) i oba nie chcą się rozmnażać, więc ganiaja po lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 oki, a lejek i Jeż i Yeti razem co mają wspólnego? Ciężko mi sie myśli, wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Wiolciu stosunki międzyludzkie a bardziej poprawnie międzygatunkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 CIęzko mi dzis, oj ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 No lejek służy do zniwelowania znacznych różnic międzygatunkowych (tak się domyślam, bo mnie też nie było na początku tej interesującej dyskusji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jestem, jakby co - lejka nie mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Brazus są tu tacy co ponoć zawsze mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ja mam w kuchni. Ale noszenie przy sobie może człeku zaszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.02.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Jestem, jakby co - lejka nie mam! .. a ja mam ... ... ale mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ło matko, z tym lejkiem... A ja jutro jadę do Agduś, aha! Tralalalalala!!!!! I nie biorę lejka, wcale. Idę zaraz się pakować. I pójdziemy do Imaxa, obejrzymy "Avatara". I naplotkujemy się, bo parę dni u nich będziemy. Aaaaa - mata, poczytajta sobie, warto. http://netbird.pl/assets/article_image/57705.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Spakowałaś się? Bo tylko latasz po forumie i zapowiadasz pakowanie! Do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 oj Agdiuś, żal mi Cię, wyczymać z nią to wielki wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.02.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Depsia ...zabierz lejek ...jak na jeża trafisz to bedziesz całą noc kolce z d... wyciagąć ...taka przyjacielska rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.02.2010 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dwóch juhasów znalazło jeża i kłócą się o nazwę tego zwierzaka: - To je iglok! - To je spilok! Przechodził tamtędy stary baca i usłyszał sprzeczkę. Podszedł i zawyrokował: - To nie je ani iglok, ani spilok. To je kolcok! Depsia ...zabierz lejek ...jak na jeża trafisz to bedziesz całą noc kolce z d... wyciagąć ...taka przyjacielska rada Posłuchaj kolcoka - kto może być większym autorytetem w tej sprawie(?). Ja w każdym razie podręczny lejek mam zawsze przy sobie ...ale teraz, to na pewno już nie sobie wciskać go najpierw będę . Igloki są do piątku pod ochroną... ...http://www.cosgan.de/images/midi/musik/d015.gif ale za to w sobotę http://www.cosgan.de/images/midi/musik/d015.gif , ale za to w sobotę.........................http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/102.gif http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/96.gif Tą o lejku poproszę, nie wiem co tu ma do rzeczy Yeti i Jeż ...a co tu tłumaczyć? Widzisz jak na wszystkich lejek działa - sama ledwie hasło usłyszałaś ...i jakie to od razu wzbudziło u ciebie zainteresowanie Wszystko zaczęło się od wyrażenia przeze mnie głębokiego współczucia dla jeży, że się tak ostrożnie rozmnażać muszą... ...okazało się jednak, że w drodze ewolucji wynalazły sposób na ten problem: lejek ...a później było już z górki Ale jeśli chcesz z pikantnymi szczegółami, to idź potupać po deskach u Brazy. Szukaj spróchniałej - na niej (i pod nią) wyraźne ślady odnajdziesz ( Sro Lut 03, 2010 12:54 am) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 dzień dobry Yetuś a to nie było ale za to niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts