wu 15.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Chefie ale dobre wibracje mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dzień dobryGospodyni już wróciła?Bo tutaj rozrabiają troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dzień dobry! No ja widzę, że tutaj to już sodoma i gomora, komórkami z wibracjami zaczynają się zadowalać, jakby nie mozna było laptopa włączyć! Byliśmy wczoraj w Imaxie na "Avatarze". No co tu dużo gadać - pięęęęęęękna baśń dla dorosłych. Taka uwspółcześniona Pocahontas, ale ogląda się znakomicie, efekty przepiękne, jak to w 3D, głosy mieszkańców planet, zwłaszcza głównych postaci, elektryzujące... Super, bardzo mi się podobało. I NIE ZASNĘŁAM W KINIE!!! Błędnik mi trochę głupiał przy ujęciach robionych z góry albo z dość gwałtowną zmianą położenia kamery. Widoki wymyślili do tego filmy przecudne, przyroda niewidziana nigdzie - warto iść, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.02.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No macie rację, jak się to towarzystwo bez kontroli zostawi, to nie no Yeti to już czysta perwersja no lejek to ja rozumiem ale żeby się komórką zadowalać Ty jeszcze nie wiesz czym on się potarfi zadowalać ! Jaki stwór - takie myśli ... kudłate Murator mnie wczoraj wpuścić nie chciał i teraz prostować będę musiał... Mnie komórka nie zadowala - dlatego sobie gości na działkę zapraszam , a że roślinność wysoka i dorodna, to i... odpocząć można. Laptopa nie mam, a tą wielką skrzynkę brać w teren, to raczej niewygodnie trochę... Komórkę mam starą i dużą. Przy tych nowoczesnych to może i się komu zadowolić uda - one takie małe, że nim się zdąży w kieszeni wśród różnych innych rzeczy znaleźć, to ...przez przypadek... Chefie ale dobre wibracje mają Wusia, im dłużej patrzę na te roześmiane trzy pyszczki, tym bardziej zaczynam wierzyć, że ty chyba naprawdę wiesz co mówisz...http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/92.gifhttp://www.emotka.pl/emotikony/emocje/96.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Uciekają!!!Odkryję tu prawdziwe oblicze Depsi. Ta uchodząca za wcielenie dobroci, łagodności i życiowej mądrości osoba, jest w istocie zaprzeczeniem tych wszystkich cech! Wyobraźcie sobie, że ciężko chorego męża właśnie wygoniła z łopatą od śniegu na pole, coby 200 metrów drogi odśnieżył! A przecież wystarczyło zostać u nas jeszcze przynajmniej kilka dni, albo najlepiej do wiosny, żeby wyjechać spokojnie. I woła mnie właśnie z dołu, że jadzie!No powiedzcie, gdzie tu rozsądek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 jaka zołza z tej Depsi Szerokiej drogi jej życz ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No ale Depsia nigdy nie mowila, ze w Ich domu Ona nie rzadzi. A jak znam Soltysa to On odsniezal z wielka miloscia do swojej Depsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Odśnieżał aż furczało! Jeszcze ja skorzystałam, bo musiałam jechać na zajęcia do gimnazjum i potem na balet z Młodymi.A Depsia została dowieziona do domu, więc drogi pewnie mieli szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ty wiesz kiedy gosci zamawiac i jakich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ty wiesz kiedy gosci zamawiac i jakich. Nooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.02.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Pozdrawiam feriowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Pozdrawiam feriowo A Ty zimą tez w samych gaciach? Co to znaczy mlodosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.02.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Pozdrawiam feriowo A Ty zimą tez w samych gaciach? Co to znaczy mlodosc. Taaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Odśnieżał aż furczało! Jeszcze ja skorzystałam, bo musiałam jechać na zajęcia do gimnazjum i potem na balet z Młodymi. A Depsia została dowieziona do domu, więc drogi pewnie mieli szerokie. Drogi istotnie szerokie były, a Agduś jest podstępna i szntażystka, mówiła, że mi doopę na forumie obrobi, jak wyjedziemy dzisiaj. I obrobiła! Skandal to jest i kalumnia. Sołtys odśnieżył nie 200 m drogi, tylko 5 m zakrętu, bo nie szło wyrobić, żeby nie zakopać się w śniegu. Kalumnie tu się o mnie sieje i plotki. A Agduś każe Andrzejowi gotować cały czas. I on tak gotuje często, że już się doskonale nauczył. Kurde, jaką pizzę dobrą zrobił! I bardzo się cieszę, że na tego "Avatara" poszliśmy (jeszcze ciągle przezywamy z Sołtysem ) i naprawili mi mojego ukochanego Singera, teraz to będę mogła szyć, aż będzie trzeszczało pod maszyną. I patrzę, a tu kto mnie odwiedził? Kaśka! Cześć, Kasica, jak dawno nie zaglądałaś! I nie będę może teraz każdemu po kolei pisała, ale bardzo się cieszę, że Yeti zbiera na nowy lejek i że ma fajną komórę, a Chef, że ma nowy starodruk ku radości swej wielkiej, a wszyscy mają coś dobrego dla siebie, np. Zeljka ma już termin wizyty w Poznaniu u doktora, a Kasia ferie. Wiola, Wasza Luna na pewno tej zimy szczęśliwa jak husky w zimie! No to lecę dalej, troszkę się zmęczyłam tą podróżą, więc pewnie dzisiaj nie będe długo - ale kto wie, kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 I patrzę, a tu kto mnie odwiedził? Kaśka! Cześć, Kasica, jak dawno nie zaglądałaś! a ciemiężycielka miała rzut beretem do Zawiercia i nie pozwoliła Sołtysowi nadjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.02.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 I patrzę, a tu kto mnie odwiedził? Kaśka! Cześć, Kasica, jak dawno nie zaglądałaś! a ciemiężycielka miała rzut beretem do Zawiercia i nie pozwoliła Sołtysowi nadjechać COOOOOOOOOOOOO????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Ożesz w mordeeee jeża Zaglądam zaglądam, ino się nie odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 I patrzę, a tu kto mnie odwiedził? Kaśka! Cześć, Kasica, jak dawno nie zaglądałaś! a ciemiężycielka miała rzut beretem do Zawiercia i nie pozwoliła Sołtysowi nadjechać Jadąc koło Zawiecia Sołtys rzekł do mnie smutno: "Jedźmy! Nikt nie woła..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 dobry wieczór Mnie komórka nie zadowala - dlatego sobie gości na działkę zapraszam , a że roślinność wysoka i dorodna, to i... no ja sobie zapamiętam żeby się Yetiemu na działkę zaprosić nie dać DPS-ia no to masz lanie jak w banku bo jak byłaś koło Zawiercia to i koło mnie byłaś nie daruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Jamles, ja Ci następnym razem wp....l spuszczę, jak słowo daję! Ja się pytam grzecznie, jak ja miałam jechać, jak nikt nie wołał do siebie? I jak my mieliśmy niby zboczyć z A4 i sami po tym Śląsku jeździć? Przecież jak się tam nie zna miast, to równie dobrze można chcieć sobie pojeździć po Hongkongu! A Jamles to do mnie trzeci rok jedzie, a Kaśka też! Wuśka, a Tobie to doopa tam przyrosła? No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 DPS-ia ja wiem że najlepszą obroną jest atak ale jakby nie było to Ty byłaś kole mnie a nie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts