jamles 16.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Jamles, ja Ci następnym razem wp....l spuszczę, jak słowo daję! I jak my mieliśmy niby zboczyć z A4 i sami po tym Śląsku jeździć? już się boję na A4 trzeba było nie wjeżdżać tylko na Olkusz śmigać, a po Śląsku się jeżdzi jak po ........ Zielonej Górze ...... prawą stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ożesz w mordeeee jeża No i zaaaaaaaaaaa co pytam ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Jamles, ja Ci następnym razem wp....l spuszczę, jak słowo daję! I jak my mieliśmy niby zboczyć z A4 i sami po tym Śląsku jeździć? już się boję na A4 trzeba było nie wjeżdżać tylko na Olkusz śmigać, a po Śląsku się jeżdzi jak po ........ Zielonej Górze ...... prawą stroną Masz rację Depsia nie zapuszczaj się w ten labirynt. Kiedys z Jeżykiem pół dnia próbowaliśmy wyjechać z Dąbrowy Górniczej i co chwila byliśmy w tym samym miejscu. Przed drogowskazem ...Sosnowiec. Po nocach nam sie śnił a nazwa kolce dęba stawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 za uniemożliwienie sołtysowi zboczenia ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Jamles, ja Ci następnym razem wp....l spuszczę, jak słowo daję! I jak my mieliśmy niby zboczyć z A4 i sami po tym Śląsku jeździć? już się boję na A4 trzeba było nie wjeżdżać tylko na Olkusz śmigać, a po Śląsku się jeżdzi jak po ........ Zielonej Górze ...... prawą stroną Masz rację Depsia nie zapuszczaj się w ten labirynt. Kiedys z Jeżykiem pół dnia próbowaliśmy wyjechać z Dąbrowy Górniczej i co chwila byliśmy w tym samym miejscu. Przed drogowskazem ...Sosnowiec. Po nocach nam sie śnił a nazwa kolce dęba stawiała aaaaaaaa, to na Śląsku nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ino Zagłębie nie Jamleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 za uniemożliwienie sołtysowi zboczenia ....... Ooooo kto się odezwał ? A na targach w Łodzi to się dooopą odwrócił i udaje że jeża nie poznał ...foh http://img704.imageshack.us/img704/3274/dsc1172.jpg Śląsk jest tam gdzie na pączki mówią kreple a na jamlesa karlus. Tam też tak mówili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 za uniemożliwienie sołtysowi zboczenia ....... Ooooo kto się odezwał ? A na targach w Łodzi to się dooopą odwrócił i udaje że jeża nie poznał ...foh http://img704.imageshack.us/img704/3274/dsc1172.jpg Śląsk jest tam gdzie na pączki mówią kreple a na jamlesa karlus. Tam też tak mówili to jakieś przebierańce u nos godajom kreple i że jamles to je fajny karlus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 jamles ... a u nas je sie te ...kreple (znaczy zjada pączki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Ożesz w mordeeee jeża No i zaaaaaaaaaaa co pytam ??????? przepraszam ale aż sie popłakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wiola, Wasza Luna na pewno tej zimy szczęśliwa jak husky w zimie! Ta moja Luna to jakiś podrabiany husky. W domu śpi, na wiatr i snieg nie chce wychodzić. No chyba ze słonko świeci. A jeszcze ostatnio wsród dalszych sąsiadów plotka krąży że jedną sarnę zagryzła a drugą zraniła. Tylko nikt osobiście nie ma odwagi do mnie przyjść i tego wprost powiedzieć. Ależ ludzie są wredni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 a gospodyni poleguje po rajzie sołtys pewnie do zrobienia śniadanka przymuszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.02.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Jadąc koło Zawiecia Sołtys rzekł do mnie smutno: "Jedźmy! Nikt nie woła..." To laryngola migusiem!!! Głusi jesteśta i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.02.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 sołtys pewnie miał stopera w prawym uchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.02.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Mnie komórka nie zadowala - dlatego sobie gości na działkę zapraszam , a że roślinność wysoka i dorodna, to i... no ja sobie zapamiętam żeby się Yetiemu na działkę zaprosić nie dać ...czyżby trza było gwałtem spod chałupy brać...? http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif ...no właściwie... http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e080.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a080.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a090.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dzień dobry Yetuś jak to mówią dobry gwałt nie jest zły nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Jamles - teraz to przegiąłeś. Nawet mowy nie ma, żebyśmy z Sołtysem po tych Waszych Śląskach i Zagłębiach jeździli, tym bardziej, że do mnie nie chceta przyjechać od tyla czasu! Głuchotę mi zarzucają! Samaś głucha, jak Cię tyle razy zapraszałam, babo jedna. I nie wykłócać mi się tutaj, bo jak nic Yetiego napuszczę, on ma wprawę, to weźmie spod chałupy, albo zaprowadzi na koniec działki, w krzaczory i jeszcze przywiąże. Mój net... Przeżywam teraz, bo u Agduś przez te kilka dni było tak pięknie, zasięg 3G+ miałam, śmigało jak przecinak... A teraz - EDGE 1 kreska. No cóż, pozostaje pokochać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ... I nie wykłócać mi się tutaj, bo jak nic Yetiego napuszczę, ... ... Nie straszyć proszę ... Yeti to przeca porzundny stwór jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.02.2010 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No... słuchajcie dobrze! Od razu widać, że Chefuńcio zna się na stworach . Ja tylko niegrzeczne dziewczynki porywam - takie co po dobroci przyjechać nie chcą ...a przywiązuję te, które zbyt szybko chciałyby wyjechać Poza tym zawsze przed porwaniem uważnie czytam instrukcję obsługi, żeby potem jakich reklamacji nie było http://files.students.ch/uploads/2009/01/23/pies.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dzień dobry Yeti o matko jak paskudnie ten psiak wygląda, chudy, smutny lecę zmienić chyba awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts