Żelka 02.03.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 E tam, mozna.., ale ile to cierpienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 nie można , nie można !!! to czysta samowolka z depeesi strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.03.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Yeti, ja normalnie szczękę zbieram z podłogi po każdym Twoim wpisie Trochę się spłoszyłem... ...mam nadzieję, że nie przyjdzie mi płacić za protezę(?) Włochaty nomalnie strach na chwilę swoje komenty zostawić bo Ty od razu włazisz i się zagnieździć chcesz Ale ja przecież tylko pomóc chciałem - słyszałem, że niezamieszkany dom niszczeje Zresztą spójrz - Gwoździk pomoc docenił : ... ale Włochaty wesoły jest ... a takich ja chętnie przygarniam ... PS. Rozpakuj się u mnie Czarowniku ... i powiedz coś o futerkach u samiczek Hmmm - tylko o futerkach bo ...lejek oddał ... Chętnie pogadam na poważne tematy. ...a Jeże niech się tak nie jarzą - jeszcze się wam do doopska dobiorę... i to bez lejka - tajną broń opracowuję Tylko muszę dojść do siebie - wlew dożylny z chłopakami na nowych śmieciach robiłem http://www.cosgan.de/images/midi/musik/b010.gif i... ...no właśnie, nie wiecie kiedy gospodyni wraca? Chyba trzeba będzie trochę stodołę po imprezie posprzątać... http://www.bochenia.pl/assets/images/blogowicze/dom_do_gory.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pisala, ze jutro wraca, zobaczymy. .... chyba ma pod górkę i pod wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Yeti, ja normalnie szczękę zbieram z podłogi po każdym Twoim wpisie Trochę się spłoszyłem... ...mam nadzieję, że nie przyjdzie mi płacić za protezę(?) SPokojnie, jakby coś to moja proteza na trwałe przytwierdzona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 razem z głową drożej wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dasz radę, co prawda Tania nie jestem ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ło matko, Yeti, co wyście z chłopakami z moją stodołą zrobili? Ja tam gości lubię, tylko nie wiem, czy dam radę takie rzeczy posprzątać. Dziękuję wszystkim bardzo za podtrzymywanie komentów, udało się je odnaleźć bez problemu. Uff, ciężko było z tym powrotem do Was, bo musieliśmy z Sołtysem przez ten huragan po morzu pływać i jeszcze przez całe Niemcy jechać. Kurczę, strasznie było, ale daliśmy radę, więc bardzo jesteśmy szczęśliwi. Na blogu Wam sporo zdjęć z fajnego miejsca zostawiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.03.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Rzeczywiście - piękny sklepik.Te fioletowe wałeczki na gałęzi to co to są?Śliczne narzuty w różyczki!!! Do Madziowego pokoiku by się taka zdała. Musze wreszcie uszyć. Tyle, że moje dziecko i tak jej nie będzie używało i żeby podziwiać narzutę, będę musiała sama ją układać...A taki zegar dworcowy dwustronny, to ja mam w wiatrołapie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Jakie cudności Te fiolety...hmmmm... I pozwolili tak Wam zdjęcia robić? A wogle to dobrze ze powrót szczęśliwy bo spokojny na pewno nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Z tymi zdjęciami to zabawnie było, bo pani, w wieku około 60 lat, cały czas tam na górze wszystko popraiałą i układała, a widząc, że robię zdjęcia, uśmiechała się i odsuwasła, żeby mi kadru nie popsuć. Po ostatnim zdjęciu, kiedy odsuwała się chyba czwarty raz z rzędu, uśmiechnęła się i powiedziała, że w zasadzie to zdjęć nie wolno robić... Przeprosiłam bardzo grzecznie, wytłumaczyłam się, że nie wiedziałam, ale zdjęć postanowiłam za nic nie oddać! To fioletowe wiszące na akcjowym nagogałęziowym "drzewie" to słoiki takie proste są. Pomalowane od wewnątrz jakoś, mają nawet gwinty, a na gałęziach wiszą, bo wokół gwintów mają okręcone cienkie druty i uformowane z nich ucha do wieszania. Bardzo proste i bardzo efektowne, sama często takie robię na Boże Narodzenie, do środka tealighta daję i pięknie na drzewach w zaśnieżonym ogrodzie wyglądają. Agduś, Twój zegar to pamiętam. No uwielbiam ten sklep, przez niego nie wyrzucam wielu różnych szmatek, tylko zbieram, bo ciągle mi się wydaje, że coś z nich sklecę, że zbiorę jakieś pasujące kolory, motywy i zrobię chociaż poduszkę patchworkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 sklep naprawdę super klasa w niemieckich sklepach obsługa jest bez zarzutu czuje się ,że sprzedawca jest dla klienta a nie odwrotnie a Pani dobrze dba o swój interes , widać , że chce abyś wracała do niej jeny ...te koszyczki mi się podobają szkoda,że was nie przywiało trochę na zachód coś mi chlebek nie urósł za bardzo dzisiaj pewnie przez ten niż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dobry wieczór DPS-ia Ty chyba drzewianych starych łóżek szukałaś czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Oooo, własnie, Wusia, a masz do oddania? Czekaj, zaraz PW machnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.03.2010 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ło matko, Yeti, co wyście z chłopakami z moją stodołą zrobili? Ja tam gości lubię, tylko nie wiem, czy dam radę takie rzeczy posprzątać. No to trzeba było uprzedzić, że wracasz... Ledwie najpotrzebniejsze rzeczy zdążyłem zabrać http://przeprowadzki.org/graph/przeprowadzka_03.jpg Ale na pewno dasz radę - ty przecież pracowita pszczółka jesteś. A jak nie będziesz miała co robić to czuję, że jeszcze do głowy ci wpadnie te słoiki od środka malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 jakaś rupieciarnia ten sklep i te flaszki z napitkami w oknie czy oni maja tam Sanepid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.03.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 ... A jak nie będziesz miała co robić to czuję, że jeszcze do głowy ci wpadnie te słoiki od środka malować ... przeca one od środka malowane som w motywy różne, różniste ... i warziwne i grzybiaste i dżemiaste ... no ładnie siem prezentujom i siem nie psujom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ledwie najpotrzebniejsze rzeczy zdążyłem zabrać http://przeprowadzki.org/graph/przeprowadzka_03.jpg Ale na pewno dasz radę - ty przecież pracowita pszczółka jesteś. A jak nie będziesz miała co robić to czuję, że jeszcze do głowy ci wpadnie te słoiki od środka malować Teraz wiem, dlaczego myślałam, że drogę pomyliłam i na jakieś wysypisko zajechałam. I skąd Ty tyle lejków weźmiesz do tych wszystkich kanistrów? I w ogóle, domagam się próbki płynu, trzeba zbadać, co Wyście tutaj używali. Jamles - ja Cię zabiję, jaka rupieciarnia? W życiu tak pięknego sklepu nie miałam na blogu! Chefie - noooo, wreszcie się pokazałeś! Jakiegoś maila mógłbyś popełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dobry wieczór sorki DPS-ia za porzucenie o tym co gadałyśmy to ja posprawdzam popatrzę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts