Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yeti, ja normalnie szczękę zbieram z podłogi po każdym Twoim wpisie :o :o :p :p :p
Trochę się spłoszyłem...

...mam nadzieję, że nie przyjdzie mi płacić za protezę(?) :roll:

Włochaty nomalnie strach na chwilę swoje komenty zostawić bo Ty od razu włazisz i się zagnieździć chcesz :lol: :lol: :lol:
Ale ja przecież tylko pomóc chciałem - słyszałem, że niezamieszkany dom niszczeje :-?

Zresztą spójrz - Gwoździk pomoc docenił :wink: :

... ale Włochaty wesoły jest ... a takich ja chętnie przygarniam ...

PS. Rozpakuj się u mnie Czarowniku ... i powiedz coś o futerkach u samiczek :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hmmm - tylko o futerkach bo ...lejek oddał ... :wink: :lol: :lol: :lol:

Chętnie pogadam na poważne tematy.

...a Jeże niech się tak nie jarzą - jeszcze się wam do doopska dobiorę... i to bez lejka - tajną broń opracowuję :evil:

Tylko muszę dojść do siebie - wlew dożylny z chłopakami na nowych śmieciach robiłem http://www.cosgan.de/images/midi/musik/b010.gif i...

...no właśnie, nie wiecie kiedy gospodyni wraca?

Chyba trzeba będzie trochę stodołę po imprezie posprzątać... :roll:

http://www.bochenia.pl/assets/images/blogowicze/dom_do_gory.jpg

Ło matko, Yeti, co wyście z chłopakami z moją stodołą zrobili? :o :lol:

Ja tam gości lubię, tylko nie wiem, czy dam radę takie rzeczy posprzątać. :roll: :wink:

Dziękuję wszystkim bardzo za podtrzymywanie komentów, udało się je odnaleźć bez problemu. :D

Uff, ciężko było z tym powrotem do Was, bo musieliśmy z Sołtysem przez ten huragan po morzu pływać i jeszcze przez całe Niemcy jechać. :-?

Kurczę, strasznie było, ale daliśmy radę, więc bardzo jesteśmy szczęśliwi. :roll: :wink:

Na blogu Wam sporo zdjęć z fajnego miejsca zostawiłam. :D

Rzeczywiście - piękny sklepik.

Te fioletowe wałeczki na gałęzi to co to są?

Śliczne narzuty w różyczki!!! Do Madziowego pokoiku by się taka zdała. Musze wreszcie uszyć. Tyle, że moje dziecko i tak jej nie będzie używało i żeby podziwiać narzutę, będę musiała sama ją układać...

A taki zegar dworcowy dwustronny, to ja mam w wiatrołapie!

Z tymi zdjęciami to zabawnie było, bo pani, w wieku około 60 lat, cały czas tam na górze wszystko popraiałą i układała, a widząc, że robię zdjęcia, uśmiechała się i odsuwasła, żeby mi kadru nie popsuć. Po ostatnim zdjęciu, kiedy odsuwała się chyba czwarty raz z rzędu, uśmiechnęła się i powiedziała, że w zasadzie to zdjęć nie wolno robić... :lol:

Przeprosiłam bardzo grzecznie, wytłumaczyłam się, że nie wiedziałam, ale zdjęć postanowiłam za nic nie oddać! :lol:

To fioletowe wiszące na akcjowym nagogałęziowym "drzewie" to słoiki takie proste są. Pomalowane od wewnątrz jakoś, mają nawet gwinty, a na gałęziach wiszą, bo wokół gwintów mają okręcone cienkie druty i uformowane z nich ucha do wieszania. Bardzo proste i bardzo efektowne, sama często takie robię na Boże Narodzenie, do środka tealighta daję i pięknie na drzewach w zaśnieżonym ogrodzie wyglądają. 8) :D

Agduś, Twój zegar to pamiętam. :D

No uwielbiam ten sklep, przez niego nie wyrzucam wielu różnych szmatek, tylko zbieram, bo ciągle mi się wydaje, że coś z nich sklecę, że zbiorę jakieś pasujące kolory, motywy i zrobię chociaż poduszkę patchworkową. :lol:

sklep naprawdę super klasa :D

w niemieckich sklepach obsługa jest bez zarzutu

czuje się ,że sprzedawca jest dla klienta a nie odwrotnie

a Pani dobrze dba o swój interes , widać , że chce abyś wracała do niej

jeny ...te koszyczki mi się podobają :oops:

szkoda,że was nie przywiało trochę na zachód 8) :(

coś mi chlebek nie urósł za bardzo dzisiaj

pewnie przez ten niż :lol: :wink:

Ło matko, Yeti, co wyście z chłopakami z moją stodołą zrobili? :o :lol:

Ja tam gości lubię, tylko nie wiem, czy dam radę takie rzeczy posprzątać. :roll: :wink:

No to trzeba było uprzedzić, że wracasz...

Ledwie najpotrzebniejsze rzeczy zdążyłem zabrać :-?

http://przeprowadzki.org/graph/przeprowadzka_03.jpg

Ale na pewno dasz radę - ty przecież pracowita pszczółka jesteś.

A jak nie będziesz miała co robić to czuję, że jeszcze do głowy ci wpadnie te słoiki od środka malować :wink: :lol: :lol:

...

A jak nie będziesz miała co robić to czuję, że jeszcze do głowy ci wpadnie te słoiki od środka malować :wink: :lol: :lol:

... przeca one od środka malowane som w motywy różne, różniste ... i warziwne i grzybiaste i dżemiaste ... no ładnie siem prezentujom i siem nie psujom :lol: :wink:

Ledwie najpotrzebniejsze rzeczy zdążyłem zabrać :-?

http://przeprowadzki.org/graph/przeprowadzka_03.jpg

Ale na pewno dasz radę - ty przecież pracowita pszczółka jesteś.

:o

Teraz wiem, dlaczego myślałam, że drogę pomyliłam i na jakieś wysypisko zajechałam. :-?

I skąd Ty tyle lejków weźmiesz do tych wszystkich kanistrów? :o

I w ogóle, domagam się próbki płynu, trzeba zbadać, co Wyście tutaj używali. 8) :D

Jamles - ja Cię zabiję, jaka rupieciarnia? :evil:

W życiu tak pięknego sklepu nie miałam na blogu! :p 8) :D

Chefie - noooo, wreszcie się pokazałeś! :D

Jakiegoś maila mógłbyś popełnić. :D