Żelka 05.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja tez, choć wołałabym o tym na blogu Wciorniastka przeczytać Żeluś na blog to juz nietety czasu brak i tak po kryjomu z wami spamuje. A z roslinami jestem związana zawodowo więc jak mogę to pomagam. Zresztą dla rośliny najważniesze aby zielonym do góry No ......., ale takie siemie nie ma zielonego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Łłłłooooo, Wciornastku, ja też bardzo proszę o tę prezentację, ja też! No dobra, przynudzałam trochę, bo czasem nikt się nie chce odzywać, to jakoś chcę Was zachęcić, nie? Dobrze, że Wciornastek się znalazła, to najlepiej na świecie powie jak to wszystko uprawiać i kiedy siać. U nas śnieg pada jak głupi jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Sorki Wciornastku Parę postów wyżej napisałam Depesi, że podaję jej mojego maila co by m prezentacje przysłała, a teraz jak Depesia Ciebie poprosiła o tę prezentację to zwątpiłam. I teraz patrzę, że niewłaściwą osobę poprosiłam o prezentację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.03.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dzień doberek, jakos coraz mniej ludzi tutaj zagląda... cza było nie grozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jamlesik, na miłość boską, a Ty taki strachliwy jesteś? Ania, ja nie wiem, co brałas, ale zmień dealera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.03.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 eee myślę że i dealer i towar oki bo działa matko jedynaśna, łapska mnie bolą od przyciskania wałkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.03.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jamlesik, na miłość boską, a Ty taki strachliwy jesteś? Ania, ja nie wiem, co brałas, ale zmień dealera... aktualnie biorę czipsy jabłkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.03.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 siała baba mak nie wiedziała jak a chop wiedzioł nie powiedzioł a to było tak..... siejta , siejta potym byda wos bezuchować i oboczymy czy te zamle warszawskie takie dobre som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.03.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 cześć Depsia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Chyba się minęliście - u ciebie ją spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 No właśnie, tak mi się wydawało, że widzę jakiś łeb ocynkowany po drodze do Gwoździkowej... Frosia, czy Ty nas przypadkiem nie obrażasz? I chciałam sie pochwalić, że na blogu coś znowu pokazałam, tym razem samodzielnie zrobionego. Bardzo jestem z siebie dumna i domagam się pochwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.03.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Kochana, taka teczka to cudna rzecz piekna Ci wyszła. Pamiętam że kiedyś w szkole też szyliśmy takie z grubego lnu i na wierzchu mieliśmy różne wzorki i napisy robić. ALe Twoja śliczna jest, chwalę chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.03.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Niooooo ... to pochwaliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Skromniutki dzisiaj ruch na forumie, jak to zawsze przy sobocie. Potem pójdę, zobaczę, czy pochwaliłeś. Wiolaszka, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dobry wieczór DPS-ia naprawdę śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ja chce sie nauczyc szyc. Wczoraj widzialam fajne zabaweczki kotki na jednym z blogow, podobaja mi sie te kroliki, gesi, ptaszki, serduszka i inne duperele...., a szyc nie umiem. Depeś wybacz moje glupie pytanie, ale czy na to aby uszyc takie zabawki to sa jakies wzorki, czy to ludziska tak z glowy wszystko robia? co mi sie jakos bardzo nie chce wierzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dziękuję, Wusiu! Zeljcia, no przeważnie z głowy, to nie jest takie trudne przecież. Rysujesz jakiś kształt zwierzątka na papierze (fajnie się z zabawek różnych zgapia), potem wycinasz 2 takie z tkaniny, zszywasz ze sobą jak woreczek, zanim zszyjesz do końca to czymś wypychasz i gotowe. Naprawdę proste, spróbuj takie serduszko najpierw sobie uszyć, to prościutkie jest. I nie musisz na maszynie, mozna ręcznie, takim ściegiem dzierganym: http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/03/sdc10694g.jpg Zdjęcie skądeś z netu ściągane, z góry proszę autorkę o wybaczenie wykorzystania jako przykładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.03.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ......domagam się pochwał. a przeżyję idę pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.03.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 teczka robi naprawdę wrażenie pozytywne oczywiście żelka takie pierdołki nie są trudne , stare "polary" można wykorzystać przymierzam się od jakiegoś czasu do uszycia czapeczek mikołajkowych na jajka albo zajączków (też na jajka - takie na miękko) , ale....jeszcze nie dojrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.03.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ......domagam się pochwał. a przeżyję idę pooglądać Ty wiesz, że ja Tobie przajam, przechero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts