Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Ja tez, choć wołałabym o tym na blogu Wciorniastka przeczytać :wink: :D

Żeluś na blog to juz nietety czasu brak i tak po kryjomu z wami spamuje. A z roslinami jestem związana zawodowo więc jak mogę to pomagam. Zresztą dla rośliny najważniesze aby zielonym do góry :wink: :roll:

No ......., ale takie siemie nie ma zielonego.... 8) :D :wink:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łłłłooooo, Wciornastku, ja też bardzo proszę o tę prezentację, ja też! :D

No dobra, przynudzałam trochę, bo czasem nikt się nie chce odzywać, to jakoś chcę Was zachęcić, nie? :wink:

Dobrze, że Wciornastek się znalazła, to najlepiej na świecie powie jak to wszystko uprawiać i kiedy siać. :D

U nas śnieg pada jak głupi jakiś. :o :-?

No właśnie, tak mi się wydawało, że widzę jakiś łeb ocynkowany po drodze do Gwoździkowej... :D

Frosia, czy Ty nas przypadkiem nie obrażasz? :roll: :wink:

I chciałam sie pochwalić, że na blogu coś znowu pokazałam, tym razem samodzielnie zrobionego. 8)

Bardzo jestem z siebie dumna i domagam się pochwał. 8)

Ja chce sie nauczyc szyc. :(

Wczoraj widzialam fajne zabaweczki kotki na jednym z blogow, podobaja mi sie te kroliki, gesi, ptaszki, serduszka i inne duperele...., a szyc nie umiem. :evil: :evil: :evil:

Depeś wybacz moje glupie pytanie, ale czy na to aby uszyc takie zabawki to sa jakies wzorki, czy to ludziska tak z glowy wszystko robia? :roll: co mi sie jakos bardzo nie chce wierzyc... :lol:

Dziękuję, Wusiu! :D

Zeljcia, no przeważnie z głowy, to nie jest takie trudne przecież. Rysujesz jakiś kształt zwierzątka na papierze (fajnie się z zabawek różnych zgapia), potem wycinasz 2 takie z tkaniny, zszywasz ze sobą jak woreczek, zanim zszyjesz do końca to czymś wypychasz i gotowe. :wink: :lol:

Naprawdę proste, spróbuj takie serduszko najpierw sobie uszyć, to prościutkie jest. I nie musisz na maszynie, mozna ręcznie, takim ściegiem dzierganym:

http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/03/sdc10694g.jpg

Zdjęcie skądeś z netu ściągane, z góry proszę autorkę o wybaczenie wykorzystania jako przykładu.

teczka robi naprawdę wrażenie :o pozytywne oczywiście :lol: :lol: :lol:

żelka takie pierdołki nie są trudne , stare "polary" można wykorzystać 8) :p :p

przymierzam się od jakiegoś czasu do uszycia czapeczek mikołajkowych na jajka albo zajączków (też na jajka - takie na miękko) , ale....jeszcze nie dojrzałam :oops: :lol: :lol: