Agduś 09.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 To chyba wszędzie. U nas wczoraj ran było -14! Ja lubię zimę, ale zimą! Wiosną życzę sobie wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.03.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wiosną życzę sobie wiosny! Jak tak dalej pójdzie, to wykonam taki transparent, oflaguję się i będę zawinięta w tenże transparent po wsi chadzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 DPS-ia ale włóż coś pod niego bo zamarzniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 DPS-ia ale włóż coś pod niego bo zamarzniesz nie bójta się, jak tylko Depsia pokaże sie we wsi w samym transparencie od razu się babki z okolicznych domów pokażą ze swetrami i spódnicami do okrycia. Mnie nawet latem przy +34 chciały okrywać Czesc SMutno mi od 3 dni, pies mi choruje i nikt mnie w domu nie wspiera. Mąż tylko chodzi i klnie, ze albo sie nażarła albo że jest droższa niż dziecko.... niech mnie ktoś przytuliiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.03.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 .... niech mnie ktoś przytuliiiiii mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 james, nie krępuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dzień dobry Wioluś ja Cię przytulam i trzymam kciukasy za Lunkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Przytulam! Mężowi daj zupkę z laksigenem i potem narzekaj, że się " czegoś nażarł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.03.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 wiolasz przytulam i ..popieram propozycję agduś depeesia skromnie poprosze o zdjęcia z transparentnej wizyty we wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wiolaszka, ja też mocno przytuuuulam i uważam, że propozycja Agduś absolutnie powinna zostać zrealizowana! Wiecie, że znam osobę, która komuś bliskiemu ze złości nasypała do kawy tego świństwa??? I to facet to wypił i w pracy portki zabrudził, nie zdążył! Wiolaszka, jakbyś sypała, to nie rano w dzień pracujący... Jeszcze nie wiem z tym transparentem, na razie się zastanawiam... Sołtys jakies votum separatum zgłasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.03.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 a wiecie, że ja sama osobiście kiedys rodzicom do obiadu dosypałam nie chcieli mnie puścić w wakacje nad jezioro latem (17 lat miałam) skoro musiałam stac w tym czasie przy garach .....to....sie zemściłam teraz sie tego wstydzę , ale wtedy miałam wściekłą radochę zwłaszcza, że mieszkaliśmy na parterze ( w familoku) a Wc było na pierwszym piętrze i oboje wieczorem latali na zmianę do dzis o tym nie wiedzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wredne baby! Sraczki Wam sie zachcialo komus w prezencie dawac! Nie ladnie!!!!! froschia powiem Twojej mamie. Trudno. Jesoo Oni Ci dali zycie a Ty ich tak zalatwilas! Co w Ciebie wstapilo? No, no, uwazaj jak do mnie w gosci przyjedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Oooo, ja nikomu nic nie dawałam!!! Ja tylko znam taką osobę, która swemu własnemu mężowi taki numer wycięła. Mnie chyba nie byłoby stać na taki numer... I jeszcze chciałam powiedzieć, że na blogu swoim duuużo przepięknej wiosny zostawiłam. I wczoraj powspominałam trochę. Tak jakoś, zebrało mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 zelka ja ci przeciez pozwalam wychodzic kiedy i gdziesz chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2010 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Mnie to wychodzi, że Zeljka Ci grozi, Frosiu, użyciem ww. substancji, jak do niej przyjedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.03.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no właśnie a juz chciałam jechać i umyc jej okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 hej, nie pomyślałam nigdy o dosypywaniu mężowi, bo on jak Wusiny mąż, chudy i szkoda mi go, prawie tak samo jak psa. Ale pomysł niezły pies chyba lepiej, bo już wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no Wiolcia od jednego razu by Go nie trafiło a może by psa zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 hej, nie pomyślałam nigdy o dosypywaniu mężowi, bo on jak Wusiny mąż, chudy i szkoda mi go, prawie tak samo jak psa. Ale pomysł niezły pies chyba lepiej, bo już wstaje Hmmm, to może on dlatego tak narzeka, że psem się przejmujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts