Afrodyta 04.04.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Depeś ale jak klikam na te buźki, to pokazują mi się na początku postu a nie tam gdzie ja chce. A fotki teraz już będę probować, dzięki. Przywitać się przyszłam, bom widzę zieloniutka na nowym, ale podpowiem co nieco. To trzeba wejść w profil i tam gdzieś ustawić tzw. edytor tekstu. Gdzie nie pamiętam, bo włażę gdzie się da i czytam co by się więcej dowiedzieć ale ikonki i tak do bani:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.04.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Słuchajcie - jest niedobrze. Nowe forum jest o wiele, wiele gorsze od starego. Zrobiła się druga NK. Nie chciałam nigdy mieć profilu na NK, nie jest mi to do niczego potrzebne. Miałam tutaj swój mały kącik, gdzie znajomi byli, gdzie nie było całego tego zadęcia NK, gdzie nie było problemu z podstawowymi czynnościami. Zrobiło się tak, jak Redakcja zapowiadała, chociaż nie wyczuliśmy chyba, czym to pachnie. Nowy portal to już nie jest forum dyskusyjne, miejsce do pogadania, wymiany doświadczeń i choćby przepisów kulinarnych. To jest teraz portal społecznościowy - tak jak Nasza Klasa czy Facebook. Ja to w nosie mam. Czuję tak samo. Smutno mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.04.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Sądziłam, że zmiany będą na zasadzie dodania kilku - kilkunastu funkcji i poprawie szybkości.Bo niektóre funkcje są na prawdę przydatne, ale teraz to wyszła NK + informacje budowlane, których i tak znaleźć nie można. Bodaj majki napisał "DOBRE FORUM TO PROSTE FORUM" Dla mnie Forum straciło swoją duszę, swój niepowtarzalny, autentyczny klimat. Jestem tu od roku, od kilku czytałam. Im dłużej się z tym zapoznaję, to już wcale nie chcę być Elitą, wolę mieć Wielkie Serce... A właściwie to się zastanawiam czy nie dać sobie spokoju... Napisałam to w "nowe forum zgroza!" Smutno mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 No czeeeść, kochani... Odrobinę sprawniej sie zaczynam tutaj poruszać, już mi minął pierwszy szok, ale - nadal uważam, że szkoda, iż z forum zrobił się typowy portal społecznościowy. Te listy znajomych - czy ktoś może mi powiedzieć, do czego to się przydaje? Nie wiem, czy warto "formalizować" każdą znajomość, wysyłając zaproszenia do listy znajomych. Nie chodzi o to, że mam w nosie znajomych, wręcz odwrotnie, ale po co komu ta lista? Daje to jakieś pożytki? Bo jak nie, to ja dalej będę miała znajomych "na kocią łapę". I tak wszyscy wiecie, że jesteście dla mnie ważni. Jasooo, te emotki są tak nieczytelne, że jak wstawiam, to muszę opis czytać, bo nie wiedziałabym, co przedstawia dana emotka! Idę Wuśki szukać, gdzieś zniknęła. A już gdzie ja w tym gąszczu Agduś znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.04.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Chyba zaczęły działać powiadomienia, wcześniej pojawiała się biała strona. Dam sobie trochę czasu, zobaczymy, co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Depsia ... te listy znajomych to mnie na razie do odnalezienia ludzi ... Bo nawiedzają mnie ludki co to dzienników nie mają a wiadomości chyba nie chodzą ... Boratom np. narzeka ... a później jak już sobie bedę lepiej radzic ... to w sumie nie wiem czemu maja służyć ... Staram się być cierpliwa i szukam pozytywów ... mało znajduje ...jakoś ... Psia mać ...może prymitywnie było ... ale swojsko tak ...jakoś ...nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.04.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Chyba zaczęły działać powiadomienia, wcześniej pojawiała się biała strona. Dam sobie trochę czasu, zobaczymy, co z tego wyjdzie... Sure - masz powiadomienia na maila ? Ja nic nie dostaję i błąkam się co by swoje ulubione wątki namierzyć ... wkurza mnie to ... brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Depsia, w samo sedno trafiłaś tym opisem forum ... nowa NK tylko na co to komu????A juz idei dodawania znajomych naprawdę nie kumam ... przecież zawsze można było w komentach zobaczyć, kto ilu ma znajomych:rolleyes: Napiszę za Depsią .... wszyscy, którzy do mnie zaglądali są dla mnie ważni i o Nich pamiętam i mi żadna lista znajomych potrzebna nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dobry wieczóDPS-ia te znajome to chyba mają być po to że możesz sobie pozwolić na czytanie i pisanie tylko znajomym o ile mnie pamięcia nie myli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Jeżyk, ja mam powiadomienia, nawet bardzo dużo! :/ Z kazdym nowym postem przychodzą, mimo komunikatu "Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum". A ustawiałam na 1x dziennie! Już znalłam 1 zastosowanie dla listy kontaktów. Można w okienku zaznaczyć dowolną ilośc kontaktów i wysłać np. 1 wiadomość. Tylko to akurat pewnie nigdy mi się nie przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.04.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Sure - masz powiadomienia na maila ? Ja nic nie dostaję i błąkam się co by swoje ulubione wątki namierzyć ... wkurza mnie to ... brrrr Aga musisz wejść w „ustawienia” i tam sobie ustawić, że chcesz dostawać powiadomienia. Doczytasz się tam też innych fajnych funkcji. Ustaw tam sobie także „edytor zaawansowany” to będziesz mogła korzystać z emotinków. Sure, dzięki za nowość o kontaktach, tego nie wiedziałam. Wiem, że w ustawieniach można ustawić, aby przyjmować wiadomości tylko od znajomych kontaktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Sure - z powiadomieniami walczę cały czas.Jak zostawiłam gdzies "kolca" to sie ustawiły automatycznie na "Dziennie" .Jak zrobiłam subskrypcje to idą "Natychmiast" Teraz obserwuje ... ale ćwiczę cierpliwośc coooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 05.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Żelko - emotki juz ugryzłam Tylko te powiadomienia ... brrrr I znajomi ... chyba chodzi o prywatność. Można ustawić, że wszystko mogą tylko znajomi ... i można też kogoś "zignorować" ... tak se kombinuje ... sama ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Oooo, tak! Opcja ignorowania bardzo mi się podoba, nawet już skorzystałam i jednej osoby wreszcie nie widzę! Ekstra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 A to ignorowanie jak działa?? Ja co prawda nie mam jakoś kandydata do tego ustawienia, ale na upartego ktoś by się znalazł .... Nadal jednak nie pojmuję tej listy znajomych - po co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.04.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 CzescJa nadal tylko piszę szybkie odpowiedzi bo inne opcje jakoś do mnie nie mogą ludzkim głosem przemówić.WIecie ile razy ustawiałam już zaawansowane coś tam w profilu?? koszmar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.04.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Oooo, tak! Opcja ignorowania bardzo mi się podoba, nawet już skorzystałam i jednej osoby wreszcie nie widzę! Ekstra!!! Nie wiedziałam Ciotek, że Ty masza tutaj taką osobę. Kiedy wracasz z wielkiego świata? Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.04.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Depsiu nie zostawiaj Nas....damy radę razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Już Ty dobrze wiesz, kogo. Dzień dobry. Chciałam powiedzieć, że na blogu o angielskich oknach napisałam - waaaaarto przeczytać! W życiu nie wpadlibyście na to, że takie okna można w dzisiejszych czasach zakładać, w nowym budownictwie! Ustawienia zaawansowane też mają w nosie moje zmiany, w ogóle ich nie zapisują. Idę stąd, to forum nadal nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 z tego co widzę to mało kto jest zadowolony z nowego forum....tak naprawdę nie zauważyłam ani jednej pozytywnej opinii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts