Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jamles - jakbyś Ty nie zaglądał, to moja rozpacz byłaby wielka i rozgłośna. :(

Więc wiesz... :D

Brazunia, OMG to Oh My God.

I też nie wiem, po ki gwizdek pisać dziennik na forum, jeśli nie chce się go udostępniać.

To juz lepiej pisać sobie samemu na swoim twardym dysku i tylko dla siebie trzymać. :rolleye:

Dzień doberek wszystkim, dzisiaj tutaj z rana słonko świeci! :D

Depeś, możesz sobie powiekszyc do czytania. W dolnym prawym narozniku masz taki niebieski plus i przy nim "procenty"..., tam klikaj i bedziesz miala procent ile potrzebujesz...

A mi sie nie chce za kazdym razem klikac na ten zaawansowany aby wklejac te buzki... Do bani...

Czeeeść, dziewczynki! :D

Maylandzia, no ja jeszcze w UK, tutaj nawet nieźle śmiga, bo oni tutaj mają dobre łącze.

Cała w strachu jestem, jak to w domu będzie chodzić, na moim, pożal się Boże, łączu komórkowym z dwoma kreskami zasięgu...

Agdusia bo teraz na tym nowym forumie to sobie możesz zaznaczyć opcję że czytać i pisać u Ciebie mogą jedynie znajomi i możesz w ten sposób blokować tych których chcesz odstawić od piersi ;)

Pierś mam szeroką, więc nikogo odstawiać od niej nie będę. No chyba, że się ktoś narazi!

:evil:

Jeszcze nie obcykałam wklejania zdjęć. Sądząc z wpisów, to wyższa szkoła jazdy. Czasu na razie nie mam na eksperymenty tak zaawansowane.

A teraz sprawdzę sobie jeszcze te inne przyciski do edytowania.

Z góry przepraszam za efekty.:oops:

A te, to do czego są?

INDENT][/indent

CODE][/code

HTML][/html

PHP][/php