jamles 07.04.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 czy ja tu mogę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.04.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 czy ja tu mogę zaglądać A ten co ? Zbiesił sie ? Przyznać sie - kto go wyganiał heeeee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jamles - jakbyś Ty nie zaglądał, to moja rozpacz byłaby wielka i rozgłośna. Więc wiesz... Brazunia, OMG to Oh My God. I też nie wiem, po ki gwizdek pisać dziennik na forum, jeśli nie chce się go udostępniać. To juz lepiej pisać sobie samemu na swoim twardym dysku i tylko dla siebie trzymać. :rolleye: Dzień doberek wszystkim, dzisiaj tutaj z rana słonko świeci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Depeś, możesz sobie powiekszyc do czytania. W dolnym prawym narozniku masz taki niebieski plus i przy nim "procenty"..., tam klikaj i bedziesz miala procent ile potrzebujesz...A mi sie nie chce za kazdym razem klikac na ten zaawansowany aby wklejac te buzki... Do bani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) ....... A mi sie nie chce za kazdym razem klikac na ten zaawansowany aby wklejac te buzki... Do bani... normalnie, maruda jak ...... jamles Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 normalnie, maruda jak ...... jamles To ja też z tych Jamlesowatych, bo i mi się nie chce klikać po piętnaście razy... Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Spec:stirthepot:jalnie:cool:dla:pLeszka:Dpoklikalam:stirthepot:aby:Dnie:yes:marudzil:no:na:Dmnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Spec:stirthepot:jalnie:cool:dla:pLeszka:Dpoklikalam:stirthepot:aby:Dnie:yes:marudzil:no:na:Dmnie:D ale fajne a czcionka dla Gospodyni specjalnie dobrana miały być buźki, ale Żelka limit wykorzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.04.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Piękne słoneczko przynoszę i miłego popołudnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Depesiu Ty jeszcze u synka?Ciekawe jak u Ciebie forum bedzie działać. Bo u mnie różnie, raz lepiej raz wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2010 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Czeeeść, dziewczynki! Maylandzia, no ja jeszcze w UK, tutaj nawet nieźle śmiga, bo oni tutaj mają dobre łącze. Cała w strachu jestem, jak to w domu będzie chodzić, na moim, pożal się Boże, łączu komórkowym z dwoma kreskami zasięgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 jak pomajstrowali przy prędkości to i umnie szybko idzie ... będzie Pani zadoooowoooloooonaaaa:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Agdusia bo teraz na tym nowym forumie to sobie możesz zaznaczyć opcję że czytać i pisać u Ciebie mogą jedynie znajomi i możesz w ten sposób blokować tych których chcesz odstawić od piersi Pierś mam szeroką, więc nikogo odstawiać od niej nie będę. No chyba, że się ktoś narazi! Jeszcze nie obcykałam wklejania zdjęć. Sądząc z wpisów, to wyższa szkoła jazdy. Czasu na razie nie mam na eksperymenty tak zaawansowane. A teraz sprawdzę sobie jeszcze te inne przyciski do edytowania. Z góry przepraszam za efekty. A te, to do czego są? INDENT][/indent CODE][/code HTML][/html PHP][/php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A te, to do czego są? INDENT][/indent CODE][/code HTML][/html PHP][/php Bladego pojęcia nie mam, ale ładnie wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Bladego pojęcia nie mam, ale ładnie wyglądają... nooo, niby obiecująco na coś wiekszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 dobry wieczór DPS-ia no ja myślę że tak to Ci będzie bardzo dobrze czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A Ty WUsia, widzę że już całkiem opanowałaś technicznie nowe forum, co? NIe ma dla Ciebie tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wiolcia a skąd jeszcze zdjęć nie wstawiałam bo mi się nie chce ale po co ma się DPS-ia męczyć przy czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Doooobra z Ciebie koleżanka, doooobra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts