DPS 08.04.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Wusiu - ja Ci bardzo dziękuję, jesteś kochana dziewczyna! Agduś, faktycznie, Wiola ma rację, wyglada, że to jakaś poważna sprawa jest z tymi przyciskami. Kurczę, jakoś wolno dzisiaj tutejszy net się rusza, nie chcę klikać na zaawansowaną edycję, bo będzie długo trwało. Ale nie narzekam, jak będzie sie tak poprawiać, jak dotychczas, to damy radę, bez kitu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 DPS-ia cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 To co, mamy wszyscy pisać dużymi u Depsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2010 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wiolaszko, jeśli takimi, jak Wusia, to absolutnie wystarczy! No faktem jest, że o wiele łatwiej mi takie duże czytać, mam ustawione i tak 150% wielkości, a muszę okulary trzymać odsunięte od twarzy, żeby czytać . Et, życie... A najlepsze, że ja sama nie widzę sensu pisać dużymi, bo w trakcie edycji i tak są małe, to po co mi potem duże, jak już i tak napisałam? Dzień doberek, kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No widzisz ze widzisz :D Ja tam wolę mniejszymi, jakoś mniej zachodu z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.04.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Hejka!U nas na razie ładnie, więc zaraz biegnę do ogrodu. Zapowiedzieli niewielkie opady, więc chcę przed nimi jeszcze chociaż kawałek uprzątnąć i posadzić co nieco. Oczywiście nie oparłam się pokusie, polazłam na targ i przydźwigałam jakieś chabazie do posadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 U mnie jutro targ ale nie jadę bo nie mam jeszcze gdzie sadzić. Za to za tydzień...... drżyjcie ogrodnicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dzień dobry u nas też pięknie i słonecznie ale ja jak zwykle w robocie się konserwować muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.04.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witaj Depsiu!!! ja się ciesze, że już piątek..jutro może znajomi mnie do szkółki wezmą to poszaleję między roślinkami hehe...kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Pogoda sie zepsula. Zimy nie ma ale wiosny tez nie. No to.., o czym by tu jeszcze pomarudzic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.04.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No własnie...... Nawet czcionkę zmienili na większą, specjalnie dla Depesi Nijak marudzić nie wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A ja to bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy do mnie dużymi literami piszą - jesteście kochani! I sama też większymi będę u siebie pisać, bo wtedy łatwiej mi na podglądzie sprawdzić. Zaczęłam dzisiaj przenosić dziennik budowy w tajne miejsce, jak przeniosę, to podlinkuję na blogu, a tutaj zupełnie zlikwiduję. Bardzo mi się nie podobają nowe postanowienia regulaminowe, o których pisał parę dni temu sSiwy12. Nie życzę sobie, aby bez mojej wiedzy nawet (a co dopiero zgody) Murator mógł pisać i pokazywać to, co napisałam w swoim własnym dzienniku. Dlatego przeniosę to na swój serwer, do siebie, a tutaj poproszę o likwidację dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.04.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A ja to bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy do mnie dużymi literami piszą - jesteście kochani! I sama też większymi będę u siebie pisać, bo wtedy łatwiej mi na podglądzie sprawdzić. Zaczęłam dzisiaj przenosić dziennik budowy w tajne miejsce, jak przeniosę, to podlinkuję na blogu, a tutaj zupełnie zlikwiduję. Bardzo mi się nie podobają nowe postanowienia regulaminowe, o których pisał parę dni temu sSiwy12. Nie życzę sobie, aby bez mojej wiedzy nawet (a co dopiero zgody) Murator mógł pisać i pokazywać to, co napisałam w swoim własnym dzienniku. Dlatego przeniosę to na swój serwer, do siebie, a tutaj poproszę o likwidację dziennika. że co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2010 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No gdzieś w uwagach o forum i poczytaj sobie regulamin forum - mogą każdą naszą wypowiedź i fotę cytować i reprodukować, nie powiadamiając i o zgodę nie pytając. Mnie sie nie podoba i zabieram mój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 mnie się generalnie w ogóle to nie podoba:evil: .3 MURATOR S.A. bez uzyskiwania dodatkowych zgód, oświadczeń ma prawo do: a) publicznego udostępniania blogów, galerii, ogłoszeń, wypowiedzi na forum i komentarzy Użytkownika bez ograniczeń czasowych, w taki sposób, aby inni użytkownicy (sieci) Internetu mieli dostęp do nich w miejscu i czasie przez siebie wybranym; b) rozpowszechniania przesłanych blogów, wypowiedzi na forum, galerii w innych Portalach MURATOR S.A. – z podaniem nicku autora; c) zmniejszenia lub powiększenia zdjęć, redagowania i skracania tekstów celem dostosowania materiałów do wymogów serwisu; d) umożliwienia innym Użytkownikom korzystania ze zdjęć do utrwalenia utworu. np. jako tapety na pulpit monitora (wyłącznie do użytku osobistego tych Użytkowników); e) zmiany Regulaminu w każdym czasie z podaniem daty ostatniej zmiany na początku Regulaminu, z zapewnieniem prawa Użytkownikowi do niezaakceptowania zmiany – poprzez możliwość zgłoszenia żądania usunięcia profilu Użytkownika; h) jednostronnego (w każdym czasie) usunięcia funkcji Portalu, zaprzestania jego prowadzenia a także prowadzenia każdej z jego usług, przeniesienia praw do Portalu oraz podjęcia wszelkich dozwolonych przez prawo czynności związanych z Portalem; i) wysyłania blogów (ich części), zdjęć, plików audio i wideo, wypowiedzi na forum jako elementów newslettera danego Portalu; j) publikowania wybranych wypowiedzi Uczestników Forum na łamach pism i stron www MURATOR S.A. w celu wymiany poglądów na dany temat będący przedmiotem zainteresowań Użytkowników danego Portalu. MURATOR S.A. zastrzega sobie prawo do podawania na stronie FORUM numeru IP Użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Ten ostatni punkt mnie wnerwił ... po numerze IP każdy może nas namierzyć, z tego co wiem. To, że będą mnie cytowali lub publikowali moje zdjęcia ... no cóż, i tak nie wierze, żeby akurat moje słowa i zdjęcia mogły ich zainteresować, ale mimo wszystko, Murator w tym zakresie nie jest w porządku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 no więc właśnie to rozrzucanie mojego IP mnie najbardziej denerwuje :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 I co, nie da się temu zapobiec??? (chyba przegięłam poprzednio z tą większą czcionką?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.04.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Brazulka Redakcja sama powiększyła czcionkę nie wiem może trzeba napisać do Redakcji bo ja rozumiem że jak ktoś coś zdrowo nabroi komuś naubliża i zszarga dobre imię to jeszcze ale żeby tak każdy kto ma ochotę dostawał moje IP to mi bardzo nie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.04.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No właśnie napisałam w wątku "Drodzy Forumowicze, Wasze uwagi są bezcenne na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts