jamles 12.04.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Depsia, weź sobie książkę, byle dobrą np. Dywizjon 303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Zara do kiosku skoczę, coś kupię sobie, może nawet "Krzyżaków" tanio kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.04.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Zara do kiosku skoczę, coś kupię sobie, może nawet "Krzyżaków" tanio kupię... Oby po polsku byli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Zara do kiosku skoczę, coś kupię sobie, może nawet "Krzyżaków" tanio kupię... Na pewno tanio, Oni się na dobrej literaturze nie znajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.04.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 A ten lot to tak długo trwa, że Krzyżaków trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.04.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 ... trzymaj się Depsia ... dasz radę ... Ipoda na uszy, coś na uspokojenie( może być seta) ... i po dwóch godzinach jesteś na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Żeby chociaz jakiś przystojny brunet na siedzeniu obok, najlepiej Sołtys, a tak... Trudno, lecieć i tak muszę, więc proszę za mnie w środę rano kciuki trzymać, o 9.30 w Berlinie już samolot powinien lądować... Będę musiała czymś głowę zająć, moż ezmęczona będę, bo w środku nocy na lotnisko stąd trzeba się wybierać. Jak będę wystarczająco zmęczona i niewyspana, to może mniej będę myśleć. W każdym razie dobrze, że Was mam, będzie łatwiej jakoś, jak pomyślę, że kciuki trzymacie. Tutaj się zrobiła piękna pogoda dzisiaj, słońce aż w oczy kłuło, cieplutko, błękitne niebo - pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dobry wieczór u nas też dzisiaj całkiem cieplutko było i słoneczko wyglądało aż człowiekowi lepiej na duszy:) DPS-ia no będziemy trzymać na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja nawet przez sen, bo w środę pracuję po południu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.04.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 A te kciuki to ma trzymać za to, żeby samolot wylądował w całości, czy za to, żebyś się nie bała, czy za to, żeby obok Ciebie siedział przystojny brunet, najlepiej pełniący funkcję sołtysa w dowolnej polskiej wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.04.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Agduś, chyba za to ostatnie najbardziej:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Najlepiej za wszystko, byle mocno i skutecznie! No to powoli dzisiaj już będę się pakowałą, wieczorem już do pociągu siadamy, dziecko na lotnisko w Edynburgu mnie odwiezie. Oczywiście pogoda się tutaj zepsuła, od rana pada i wieje. A jak wrócę cała - nie wiem, w co najpierw powinnam ręce włożyć, tyle będzie na mnie czekało zaległych rzeczy do załatwienia i zrobienia. Ponad dwutygodniowe zaległości wiosną - nie wiem, czy możecie sobie wyobrazić, co to na wsi znaczy... No to będę miała kolejny powód do jęków i narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.04.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 dzień dobry DPS-ia ale no powiedz taki fajny brunet trzymający Cię za rękę cały let nie byłby zły nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 I jeszcze chciałam powiedzieć, że w Eksplorerze też mam tylko miejsce na wklejanie z URL.trudno, nie będę prowadzić śledztwa, tym bardziej, że sytuacja wraca do normy na forum - w tym sensie, że Redakcja już przestała sie udzielać i odpowiadać, jakoś nikt poza kilkoma osobami tutaj w wątku nie interesuje się już zgłaszanymi problemami w wątkach do tego przeznaczonych. No, wraca do starego, znaczy się. Ja mam swój serwer blogowy, mogę stamtąd sobie wrzucać, dawałam radę dotąd to i dalej dam radę. Pogoda się troszkę poprawiła, może nawet jutro mgły nie będzie...Marudna się już z tych nerw robię, proszę nie zwracać na mnie uwagi, jakoś muszę odreagować.Tfu, idę głowę umyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Zabrałam swój dziennik z Muratora już w całości. Nowszą wersję macie podlinkowaną w stopce, jest tam wszystko, a nawet odzyskane zdjęcia, które musiałam częściowo usunąć, jak się fotosik zbiesił. Teraz wrzuciłam je na swój serwer blogowy i są bezpieczne. http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif http://www.przypiecek.bunet.pl/images/smilies/taniec.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Trzymaj się Depsia! Życzę nawet dwóch przystojnych brunetów obo (bo a nóż miejsca są trzy ...). I odezwij się .. no wiesz, na dowód, jaka dzielna byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.04.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) ... no dobra, Wracaj, nie zapominaj parasola pozdróweczka ps - mam nadzieję, że Babcia w porządku (przeca z kimś tam będę musiał gotować u Ciebie i zapewne paru nowych dla siebie rzeczy się nauczyć) Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 DPS-ia ja ściskam szczęśliwego lotu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Mam nadzieję, że już ściska dłoń przystojnego bruneta na sąsiednim fotelu i nie myśli o tym, że jest w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.04.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Depsiu nasza kochana jestem z Tobą!!! ja też nigdy nie latałam...i boję się tego na maxa:eek: Mam to samo, choć zaliczyłam 0,5 godz, śmigłowcem za gówniarza. Najgorzej, że sama lecę, No popatrz! A ja myślałam, że samolot pełen ludzi zwykle z UK lata. Nawet czarterem pilot leci, a Ty o tym, że SAMA Zawsze uważałam, że źle się stało, iż został prezydentem, ale to przecież nie ma nic do rzeczy w takiej chwili. No straszna tragedia i basta. Jak się czyta wpisy niektórych w wątkach o katastrofie, to po prostu wierzyć się nie chce, żę można być tak cynicznym. Mam tak samo Żeby chociaz jakiś przystojny brunet na siedzeniu obok, najlepiej Sołtys, a tak... Trudno, lecieć i tak muszę, więc proszę za mnie w środę rano kciuki trzymać, o 9.30 w Berlinie już samolot powinien lądować... Będę musiała czymś głowę zająć, moż ezmęczona będę, bo w środku nocy na lotnisko stąd trzeba się wybierać. Jak będę wystarczająco zmęczona i niewyspana, to może mniej będę myśleć. W każdym razie dobrze, że Was mam, będzie łatwiej jakoś, jak pomyślę, że kciuki trzymacie. Za późno już pewnie na kciuki, choć myślałam od rana o dobrym i spokojnym locie z Anglii. Z Berlina autkiem do domciu? To życzę dalszej spokojnej podróży do DOMU. A te kciuki to ma trzymać za to, żeby samolot wylądował w całości, czy za to, żebyś się nie bała, czy za to, żeby obok Ciebie siedział przystojny brunet, najlepiej pełniący funkcję sołtysa w dowolnej polskiej wsi? Agduś, chyba za to ostatnie najbardziej:D:D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts