frosch 15.04.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 zanim udało mi sie odpowiedzieć (niestety nadal mam problemy) jamles już doniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.04.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ..................... jamles już doniósł nie doniósł tylko poinformował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.04.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 nie doniósł tylko poinformował ja , ja u nos godo sie na to kapowanie jak ty to robisz z tymi cytatami ? jo jest gupio jak szczewik , musza jeszcze dugo sznupać coby sie czegosik nauczyć nerwuje mie to , bo czuja sie jak inwalidka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 no to Żabus ja już nachmiast gratuluję a powtórka w maju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 no i fajnie , że doleciałaś że dojechałas i ....napisałaś mam trochę nowych wieści , ale........ narazie tylko u Cibie piszę , bo..... nie lubie nowego forum i... wchodze tylko jak juz nie moge wytrzymać czytam znajome (niestety nie wszystkie jeszcze ) wątki , wpisuje sie tylko u Ciebie i ..spadam pozdrawiam przy tej okazji wszystkich znajomych i całuję .... na wiecej mnie nie stac ..uupss ... ja , ja u nos godo sie na to kapowanie jak ty to robisz z tymi cytatami ? jo jest gupio jak szczewik , musza jeszcze dugo sznupać coby sie czegosik nauczyć nerwuje mie to , bo czuja sie jak inwalidka .... Frosiu, Ty się nie nerwuj, bo to w sumie proste jest. Jak z cytatem, to klikasz "odpowiedz z cytatem", a jak kilka osób zacytować, to klikasz pod ich wypowiedziami ten ostatni znaczek po prawej, z plusikiem, a pod ostatnią osobą, którą chcesz zacytować, klikasz "odpowiedz z cytatem". I fertig! Pojęcia nie masz, jak się cieszę, że własnie do mnie najpierw zaglądasz i piszesz, kochana! Zaglądaj jak najczęściej - będe very szczęsliwa! Dziewczynki, dziękuję za gratulacje, to bardzo miłe, ale i trochę ... mieszane uczucia mam... Na miłość boską, o czym ja p....łam przez znaczną część tych 200 stron??? Ale dziękuję bardzo, to naprawdę miłe. Agduś - Czy Ty na pewno jesteś pewna, że z pewnością dobrze gadasz? Bo ja mam granitową pewność, że to podłe kalumnie i oszczerstwa są! Przywiozłam Wam wiosnę, nie? Na dorze pięknie, błękitnie, ciepło, słonecznie - żyć, nie umierać! Pomalowałam ścianę w jadalni w stodole, potem poszłam do ogrodu i zaczęłam wydobywać skalniak koło gości z czeluści chwastów i śmieci. Bardzo jestem zadowolona z siebie i z postępu prac! Przez ten czas, kiedy ja byłam w UK, Sołtys z sąsiadem taras postawili. Jeszcze trzeba będzie mu barierki zrobić, coby goście nie spadali jak ulegałki z niego, ale jest przestronny i ładny. Schody tez fajne, już je poskręcali i na dniach postawią przy tarasie. Dzisiaj belki stropowe w drugim pokoju pozakładali. W sumie - jest ruch na budowie, więc się bardzo cieszę. Ale jak wygląda stodółka moja kochana - Agduś, nie poznałabyś kuchni i jadalni, taki sajgon straszliwy. Chyba tydzień potrwa przywrócenie tego do stanu jakiejkolwiek uzywalności. Dlaczgo on nic nie przykrył??? Wszystko, absolutnie wszystko jest pod grubą warstwą pyłu budowlanego, wcisnął sie wszędzie! Do wewnątrz kredensu, naczyń, szuflad i wszędzie indziej - też, oczywiście. Massssssakra!!! Dam radę, bo muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.04.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Depsiu, przy okazji mnie oświeciłaś w kwestii cytowania. Co do tego, co mówiłam i czy słusznie, to zauważ, że ja wyrażałam przypuszczenia, a nie twierdzenia.Jesteś pewna, że sajgon w kuchni i jadalnie zrobiłby na mnie wrażenie? A pokój mojej pierworodnej widziałaś? Ja zaprawiona w bojach jestem i byle co mnie nie przestraszy!Skoro już malowałaś w jadalni, to znaczy, że brudzące prace na górze się skończyły. Czyli już możesz powoli odgruzować jadalnię i kuchnię. Czyli spokojnie sobie posprzątasz do sezonu. A ile radości przy tym z nowej góry będziesz miała! Nawet nie poczujesz tego sprzątania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Moja droga, możesz mi wierzyć, że pokój Wero to oaza porządku przy tym, co Sołtys ponawyprawiał w jadali i kuchni. No nic, zaczęłam to odgruzowywać, jeszcze tylko jakiś tydzień albo 10 dni i będzie gotowe.... Prace brudzące na górze nadal trwają, tylko oburzona i zdegustowana kazałam pod groźbą użycia środków nadzwyczajnych pouszczelniać wszystkie szpary, coby mi na dół ani drobinka nie śmiała się przecisnąć. Jak nie zapomnę, to zrobię dzisiaj jakies zdjęcia i wrzucę do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.04.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ... kazałam pod groźbą użycia środków nadzwyczajnych pouszczelniać wszystkie szpary, coby mi na dół ani drobinka nie śmiała się przecisnąć. ... nie dasz rady ... PYŁ (z układu Tusk - Putin) wszędzie się przeciśnie ... no i ten tego ... "wszystkie szpary" ... to już chyba gruba przesada :no: buziaczki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzień dobry DPS-ia jakbyś weszła do mnie do domu to byś sie załamała nerwowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 nie dasz rady ... PYŁ (z układu Tusk - Putin) wszędzie się przeciśnie ... no i ten tego ... "wszystkie szpary" ... to już chyba gruba przesada :no: buziaczki A co, chciałbys szczeliny wentylacyjne? Proszę Małżonkę Szanowną zapytać, czy mozna zostawiać szczeliny, jak pył lezie. Wusia - Nie przebijesz jadalni, mówię Ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.04.2010 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A co, chciałbys szczeliny wentylacyjne? Proszę Małżonkę Szanowną zapytać, czy mozna zostawiać szczeliny, jak pył lezie. ... ... zapytałem ... stwierdziła, że jesteśmy już w wieku "niepylnym" (mówi również, iż nie jest Św. Elżbietą) ... myli się mówiąc "jesteśmy" Abraham z Ur miał 99 lat gdy spłodził syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2010 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 ... zapytałem ... stwierdziła, że jesteśmy już w wieku "niepylnym" (mówi również, iż nie jest Św. Elżbietą) ... myli się mówiąc "jesteśmy" Abraham z Ur miał 99 lat gdy spłodził syna Podobno tylko 10 % facetów jest pewnych ze ich dziecko jest ich dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.04.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 dzień dobry DPS-ia aktualnie to mój dom pod względem zasyfienia bije wszystkie ale na szczęście sam się zasyfił sam się posprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.04.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Podobno tylko 10 % facetów jest pewnych ze ich dziecko jest ich dzieckiem to jeszcze mała miki ... niektóre Mamy nie wiedzą kto jest Ojcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.04.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 To akurat nie jest dziwne wg mnie. ALe to 10% odnośnie takiego cudu, ęeby 99 -latek miał dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Matko kochana, ciekawe, jakie to dziecko byłoby... Pawełku, czy Ty będziesz może udowadniał, że jeszcze jesteś pylny? Czekamy, czekamy, a nuż się co urodzi... Tylko nie wiem, czy terenia by się ucieszyła. U nas dzisiaj piękna wiosna, choc powietrze wyraźnie zimne, północne. Czy ktos widział Jamlesa? Brakuje mi chłopaka, jakos gubie się bez niego. I Brazy nie ma - zas w tej drewutni siedzom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Pylna ... nie pylna ... ale jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.04.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Matko kochana, ciekawe, jakie to dziecko byłoby... ... Jak to jakie ? ... Izaak Pawełku, czy Ty będziesz może udowadniał, że jeszcze jesteś pylny? ... Nic nie będę udawadniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Hej! Wiosna jest, wiatrzysko szalone jest, slonko jest, jeno jeszcze czlowiek glupkowaty chodzi po tych ostatnich wydarzeniach. Nic, trzeba bedzie o czyms innym pomyslec... froschia slub mial byc w maju w Polsce, czy ja sie pogubilam? Awatarek masz cudny!!! Slowo daje, ze gdzies widzialam dokladnie taka sama zabe w takiej samej sukience!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale jajo!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2010 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Jak to jakie ? ... Izaak :lol2: Oglądam pogrzeb - piękny, wzniosły. Żeby jeszcze taki sam, ale w innym miejscu... No nic, trzeba przyjąć do wiadomości i oddać hołd zmarłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts