Agduś 22.02.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Hehe, a ten forumowy mistrz pióra to za samą literaturę faktu, nie? Ależ oczywiście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Cieszę się, że Was widzę! Bo z tym u mnie róznie, ja ślepa przecie. Od Zeljki naszej wróciłam, dojść do siebie jeszcze nie mogę, ile ona tam ma porobionych takich pieknych rzeczy, szok normalnie! W życiu nie widziałam jednocześnie tylu pieknych rzeczy decoupage na żywo, robionych przez jedną osobę! Jakie serwetniki i szkatułki i pudełka... Jasoooo... Że nie wspomnę o pysznym jedzeniu, od którego na pewno znowu mi doopa urosła. I o przyzwoitym zasięgu mojego netu... Mogłabym u niej na dłuższy czas się zakwaterować, naprawdę! Pogoda u nas piękna, ale ziiiiimnooooooo... Już mi bokiem to szycie i haftowanie wyłazi, chcę do ogrodu i w ogóle, na dworze, na zewnątrz coś robić! Z tego wszystkiego chyba się do miasta w tym tygodniu wybiorę, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Z tego wszystkiego chyba się do miasta w tym tygodniu wybiorę, o! Tylko Pekaesem jedź, żebyś znowu nie narzekała, jaka to zmęczona wróciłaś!!!!:yes: Zimno u mnie pioruńskie, ale ja tam wolę poleżeć z nogami do góry przy kominku niż haftować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.02.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 ... Bo z tym u mnie róznie, ja ślepa przecie. ... To tak jak u mnie ... cóś kasy ostatnio nie widzę ... ..., ale ja tam wolę poleżeć z nogami do góry przy kominku ... ... tylko za wysoko i za długo ich nie trzymaj ... bo Tobie ścierpną ps - o "zimnie" nie będę mówił ... (nie chcę nikogo wkurzać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 A co tu do wkurzania......Pomrozi i pójdzie....Za to jak wiosna przyjdzie to będzie większa radocha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.02.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ... i błoto będzie też wieeelkie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ... i błoto będzie też wieeelkie :D Powiało optymizmem. Też mam dosyć tego zimna. Codziennie rano pierwszy w miarę przytomny rzut oka kieruję na termometr za oknem i niezmiennie mam ochotę zakopać się z powrotem w kołdrę. Jednak dzisiaj, wracając z odprowadzania dzieci, popatrzyłam obiektywnie i stwierdziłam, że ładnie jest. Jakieś nieśmiałe promyczki słońca, drobny śnieżek prószy i leści się w słoneczku, biało... No ładnie jest! Naprawdę! Czekamy na ocieplenie (i na 1 marca), żeby jeszcze na narty wyskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ha, pewnie, że ładnie jest, nie przeczę. Ale ile można to podziwiać??? Mam dość tego zgnuśnienia. Kazałam sobie przywlec do pokoju rowerek treningowy, teraz będę telemaniaczką kręcącą na rowerze. Za doopą kominek, pod doopą rower, przed nosem TV. Może chociaż trochę mniej zgnuśniała się poczuję! Już chcę wiosny, starczy mi już zimy, chociaż naprawdę ją lubię. Ciekawe, czy Żydzi i masoni też tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ciekawe, czy Żydzi i masoni też tak mają. Znaczy jak? Jak cykliści domowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Za doopą kominek, pod doopą rower, przed nosem TV. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.02.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 oni nie mają, oni są wszystkiemu winni. Wychodzi, że teraz ty też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.02.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 to wszystko przez ten rowerek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Trudno, będę winna. Już wiem, że zakwasy jutro murowane, pierwsza tura 30 min za mną. Boszsz, jaka ja jestem sflaczała!!! To straszne, muszę chociaż trochę poprawić formę, bo to wstyd jest normalnie. Pół godziny na rowerku i spociłam się jak mysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Pół godziny na rowerku i spociłam się jak mysz! pod górkę jechałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 . Pół godziny na rowerku i spociłam się jak mysz! To przez ten kominek za doopą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 pod górkę jechałaś? To przez ten kominek za doopą... Wymiękłam!!! A jak mi wyobraźnia ruszyła i zobaczyłam Depsię z rozwianym włosem i obłędem w oczach na tym rowerku .... Dobra, spadam! Chefiemu to już nie powiem nic, sprawdzałam temperaturę u Ciebie i padłam z zazdrości!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Jamlesiku, nawet gorzej chyba niż pod górkę!Mój rower stary jest jakiś, albo co!Jest tak ustawiony (zrobiony?), że bardzo ciężko się na nim pedałuje, naprawdę.Sołtys ze mnie się śmiał, a jak się rozeźliłam i kazałam mu samemu spróbować, to szczęka mu ze zdziwienia opadła!Dla odmiany on się rozeźlił i kazał mi zleźć, bo mówi, że jutro z łóżka przez zakwasy nie zlezę. Każe mi powolutku zaczynać, hm, hm... Braza - włos może nie rozwiany, ale obłęd w oczach i krople potu na końcu nosa to tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.02.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Widzę, że siodełko zdjęłaś ... bo czego byś się tak upociła ...? Chyba, że przeładowałaś kominek ... Sołtys widział te bezeceństwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.02.2011 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ... Pół godziny na rowerku i spociłam się jak mysz! To przez ten kominek za doopą... ... powodem mógła być również, myśl tłucząca się w podświadomości: ... "a co jak zostanę cudownym dzieckiem dwóch pedałów ?" ... cześć Oś ... Dobra, spadam! Chefiemu to już nie powiem nic, sprawdzałam temperaturę u Ciebie i padłam z zazdrości!!!! ... właśnie spadła o kilka stopni ... gdybyś "raczyła zauważyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Depsia, postaw sobie wiatraczek z przodu, to i włos rozwiany będziesz miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts