Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Oj, faceci Wy nasi - dziekuję za dobre słowo. :)

Zaraz mi trochę lepiej.

A Agduś z tym makijażem cytowałam wcześniej, bo mam dokładnie tak samo.

Nie chcę się pacykować, a potem fundować mężowi i dzieciom tudzież Dziadkom wieczornego szoku estetycznego. O! ;)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooooo, to widzę, że nie ja jedna dbam o doznania estetyczne bliższego i dalszego otoczenia :) Jak to miło :rolleyes:

Depsia, niniejszym przytulam

http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200906211718/content_13412_prev.gif

a tu masz drabinę, wyłaź z doła

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQeEvzBWjFVi77cdEbAokjYYbO6NgcKgenb8QoLcjnDAyh6ruc

Idę coś zjeść .... coś dobrego i bardzo tuczącego ...:wiggle:

jak czytam o niejedzeniu, to jeść mi się chce :)

DPSia do roboty, najlepiej ciężkiej i budowlanej, to czasu i sił na jedzenie mieć nie będziesz :rolleyes:

A rozmiar 38 to nieosiągalne marzenie. Niechby choć 40 :(

O matko, chyba naprawdę dzisiaj muszę się do jakiejś ciężkiej roboty zabrać, jak już mnie tak gonisz. ;)

Brazunia - dziękować za przytulenie, drabina piękna, tylko ciężko się na nią wdrapać.

Dzisiaj spacerowałam z kijkami fachowymi.

Nawet nieźle się idzie, trzeba się przyzwyczaić przez chwilę, ale to dość łatwe jest.

Bardzo pomocne są przy wchodzeniu pod górkę, a u nas w lesie całkiem sporo takich niewielkich górek.

Przez ostatnie 6 dni mam mniej 2 kg.

Ha, żeby dało się takie tempo chudnięcia utrzymać...

I z tym rozmiarem 40 to ja się całkowicie zgadzam - ja bym bardzo chciała 40 nosić! :oops:

Depsia, nie marudź, wiosna idzie, nie?

A co do rozmiaru, to byc chudym też nie jest tak ciekawie. Jak już wysupłam parę groszy na coś do ubrania na ten suchy grzbiet, to się okazuje ze nie mają tak małych rozmiarów. Czasem nawet 36 na mnie wisi..i co? niby dobrze?

:jawdrop:

Wiola, na miłość boską, 36... wisi???!!!

To NA PEWNO NIE JEST DOBRZE.

Rozumiem jednakowoż, że zdrowaś na ciele (co z umysłem, to ja nie będę gadać :p ). :lol:

A ile Ty masz wzrostu, kochaniutka??? :eek:

Kogo straszę?

Przecież modelki są chude i dlatego są modelkami. Bo ciuch łatwiej uszyć i dobrze wygląda każdy jeden.

Dla tłustej to już trzeba się nameczyć, żeby było ładnie :(

Ja mieć 160 cm bez obcasa. Ważę na szczęście jeszcze 52 kg, ale juz widzę wahania w dół. Udało mi się na zimę przytyc te 3 kg i dooopa, wiem ze spadnie..

Udało mi sie w ostatniej chwili zapisać się i krew oddać na dawce szpiku, ale to w ostatniusiej, bo biorą od 50 kg wagi. A jak mi spadnie?...

Myśle że żadne skrajności nie są dobre. I te doły też nie są dobre, więc weź Depsia grabie w łapy i szoruj na podwórze trawę chociażby zgrabić.. Głupoty Ci wywietrzeją z głowy ;)

Melduję posłusznie, że podwórze od ponad tygodnia wygrabione na czyściutko.

Jeszcze tylko trochę roboty z tyłu zostało, przed domkiem gości.

Jutro w planie początek prac w domku i wokół niego.

Pewnie, że nie chcę być workiem grzechoczących kości.

Ale - Dochtór, taką figurę, jak Ty, to ja bym chciała mieć, wiesz? ;)

Wiola, to my takie same ich wysokości :bye: - całe 160 cm słodkości!!!

Sie napracowałam dzisiaj, jutro chyba będę się obijać koncertowo ... chyba ... maaatkooo, lepiej żeby tak, zaczyna mi bajzel na podwórku przeszkadzać, a to baaardzoooo niedobrze!!!!!