Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ambercia, hm, hm...

A jak się ma Wasze życie intymne do tego spania z pieskami? :oops:

zapomnialam odpowiedziec :popcorn:

no a jak myslisz??? :cool: Przed siersciuchami stawiamy dobra kolacje, przed Pluszem dodatkowo slodki likier (no lubi nasz niziolek do kieliszka zagladac :sick: ) i grzecznie pytamy czy nam wolno, a jesli tak to kiedy i jak dlugo :cool: No nie ma letko Kochana .... :lol2:

kochani a czy zycie intymne MUSI byc li tylko w sypialni? w sypialni jak sama nazwa wskazuje - sie spi:rotfl:

Matko, jakie zbereźne myśli... jako matka żywiołowej siedmiolatki mogę pomarzyć o takim luksusie jak seks spontaniczny... a jeszcze teraz, jak kolejne sie pcha...chyba w motelu bede sie umawiać z mężem :cry::cry:

Matko, jakie zbereźne myśli... jako matka żywiołowej siedmiolatki mogę pomarzyć o takim luksusie jak seks spontaniczny... a jeszcze teraz, jak kolejne sie pcha...chyba w motelu bede sie umawiać z mężem :cry::cry:

kochana jak juz wypchniesz to umow sie jak najbardziej (na godziny :cool:) , zobaczysz jakie to krecace i dzieci nie ma w poblizu :lol2:

No masz, Was tylko na chwilę zostawić samych! :lol2:

Zbereźnice jedne. :lol:

no,

masz szczęście;)

Nie szczęście, tylko na czym czapkę nosić! :cool:

Lecę, bo mam dzisiaj kawał roboty komputerowej do odwalenia, muszę trochę poprojektować różnych rzeczy, a to mi zawsze MNÓSTWO czasu zajmuje. :sick:

dokladnie!!! Najwazniejsze innych nie krzywdzic a cala reszta to wedle gustu. Uwielbiam ta nasza roznorodnosc :wave:

Żyj i pozwól żyć innym!!!

no a jak myslisz??? :cool: Przed siersciuchami stawiamy dobra kolacje, przed Pluszem dodatkowo slodki likier (no lubi nasz niziolek do kieliszka zagladac :sick: ) i grzecznie pytamy czy nam wolno, a jesli tak to kiedy i jak dlugo :cool: No nie ma letko Kochana .... :lol2:

To gorzej niż Święta Inkwizycja!!!! A tak niewinnie wyglądają!!!!

Sołtys, ale nie powiem, jak! :p

Traktorem przywiózł???;)

Chyba się trochę rozgadałam ....

Chciałam dumnie zameldować, że następny (czyli drugi) kilogram spadł z licznika. :cool:

I jeszcze mamy słonko i zaraz jedziemy do miasteczka na zakupy.

Dzisiaj w planie mam zabranie się za dokończenie zaległych robótek ręcznych. ;)

I zmuszenie się do zaczęcia wyłażenia z zaległości z papierami.

Nie znoszę papierów, odkładam to, a potem zbiera mi się tyle, że jest tylko jeszcze gorzej. :sick:

Ot, człowiek stary, a durny jak but z lewej nogi...