Moose 12.02.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Najwazniejsze innych nie krzywdzic a cala reszta to wedle gustu. A pod tym to się czterema kopytami podpisuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ambercia, hm, hm... A jak się ma Wasze życie intymne do tego spania z pieskami? pieski idą do kina mogę robić za ciasnoumysłowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.02.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ambercia, hm, hm... A jak się ma Wasze życie intymne do tego spania z pieskami? zapomnialam odpowiedziec no a jak myslisz??? Przed siersciuchami stawiamy dobra kolacje, przed Pluszem dodatkowo slodki likier (no lubi nasz niziolek do kieliszka zagladac ) i grzecznie pytamy czy nam wolno, a jesli tak to kiedy i jak dlugo No nie ma letko Kochana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Niooo albo sierściuchy są najlepszą antykoncepcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 kochani a czy zycie intymne MUSI byc li tylko w sypialni? w sypialni jak sama nazwa wskazuje - sie spi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 kochani a czy zycie intymne MUSI byc li tylko w sypialni? w sypialni jak sama nazwa wskazuje - sie spi:rotfl: Matko, jakie zbereźne myśli... jako matka żywiołowej siedmiolatki mogę pomarzyć o takim luksusie jak seks spontaniczny... a jeszcze teraz, jak kolejne sie pcha...chyba w motelu bede sie umawiać z mężem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Matko, jakie zbereźne myśli... jako matka żywiołowej siedmiolatki mogę pomarzyć o takim luksusie jak seks spontaniczny... a jeszcze teraz, jak kolejne sie pcha...chyba w motelu bede sie umawiać z mężem :cry: kochana jak juz wypchniesz to umow sie jak najbardziej (na godziny ) , zobaczysz jakie to krecace i dzieci nie ma w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jak na godziny? jeszcze w recepcji wezmą mnie za " godzinową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 to propozycja "na szybko" , zawsze mozesz postawic na romantyzm i wynajac na cala noc , jesoo jakby moj to przeczytal to by sie usmial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Moja koleżanka była bardziej cwana - zatrudniała babcię do dzieci na wieczór, szła z mężem na niby czyjeś imieniny a na prawdę to do... babci. Chata wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Moja koleżanka była bardziej cwana - zatrudniała babcię do dzieci na wieczór, szła z mężem na niby czyjeś imieniny a na prawdę to do... babci. Chata wolna hehe napalony potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.02.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Odpada, nie mam babci...ale o hotelu/motelu trzeba bedzie pomyślec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No masz, Was tylko na chwilę zostawić samych! Zbereźnice jedne. no, masz szczęście;) Nie szczęście, tylko na czym czapkę nosić! Lecę, bo mam dzisiaj kawał roboty komputerowej do odwalenia, muszę trochę poprojektować różnych rzeczy, a to mi zawsze MNÓSTWO czasu zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.02.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 oj tam, oj tam, zgorszonego nic nie zgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 :rotfl: Ale się uśmiałam Jednym słowem DPSi dzieci bociany przyniosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Sołtys, ale nie powiem, jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 dokladnie!!! Najwazniejsze innych nie krzywdzic a cala reszta to wedle gustu. Uwielbiam ta nasza roznorodnosc Żyj i pozwól żyć innym!!! no a jak myslisz??? Przed siersciuchami stawiamy dobra kolacje, przed Pluszem dodatkowo slodki likier (no lubi nasz niziolek do kieliszka zagladac ) i grzecznie pytamy czy nam wolno, a jesli tak to kiedy i jak dlugo No nie ma letko Kochana .... To gorzej niż Święta Inkwizycja!!!! A tak niewinnie wyglądają!!!! Sołtys, ale nie powiem, jak! Traktorem przywiózł??? Chyba się trochę rozgadałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Chciałam dumnie zameldować, że następny (czyli drugi) kilogram spadł z licznika. I jeszcze mamy słonko i zaraz jedziemy do miasteczka na zakupy. Dzisiaj w planie mam zabranie się za dokończenie zaległych robótek ręcznych. I zmuszenie się do zaczęcia wyłażenia z zaległości z papierami. Nie znoszę papierów, odkładam to, a potem zbiera mi się tyle, że jest tylko jeszcze gorzej. Ot, człowiek stary, a durny jak but z lewej nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ja ostatnio papiery z mojego biurka w kominku puściłam z dymem. Witam się z Panią i Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.02.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Chciałam dumnie zameldować, że następny (czyli drugi) kilogram spadł z licznika. :wave: Gospodyni tak trzymac!!!! Pieknie tak zaczac dzien Milych zakupow i szybkiego uporania sie z papierami A ja jutro zamierzam zamienic sie w paper-pusher'a ... ale ja to akurat lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts