19501719500414 15.02.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 a spieszyłaś się gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Braza, a ileż Wy do tego Stargardu macie? Bliziutko przecież! Było do nas przyjechać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Droga ze Stargardu do mnie - masakra!!! Po drodze 3 auta w rowach - jedno bardzo poważnie walnięte z przodu! Plus: największa prędkość na licznikach: 60 km/h! myslałem że będzie lepiej, widziałaś że w samym Stargardzie nie bylo tak źle, w każdym razie bardzo dobrze ze dojechaliście bez dodatkowych 'atrakcji', a że długo... no cóż.. można było podziwiać piękne okoliczności przyrody.... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 I nie ma się co dziwić, że walnięte auta widzieliście. Nie każdemu bozia rozum dała i nie każdy sześćdziesiątką jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Hej, U mnie dzis juz zasypana droga do domu. Mieszkamy w takim miejscu odludnym, ze pług moze za 3 dni przyjedzie, jak nie bedzie zawiewac. Moja mama nauczona w swoim miasteczku odśnieżać codziennie, u mnie zdziwiona że nikt tego nie robi bo i tak po godz śniegu po pas. Wielkie oczy zrobiła, kiedy otworzyła bramkę a tam faktycznie po pas Dziecko w szkole nie było, od wczoraj jakąś wysypkę swędzącą ma która nasila sie w nocy i nawet do lekarza nie mam jak pojechać, mąż samochód we wiosce zostawilł, ech uroki zimy :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Braza, ciesz się, że jechałaś 60/h. Ja dziś do pracy jechałam 20/h. Normalnie na drogę przebywaną w 10 minut zuzyłam godzinę !A teraz odsnieżam, odśnieżam, odsnieżam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 O kurczę! U nas wszystko już zaczyna płynąć, na podwórku w niektórych miejscach już kałuże wielkie zamiast śniegu. No słusznie Agduś zauważyła, że nie każdemu Bozia rozum dała. Wystarczy na pierwszą lepszą drogę wyjechać, aby skutki głupoty narodu móc podziwiać. Pan jedzie wieeeelką cysterną, łańcuchy owszem, ma, ale po co miał zakładac, jadąc pod górkę śliską drogą? Przecież nie jest głupi, założy jak nie będzie mógł podjechać i zablokuje cały ruch na kilka godzin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Maksiu, no poważnie, praktycznie jakieś 20 km za Stargardem massssakraaaaaa!!! Nam się nie spieszyło, woleliśmy dojechać godzinę później niż wcale Widoki przecudne, to fakt, ale jeśli o mnie chodzi mogłabym bez nich żyć!!! Córcia ma 2 dni wolnego. Tak jak rano jeszcze jakoś udało się wyjechać, to z powrotem był totalny problem (pisałam u siebie). Jutro Szanowny chce do Perły jechać - pojedzie z sąsiadem, ja nawet nie próbuję bo może i bym wyjechała ale powrotu to już pewna nie jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ja też 20 na godzinę do pracy jechałam dobrze ze rzut beretką mam:) DPS-ia do mnie przyjedź śniegu pod dostatkiem a nawet więcej:( dzisiaj po powrocie do domu postawiłam auto tuż za bramą coby rano mniej odkopywania było chociaż jak tak dalej będzie sypało i wiało to może być problem z namierzeniem auta:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 To może dobrze, że nie pojechaliśmy na te narty? Tam droga kręta i pod górkę mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Agduś wydaje mnie się co to było bardzo rozsądne posunięcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 moze was pocieszy (DPS-i na pewno nie;) ) ale od jutra ma przestac padac, przynajmniej w prognozie na tvp1rano mowili, a oni maja dobra sprawdzalnosc pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Widoki przecudne, to fakt, ale jeśli o mnie chodzi mogłabym bez nich żyć!!! Nie Ty jedna... zasypało mnie... dziś wyjechałam i wróciłam ale wieczorem przezornie parę razy opatką machnęłam, coby jutro niespodziewanek nie było... buuuu zabierzcie tą zimę... Depsia zabieraj ją do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jak miało nie sypać jak u mnie dopiero dzis zaczęło napitalać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Nie Ty jedna... zasypało mnie... dziś wyjechałam i wróciłam ale wieczorem przezornie parę razy opatką machnęłam, coby jutro niespodziewanek nie było... buuuu zabierzcie tą zimę... Depsia zabieraj ją do siebie... i pewnie niespodzianka (przykra) była, ja już do Depesi paczkę przygotowuję od wpół do piątej zacząłem fiskarsować coby szło wyjechać na drogę przed północą już tradycyjni pług wp.....ił wszystko z drogi do wjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.02.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 no to ja mam lajcik, nasz plug regularnie o 6.30 odsnieza i mily pan nadmiar z wyjazdu na lyche nabiera i na pole wyrzuca. wiec maz za wiele do odsniezania nie ma. i tak samo z wyjazdem na glowna droge wsiowa jak ja odsniezy to te waly przy wjazdach od razu usuwa. stara sie chlopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Zapraszam z paczką, ja ten snieg bierę, miejsca za stodołą u nas pełno!!! Na sniadanie zjadłam pączki! Ambercia, mów co chcesz, ale jakaś radość od zycia człowiekowi się należy! Potem je odpracuję na stepperze. Patrzę, czy nie idą zrzuty śniegu, ale nic z tego, nawet Jamles nie przysłał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.02.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 obejrzalam poranna prognoze w kawie czy herbacie i raczej do Ciebie dzis nie dojda szerokim lukiem omijaja lubuskie, normalnie jest wyrwa bezsniezna , u mnie raczej z wieczora moze cos popadac, za to najwiecej opadow na poludniu, na slasku, pomorzu zachodnim i na wschodzie. to mowilam ja pogodna dzis pogodynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Patrzę, czy nie idą zrzuty śniegu, ale nic z tego, nawet Jamles nie przysłał... w DPD i DHL nie mieli wolnej chłodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.02.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 U nas nie sypie, a my na narty znów nie pojechaliśmy. Dzieci wybrały łyżwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts