Chef Paul 18.02.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 ... Wezmę się chyba dzisiaj za jakieś szycie ... ... będziesz komuś "buty szyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Chcesz o tym porozmawiać????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.02.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Chcesz o tym porozmawiać????????????? ... tzn ja ? ... z dziką rozkoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Malowanie ścian jest tylko dla Brazy, nikt jej nie dorówna w tym względzie. Ja myślę tylko o malowaniu mebelków, bo mi nie pasują kolorystycznie do reszty. Porozmawiać też mogę, a co! Nie wiem, czy mam problem ale póki co wzięłam się za szycie. Jak już będzie gotowe, to wtedy pokażę na blogu, ale do tego trzeba jeszcze trochę czasu. Wiecie co...? Chyba przedwiośnie idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 pufka wyszedła więcej niż cudna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.02.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 dlaczego przedwiośnie a nie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ewa - żeby po kolei było! Najpierw muszą być przebiśniegi, potem krokusy, a potem dopiero tulipany i cała wiosenna reszta! A dzisiaj to można iść do ogrodu i uciąć sobie kilka gałązek forsycji i migdałka, za dwa - trzy tygodnie zakwitną w wazonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.02.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Niekoniecznie... testowałem forsycje... umarzły pąki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 O żesz w mordę... Tego nie przewidziałam. Muszę zobaczyć, czy i u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Depsia, jak te guziki przyczepiłaś że one jak fabryczne wyglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Najpierw każdy osobno obszyłam tą tkniną, to dość trudne, bo tkaniny pod guzikiem po zebraniu razem robi się dużo, trzeba bardzo ściśle zszyć. No a potem dopiero przeszyłąm, guziki razem z tą tkaniną obiciową i gąbką z siedziska zszyłam. Tylko tak jak pisałam - trzeba przy każdym guziku starannie wszystko rozłożyć i sprawdzić, żeby to się nie pomarszczyło i nie poukładało wedle własnej niezależnej woli. Kurde, od wczoraj mnie łeb boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kurde, od wczoraj mnie łeb boli! Nie mów głośno bo się doopa dowie i będzie chciała podejmować decyzje i rządzić!!!! Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 (edytowane) Hmmm... czyli od spodu ten guzik tylko za gąbkę zachodz Wczoraj moja mama zmoim M. zrobili pufę- skrzynię, tylko wieko tej pufy to płyta i gąbka. I teraz pytanie czy te guziki od spodu to mam az za płytę przyczepiac czy wystarczy tylko za gąbke...pufa wygląda tak: http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSC_0647.jpg a ja chce dać 5 dużych guzików.Bo jak za gąbkę to muszę to ściągnąć z wieka bo juz jest przyczepione. Mąż chce dać za płytę wieka, podobno da się zrobić maleńkie dziurki na wylot na sznureczek.. Edytowane 19 Lutego 2012 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Na Twoim miejscu dałabym za płytę, bez sensu, żeby aż ściągać z powrotem wszystko, tylko musisz porządnie ściągnąć razem sznureczki/nici, którymi będziesz przytwierdzać guziki, im mocniej to ściągniesz, tym lepiej będzie wyglądało. Najlepiej wygląda, jeśli w siedzisku tworzą się takie wgłębienia - jest tej gąbki tam na tyle dużo?Bo jak guziki się odpowiednio nie zagłębią, to będą przy siedzeniu w tyłek uwierać. Jeśli gąbki jest przymało, to pokusiłabym sie wtedy o ściągnięcie i dołożenie jeszcze co najmniej jednej - dwóch warstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Sama gąbka ma 10 cm grubości, myślę ze wystarczy... Dobra, spróbujemy za płytę, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nie mów głośno bo się doopa dowie i będzie chciała podejmować decyzje i rządzić!!!! ... ... trafiłaś w "dziesiątkę" buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Nie mów głośno bo się doopa dowie i będzie chciała podejmować decyzje i rządzić!!!! Dzień dobry :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.02.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Depsia nie wiem co zrobilo na mnie wieksze wrazenie Pufa czy termometr Jednak zatrzymam sie przy wrazeniu zachwycajacym a nie lekko wstrzasajacym Pufa wyszla przepiekna! Daliscie jej zupelnie nowe zycie Gratulacje i slowa podziwu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Dziękuję, Amberciu - mniód na serce moje lejesz! Brazunia - ja nie wiem, czy moja doopa jest tak przedsiębiorcza, ale może rzeczywiście, lepiej nie będę głośno mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ... Brazunia - ja nie wiem, czy moja doopa jest tak przedsiębiorcza, ale może rzeczywiście, lepiej nie będę głośno mówić... ... to już Sołtys najlepiej może określić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts