DPS 19.02.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Świntuch jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Gratuluję pufy, jest naprawdę elegancka i ładna!!! Piękny materiał!!! Możesz być z siebie dumna!! A na temat przedsiębiorczości Twojej tylnej strony ciała się nie wypowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 no ja tak sobie myślę że jakby tylna strona DPS-i była przedsiębiorcza to Ona by się tą agroturystyką parać nie musiała:lol: taaaa drogę do drzwi znam świetnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 O matulu ... przywoluje Was lubiezne Dziewuchy do porzadku! Lepiej pogawedzmy o rzeczonej pufie, a nie gospodarskiej pupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ambercia o pufie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 ...wszak to również temat bliski gospodarskiej pupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a Ty wiesz Yeti że dokładnie to samo pomyślałam ale jako że zza drzwi podglądam tom nie śmiała napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.02.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a ja mam takie techniczne pytanie, czy jak sie siedzi za dlugo na tej pufie to "przedsiebiorczosc" za bardzo nnie boli ? i tak na marginesie pufcia slicznie wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 a ja mam takie techniczne pytanie, czy jak sie siedzi za dlugo na tej pufie to "przedsiebiorczosc" za bardzo nnie boli ? i tak na marginesie pufcia slicznie wyszla TAR szpilkowa Siostro, a moze to jest tak jak z naszymi High Heels? Wybaczamy im wszystko, bo wyglad cieszy nasze oczy wiec co tam pecherze, odciski i wrzody ... Ale co ja tam gdybac bede, moze niech sama gospodarska i "przedsiebiorcza" pupa w imieniu wygody pufy sie wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A Wam jeno pupy... tfu pufy w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 łośku dobra puf(p)a nie jest zla :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No tak, dziewczyna sie napracowała a one tu sobie temat do rajcowania znalazły...Witam sie pieknie, slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No masz, to ja spać idę, zastanawiam się, co mnie tak tyłek swędzi, a oni tutaj tyłek obrabiają! Po pierwsze, dziękuję bardzo za uznanie w temacie pufy, przyznam, że jestem z siebie zadowolona, bo pufa kosztowała 4 euro + jakieś 2 złote za zasłonę, która została obiciem. Pupa moja mówi, że macie się od niej odstosunkować! A pufa jest wygodna. Wuśka - niech ja Cię dopadnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 a tu dalej poopa w pufiebiałe się topi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 To Wy macie jeszcze jakieś białe? U nas od dwóch dni ani widu, ani słychu! I własnie robi się błękitnie na niebie, a słonko wygląda zza chmur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 biale leży ale coraz mniej biało wygląda. Czy ktoś mi powie, jak jest w Wiśle? Za tydzień jadę i mam zgryz transportowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 biale leży ale coraz mniej biało wygląda. Czy ktoś mi powie, jak jest w Wiśle? Za tydzień jadę i mam zgryz transportowy.. http://indeed.wisla.pl:8001/kamera.html drogi są czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.02.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 W Łodzi białe kolor zmieniło na szarawe i diaaaablooo mokre. Nie można przejść na drugą stronę ulicy jak się nie ma kaloszków. Upss można przejść i bez kaloszków tylko że "na mokro". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No to współczuję - u nas naprawdę przedwiośniem czuć, słońce świeci, przebiśniegi już wylazły, za moment zakwitną, po śniegu ani sladu. Już wczoraj nie było ani śladu. Ja już po sesji na stepperze dzisiaj.Zaraz się za jakies szycie wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Zaraz się za jakies szycie wezmę. lepiej sie przebiegnij do mnie śnieg pooglądać, to zdrowsze niż siedzenie przy maszynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts