Moose 02.03.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wiedźma sosnowa, wiedźma- łoś, wiedźma - jeż, wiedźma końska (Braza, to Ty!), wiedźma fotograficzna... Naprawdę doborowe towarzystwo, naprawdę! Masz jakieś wątpliwości..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 To w końcu chcesz siać, czy nie chcesz...? to do mnie czy Arniki bo jak do Arniki to ja mogę amisze, bawole i ........ megagrona podesłać nasiona oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.03.2012 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Bardzo fajne fotki !!a te ufoki na niebie to kto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Bodziu kochany - ufoki (śliczne słówko!!!) to dzikie gęsi! Latałam po ogrodzie i wykrzykiwałam, niczym Stuhr w "Seksmisji" na widok bociana! Może nawet gorzej, bo nikogo ze mną nie było, biegałam i wykrzykiwałam tylko do gąseczek na niebie i do drzew dokoła... Jeszcze nie rozstrzygnęłam kwestii, czy wszystko ze mną w porządku. Jamles - to do Arniki było, zapodam jej, że może się załapać na wysyłkę. Tarcia - ja w sumie nie wiem, czy Ty wiedźma jesteś. A Ty w lesie mieszkasz? Osia - no jakżebym mogła mieć jakiekolwiek wątpliwości? Jak??? Słuchajcie, u nas już słońce wyszło! Piękne wiosenne dni przed nami, czas wyleźć z domu i wziąć się za robotę w polu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.03.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Hejka szalona za gęsiami latająca :D:D A mrozik masz? czy tylko słońce? bo u mnie jeszcze mrozik sie załapał i gucio, żeby mi tulipanki nie pomarzły, te które wylazły... wiosna przede mną a ja nic robić nie mogę...aż mnie korci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 U mnie piękne słoneczko ale -4 i wiatr niezbyt przyjemny... wiem bo z ogoniastym my spacerek zaliczyli i szczerze mówiąc ta pogoda nawet mi się podobuje ale jeno jak bez okno z kanapy popatrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Tarcia - ja w sumie nie wiem, czy Ty wiedźma jesteś. A Ty w lesie mieszkasz? ja mieszkam wsrod pol, wiec mianuje sie polna wiedzma a moze czarodziejka :D:D poczynilam dzis pierwsze prace w ogrodzie, szkoda ze skowronki jeszcze nie spiewaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Łeee, no u nas cieeeepło, na termometrze +9*C! W ogrodzie porządki zaczęłam, liście się grabią, tulipany i inne wyłażą, areał ogromny do wyczyszczenia, ale to nic, to wszystko wiosenna frajda jest! Pierwszy raz w tym roku mam na dłoniach ślady po grabiach, ha! No mówię Wam, pięknie jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 hrabina z wichrowych wzgorz - czyli ja :D:D wyskoczyla w amoku na ogrod w skorzanych, zimowych, nowiuskich rekawiczkach, zanim sie zorientowala - rekawiczki nadaja sie do dalszych prac ogrodowych za to odciskow brak ale w tylek zimno:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 03.03.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Melduję, że żurawie som ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.03.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wpadłem żurawia zapuścić ja mieszkam wsrod pol, wiec mianuje sie polna wiedzma a moze czarodziejka :D:D (...) To akurat ponoć tylko od wieku zależy: każda wiedźma był wcześniej czarodziejką (...)Pierwszy raz w tym roku mam na dłoniach ślady po grabiach, ha! (...) Lepiej na dłoniach niż na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 yetek do do jakiego wieku czarodziejka i od kiedy wiedzma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.03.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 yetek do do jakiego wieku czarodziejka i od kiedy wiedzma zależy od nosa. Jak sie zakrzywia do dołu, to robi się wiedźma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 to jeszcze tedy jestem czarodziejka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2012 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Cholera, nie mogę zobaczyć swojego profilu i nie wiem, czy się już zakrzywia. Ooo, żurawie są...? No to czekam, żeby lada dzień i u nas się pokazały! Wiosenne powietrze tak mnie zmogło w dawce uderzeniowej, że pod wieczór zasnęłam... przy kawie! Dopiero kota mnie obudziła, zdumiona widokiem śpiącej tak wcześnie pańci. Ale duuuuużo dzisiaj w ogrodzie zrobiłam, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 dobra drzemka nie jest zla ja podrzemkalam z Okruchem w objeciach a T. top gear'a uskutecznial - tez kimajac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Byłam na długim spacerku popołudniowym... wprawdzie jeszcze zimno, ale wyraźnie czuć galopującą wiosnę... Pięknie w lesie, zwłaszcza przy tym słoneczku przebijającym przez gałęzie... bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.03.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) ... (...)Pierwszy raz w tym roku mam na dłoniach ślady po grabiach, ha! (...) Lepiej na dłoniach niż na plecach ... lub na czole Łeee, no u nas cieeeepło, ... ... zupełnie tak jak u mnie ... ale jeszcze wcześniej przeczytałem to: ... ... Piękne wiosenne dni przed nami, czas wyleźć z domu i wziąć się za robotę w polu!!! Była wtedy wprawdzie 5-ta w sobotni poranek i ... jeszcze ciemno. ... pomyślałem: "Wszyscy pracują na zewnątrz, tylko ja się lenię ... pola wprawdzie nie mam ale koło domu zawsze jest coś do roboty" Postanowiłem umyć podjazd myjką wysoko-ciśnieniową ... w oczekiwaniu na wschód słoneczka, zabrałem się za przygotowanie obiadu. Ciemiężycielka miała życzenie: "Chili" - z dodatkiem zalegającej na warzywnej półce słodką papryką. Fasolę ugotowałem i przyprawiłem, dodałem zmiksowane pomidory i posiekane cilantro - do wolnowara. Mieloną wołowinę usmażyłem i przyprawiłem, na osobnej patelni posiekaną paprykę, cebulę i czosneczek - do dużej patelni z mięsem, 20 minut i - do wolnowara Nastawiłem gadzinę na 1 godz gotowania w wyższej temp w pierwszej fazie i na 5 godz w temp niższej w fazie drugiej. Winka dolałem (trochę wypiłem) ... a że zrobiła się już jasność, to zabrałem się za mycie ... z rozpędu opłukałem oba auta (swoje tylko opłukuję a nie myję bo moje się nie brudzi ... w przeciwieństwie do samochodu Ciemiężycielki, które ona w krótkich odstępach czasu pucuje ) ... ... no i będąc na tym "ciągu pracowitym" umyłem jeszcze od strony ogrodu parę dupereli oraz dowodniłem drzewka ... ani nie zauważyłem kiedy opaliłem się "na Indianina" jak goopi Edytowane 4 Marca 2012 przez Chef Paul był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Pawełku - dzisiaj jesteś tytanem pracy! Zazdroszczę Twojej Tereni tego żarełka pysznego, zupełnie nie wiem, jak Ona utrzymuje przy Tobie taką dobrą figurę! Sam widzisz, taka Floryda to źle na zdrowie wpływać może, człowiek się osmali i potem go wszystko piecze! A kwaśne mleko do smarowania masz...? Dzisiaj u nas niestety mniej słońca, a właściwie jeszcze wcale go nie widać. Ale wiosnę czuć i tak! Pewnie będzie coś jutro kropić, bo głowa mnie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.03.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 la donne e mobile,jeszcze parę postów temu chciał zimy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts