AmberWind 17.03.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 i pomyslec, ze wszystko zaczelo sie od jajecznej drozyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ojjj kupiłabym takich swojskich jaj... mmmm DPSia też się narobiłaś... A jak Ty dajesz radę w tym polu, i działkę obleciałaś już i wszystko? Ja dziś tylko na ciut wyszłam i padłam.. ale wstałam i dzieła dokończyłam.. No bo jakby inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Spoko na razie dajemy radę bez żadnego parcia, nie jest źle. Ambercia, ćwiczę, kręgosłup na razie przyczaił się, oby mu tak zostało... Arnisia, ja się troche narobiłam, ale nie padłam, jak Ty, tak nie można! Dochtór - czy Ty do tej pory nie wiedziałeś, że na Wielkanoc to się jajka zjada...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 ja dodam jeszcze ,że się krasi i skrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.03.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ... Dochtór - czy Ty do tej pory nie wiedziałeś, że na Wielkanoc to się jajka zjada...? ... o ile pamiętam "ludożerstwo" jest już od dawna zakazane ja dodam jeszcze ,że się krasi i skrobi ... poskrobać czasem leciutko można ... ale krasić ... bógszczyg ps - u mnie cena jajców "bez różnicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Hehe, jak widać święta wielkanocne to czas dużego stresu dla Panów... Pawełku - u was nie ma unijnych norm wielkości klatek, które teraz hodowcy wymieniają na koszt klientów. Przed nami dzisiaj piękna niedziela, trzeba koniecznie na spacer się wybrać albo i na rowerek gdzieś! My na pewno pójdziemy na pole sprawdzić, czy cos wschodzi już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.03.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Hehe, jak widać święta wielkanocne to czas dużego stresu dla Panów... ... ... jak nie jak tak ... Pawełku - u was nie ma unijnych norm wielkości klatek, które teraz hodowcy wymieniają na koszt klientów. ... ... ciekawe kiedy normy wielkości "jajek" wprowadzą ... Przed nami dzisiaj piękna niedziela, trzeba koniecznie ... ...... zupę cebulową zacząć robić i wółowinkę peklowaną do pieczenia z włoską kapustą przysposobić ... My na pewno pójdziemy na pole sprawdzić, czy cos wschodzi już. ... u mnie "wzeszło" już tak, że wczoraj były pierwsze trawo-kosy ... kosiarka nawet grzybki zeżarła (bo o nich zupełnie zapomniałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.03.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ... ciekawe kiedy normy wielkości "jajek" wprowadzą Boże broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.03.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 ... ciekawe kiedy normy wielkości "jajek" wprowadzą Boże broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Masz słońce??????? Bo u mnie świeci jak głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jak mówi Chef - no jak nie, jak tak! Kto lubi podłubać, poozdabiać, pokombinować - zapraszam na bloga do podziwiania nowej techniki zdobniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jakie cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 18.03.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ja poproszę jeszcze o zime ,bo sobie wczoraj kupiłam twarzowy beret z antenką za pozwoleniem własnego Posiadacza ,po zapewnieniu Go o tym ,że nie będę w nim głosować na jedyną słuszną (jedynie polską) partię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Oooo, Relko droga - nic z tego i wcale mi nie jest przykro! Beret z antenką, bez wątpienia twarzowy niezwykle, będzie musiał zaczekać. Póki co - płaszcze i kozaki do lamusa! Wiola - prawda, że niezwykłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.03.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jak mówi Chef - no jak nie, jak tak! ... ... siem mnie natentychmiast przypomina: ... po namiętnej seksownej gorącej nocy, zadowolona Kobieta, wczesnym świtem, pojszła do kuchni ... słychać dźwięk włączonego expresu do kawy ... słychać dzwięk "tłuczenia garów" i po chwili głos z kuchni: "Kochanie, usmażyć Ci Jajka" ... "Cycki se usmaż" - odpowiedział przerażony Facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.03.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 no, sadystki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Phi... Faceci to tylko o jednym... Wszystkie kury się już na Was obraziły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.03.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Na szczęście kurą nie jestem i się na Facetów nie obraziłąm. A jajek malować, a tym bardziej Boże broń drapać nie będę bo mi się nie chce. Gotowe naklejki mam i też ładnie wyglądają Pięknie wyglądają te quilingowe rzeczy!!!! Chefie, a ta wółowinka z kapustą to będzie na Twoim blogu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.03.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Ja co roku maluję i drapię z wielkim zaangażowaniem! Ale kurze, nie czyje inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts