Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Mieszane tera som, prawdziwki i podgrzybki, z przewagą małą podgrzybków.

Tyle, że słabo narastają nowe, troszkę ich jest, ale nałazić się trzeba.

W każdym razie jakby co, to my som na miejscu. ;)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depsiu - a co Ty nic o weselu nie powiadasz ? :)

O kluczu do bloga to ja nie śmiem marzyć nawet ;)

U mnie piękne muchomory na działce - czerwone , nakrapiane na pękatych nogach - jak z obrazka :))

Wydaje mi się, że urodzaj na grzyby to tak co dwa lata jest - grzybnia musi nabrać sił czy cóś :rolleyes:

a to pelnia na grzyby wplywa? na przyplywy i odplywy to wiem, ze tak ale o grzybach pierwsze slysze.

Grzyby najlepiej rosną na nowiu. :yes:

wiem, zauważyłem ... ;) :)

Ooo, ooo, zaraz tam "zauważyłem".

Ja już dochodzę do siebie! :p

No prawie... :oops:

Dobra, jezioro też!

Słuchaj, ja nie chcę być wścibska, ale jakaś obca Laska stoi na tych zdjęcia obok Twojego Sołtysa .... wiesz coś o tym???

Jakbyś Ty przyjechała, to byś tę laskę z pewnością rozpoznała, z pewnością... ;)

Depeszka wygladala swietnie :D Soltysa chyba wgniotlo w podloge a szczeka na podlodze jak swoja piekna zonke zobaczyl w takim wydaniu? :hug:

Jak rany, skąd wiedziałaś, że zdumiony był niebotycznie? :o

Przywykł do potarganej baby w roboczych szmatach, zapomniał jak wygląda jego żona w cywilizowanym wydaniu... :bash: :lol2:

:yes:

DPSia... zupełnie inaczej wyglądasz jak widziałyśmy się .

SUPER :)

No i szczuplejsza :)

Dziękuję, kochana, mam nadzieję, że proces chudnięcia jeszcze nie został zakończony. :yes:

Powolusieńku teraz już, ale walczę cały czas, więc powolusieńku chudnę.

Musze teraz znowu na spokojnie zintensyfikować starania, coby mi na zimę nie przyrosło!

Cześć, zdjeć Pięknej Gospodyni nie widziałam, ale ujrzałam cudną suszarnio- coś tam wędzarnie...i suszące się w słońcu pomidory :o:o

A potem co z nimi? W jakąś zalewę czy przechowywać suche? Można potem dodac np do spagetti?

A potem do oliwy/oleju z ziołami, nawet zwykłe prowansalskie mogą być niech postoją co najmniej miesiąc przed konsumpcją.

Pewnie, że można do spaghetti, pyszności! :)

Tylko przed suszeniem koniecznie dobrze posolić.

Jak rany, skąd wiedziałaś, że zdumiony był niebotycznie? :o

Przywykł do potarganej baby w roboczych szmatach, zapomniał jak wygląda jego żona w cywilizowanym wydaniu... :bash: :lol2:.

Kochana wiem po sobie, jak sie wypacykuje, odstroje, wypindruje itp. to zwalam meza z nog :D:D:D poza tym domyslam sie, ze na co dzien w takich sukniach balowych nie chodzisz wiec sila rzeczy szczene powinien zgubic :D