DPS 26.09.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Mieszane tera som, prawdziwki i podgrzybki, z przewagą małą podgrzybków. Tyle, że słabo narastają nowe, troszkę ich jest, ale nałazić się trzeba. W każdym razie jakby co, to my som na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 a kozlaczki?chyba tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.09.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 U nas nie ma ŻADNYCH!!! Jeszcze tydzień temu uzbieraliśmy na cienką zupkę, a dziś... nic:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 a ja na sobotę mam plan się po lesie poszwendać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 No koźlaczki są, ale co to tam za grzyby... To prawdziwków trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 26.09.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Depsiu - a co Ty nic o weselu nie powiadasz ? O kluczu do bloga to ja nie śmiem marzyć nawet U mnie piękne muchomory na działce - czerwone , nakrapiane na pękatych nogach - jak z obrazka ) Wydaje mi się, że urodzaj na grzyby to tak co dwa lata jest - grzybnia musi nabrać sił czy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A ja bardzo lubie kozlaczki ale na swiezo, smazone na patelni z cebulka i jajeczkiem. choc prawda, ze prawdziwka nic nie zastapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 zbliża się pełnia , to grziba ni ma ja tam swoje hoduje ...gdzieś w okolicach niedzieli skoszę na sos ik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Uff, no jak mówiłam, było bajkowo na ślubie, naprawdę przecudnie. Ale jak myśmy się zmęczyli tym wszystkim! Czas już wrócić do normalnego życia. Całe szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 a to pelnia na grzyby wplywa? na przyplywy i odplywy to wiem, ze tak ale o grzybach pierwsze slysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.09.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 ..... było bajkowo na ślubie, naprawdę przecudnie.. ..... no to super ... ..... Ale jak myśmy się zmęczyli tym wszystkim! wiem, zauważyłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.09.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A co podziwiasz? Widok na jezioro na ten przykład? Dobra, jezioro też! Słuchaj, ja nie chcę być wścibska, ale jakaś obca Laska stoi na tych zdjęcia obok Twojego Sołtysa .... wiesz coś o tym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Depeszka wygladala swietnie Soltysa chyba wgniotlo w podloge a szczeka na podlodze jak swoja piekna zonke zobaczyl w takim wydaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.09.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Depeszka wygladala swietnie Soltysa chyba wgniotlo w podloge a szczeka na podlodze jak swoja piekna zonke zobaczyl w takim wydaniu? DPSia... zupełnie inaczej wyglądasz jak widziałyśmy się . SUPER No i szczuplejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Cześć, zdjeć Pięknej Gospodyni nie widziałam, ale ujrzałam cudną suszarnio- coś tam wędzarnie...i suszące się w słońcu pomidory :o A potem co z nimi? W jakąś zalewę czy przechowywać suche? Można potem dodac np do spagetti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 a to pelnia na grzyby wplywa? na przyplywy i odplywy to wiem, ze tak ale o grzybach pierwsze slysze. Grzyby najlepiej rosną na nowiu. wiem, zauważyłem ... Ooo, ooo, zaraz tam "zauważyłem". Ja już dochodzę do siebie! No prawie... Dobra, jezioro też! Słuchaj, ja nie chcę być wścibska, ale jakaś obca Laska stoi na tych zdjęcia obok Twojego Sołtysa .... wiesz coś o tym??? Jakbyś Ty przyjechała, to byś tę laskę z pewnością rozpoznała, z pewnością... Depeszka wygladala swietnie Soltysa chyba wgniotlo w podloge a szczeka na podlodze jak swoja piekna zonke zobaczyl w takim wydaniu? Jak rany, skąd wiedziałaś, że zdumiony był niebotycznie? Przywykł do potarganej baby w roboczych szmatach, zapomniał jak wygląda jego żona w cywilizowanym wydaniu... DPSia... zupełnie inaczej wyglądasz jak widziałyśmy się . SUPER No i szczuplejsza Dziękuję, kochana, mam nadzieję, że proces chudnięcia jeszcze nie został zakończony. Powolusieńku teraz już, ale walczę cały czas, więc powolusieńku chudnę. Musze teraz znowu na spokojnie zintensyfikować starania, coby mi na zimę nie przyrosło! Cześć, zdjeć Pięknej Gospodyni nie widziałam, ale ujrzałam cudną suszarnio- coś tam wędzarnie...i suszące się w słońcu pomidory :o A potem co z nimi? W jakąś zalewę czy przechowywać suche? Można potem dodac np do spagetti? A potem do oliwy/oleju z ziołami, nawet zwykłe prowansalskie mogą być niech postoją co najmniej miesiąc przed konsumpcją. Pewnie, że można do spaghetti, pyszności! Tylko przed suszeniem koniecznie dobrze posolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Jak rany, skąd wiedziałaś, że zdumiony był niebotycznie? Przywykł do potarganej baby w roboczych szmatach, zapomniał jak wygląda jego żona w cywilizowanym wydaniu... . Kochana wiem po sobie, jak sie wypacykuje, odstroje, wypindruje itp. to zwalam meza z nog :D:D poza tym domyslam sie, ze na co dzien w takich sukniach balowych nie chodzisz wiec sila rzeczy szczene powinien zgubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 27.09.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) Jestem teraz zajęta przydomową hodowlą Edytowane 27 Września 2012 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.09.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 na obiad wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.09.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Relka - śliczności! A jakie czynności hodowlano-pielęgnacyjne podejmujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts