Arnika 04.10.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No to Ambercia będziesz jogging uprawiała po sklepach jak statystyczna Polka;)Owocnych poszukiwań... Dobrze, że ja mam i buty i kurtki i płaszczyki i długie i krótsze... to biegać nie muszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja nie mam nic ale albo nic mi sie nie podoba albo jak mi sie podoba to mnie nie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja mam z zeszłej zimy i kilku poprzednich.. mam całe garderoby wiec po co mi kupować więcej szmat... Jak wpadnie mi coś w oko i będzie mnie stać to kupię... albo skorzystam z wyprzedaży... wówczas są jakieś normalne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 04.10.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Dobre zakupy nie są złe a najlepsze są takie nieplanowe8)Amberciu miłego shoppingu:) A w kwestii grzybów- u nas coś tam niby jest ale to taka malizna, że mam wrażenie jakbyśmy siłą te grzyby Matce Naturze wyrywali;)A znacie sposób na nierozwinięte kanie?Otóż rzeczone wkłada się na noc do garnka lub słoika z wodą i zostawia w ciemnym pomieszczeniu do następnego dnia. Rozwijają się pięknie że tylko je na patelnię wrzucać. Mniaaaam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 ja wlasniedostalam przesylke z botkami zimowymi jedne sobie zostawiam a drugie odsylam bo niewygodne. buciki oczywiscie na wysokim obcasie lubie robic takie zakupy gdzie nie muze po sklepach latac a kurier do domu przytarga jak do tej pory "butowe" zakupy w 3 roznych sklepach byly owocne i nie zalowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.10.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 TAR, jedyne rzeczy ktorych nie kupuje via internet to wlasnie buty No musze poczuc je na stopach, jak leza, jak sie ukladaja, czy obcas jest dobrze wyprofilowany, czy podeszwa wygodna itp.itd. Nawet sportowe buty czy balerinki kupuje po wczesniejszych pomiarach Jedynie kalosze sprowadzalam bez miezenia z UK, bo u nas byly w bardzo nierozsadnej cenie Markoto, ja tez nie mam prawie nic , ale mysle ze cos w przyzwoitych cenach sie kupi Jestem dobrej mysli, ale jednak poczekam z zakupami na pogorszenie pogody! Szkoda mi tych ostatnich slonecznych dni na sklepowe wloczegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 (edytowane) no widzisz a ja nie kupuje przez internet ciuszkow tylko buty:wiggle: i co dziwne we wszystkich chodze i jestem zadowolona. Edytowane 4 Października 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Oooo, a ja myślałam, że tylko my tutaj na wsi mamy takie zwyczaje, że jak pada, to my dopiero do miasta na zakupy jedziemy! Grzybów i u nas coraz mniej, choć jeszcze są. Kto wie, może kole 15-tego się znowu troszkę pokażą, to nów będzie. Pochłodniało dzisiaj trochę, spochmurniało niebo. Wykopaliśmy już trzecią grządkę z marchwią (aż dziw, jaka ładna się udała przy tej suszy, którą mieliśmy na przełomie lata i jesieni!). Jeszcze reszta marchwi, pietruszka, buraki, pasternak, kapusta... Sporo pracy. No i zaczęłam pakować czerwoną kapustę do słoików na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 no przecież ja też ze wsi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 DPS-iu przesylka dotarla, dziekuje kochana i od razu mi lepiej, bo znowu bede sie w ziemii nurzala :D:D aaaa, jak otworzylam paczuszke to mialam amatora na ten cenny woreczek , ale figa mu, moje, nie dam, wrrrrrrr:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.10.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Oooo, a ja myślałam, że tylko my tutaj na wsi mamy takie zwyczaje, że jak pada, to my dopiero do miasta na zakupy jedziemy! no wiesz, ale jest cala masa takich co im zadna pogoda w zakupach nie przeszkadza! A weekendowe zwiedzanie galerii to juz MUS Ja poczekam na deszcz, ale nie za dlugo. Im blizej 1 listopada, tym wiecej bedzie tloku i kolejek do przymierzalni czy kas Bardzo tego nie lubie! Jak bedziesz gotowa wyslac mi, to co sama wiesz, to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.10.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Amberciu, cały czas pamiętam, tylko czekam, żeby się nazbierało więcej, to więcej będę mogła wysłać, a tak to mniej niż chciałaś. Tarciu - cieszę się, że dotarło bezpiecznie, mam nadzieję, że liliowce będą dobrze rosły i pięknie kwitły. Za Kopciuszka teraz robię! W stodole tona orkiszu prawie i trzeba kilkanaście worków co najmniej przesiać przez sita, żeby z nasion chwastów oczyścić, do siewu przyszłorocznego przygotować. Straszliwie żmudne zajęcie, ale fajnie mi się to robi. Spokojnie, powoli, nie spiesząc się, mam czas pomyśleć sobie i pomilczeć. I tak myśląc już siódmy worek przesiewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.10.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 widzisz DPS-iu tez tak lubie sobie porobic i zamknac sie w swoich myslach, po to mam ogrod liliowce na pewno sie przyjma i w przyszlym roku pieknie zakwitna, oczywiscie fotki zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 no DPS-iu bo to takie fajne jak ja nazywam odmóżdżające zajęcie - rączki pracują główka odpoczywa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.10.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 dlatego ja lubię prasować. albo iść z psem na spacer. szczególnie jak mam jakiś problem zawodowy. Prasuję i myslę i myślę, na parapecie mam dyktafon i sobie mówię a potem tylko odtwarzam i wszystko się układa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.10.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Matko, to dlatego pieczywo orkiszowe takie drogie jest bo tyle z nim zachodu...i jeszcze ręcznie się przesiewa... Na mojej wsi też wiekszość robią ręcznie. Ostatnio sąsiad ręcznie zboże siał dawno nie widziałam, aby ktoś z taką radością po polu chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2012 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Fakt, że z orkiszem jest więcej zachodu, np. nie da się go wymłócić kombajnem, musi być specjalna łuszczarka, bo osłonki ziarna, plewy znaczy się, są w orkiszu bardzo mocno do ziarna przytwierdzone i nie dają się kombajnowi złuszczyć.Musimy z Sołtysem wykombinować, jakby tu je domową metodą... Powiało nam wczoraj solidnie, ale na szczęście nie ma chyba większych uszkodzeń i zniszczeń.Jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 DPS-ia u nas lało, wiało, burza była ale tak na szybkiego większych szkód na szczęscie nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 DPS-iu u nas cisza, troche tylko wczoraj popadalo a od rana typowo jesiennie. troche slonca,troche chmur i tecza nad droga ktora jechalam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 A znacie sposób na nierozwinięte kanie? znamy, ale posł..... poczytałem u nas kaniowy wysyp był, ale takich jak Twój parasol to nie było na podgrzybki czekam, chyba daremnie, u mnie ich nie widać Wczoraj u mnie burza, wichura i ulewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts