TAR 13.10.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 my tez natki zuzywamy na kilogramy jak swinie, lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 ooo to lecę na bloga U nas średnio, bo musze podstępem zieleninę zimą przemycać do potraw, za to latem surową wcina jak królik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.10.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Moje dwunogi też nie lubią zielonego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Potraw przyprawianych ziołami nie lubią? Nie ma takich osób. Lubią, tylko o tym nie wiedzą. Pieczeń z majerankiem, pomidorki z bazylią i oregano, sos pesto... mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.10.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Potrawy mięsne jak najbardziej zjedzą i to nawet ze smakiem- wyjątkiem jest pesto, które ja uwielbiam- ale zielenina w zupie?? fuj i tyle ich jedzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 U mnie wciągają koper bez opamiętania... pietruszka to tak średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.10.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Potrawy mięsne jak najbardziej zjedzą i to nawet ze smakiem- wyjątkiem jest pesto, które ja uwielbiam- ale zielenina w zupie?? fuj i tyle ich jedzenia :D Jednocze sie z Twoimi! W zupie??? Jakiej zupie??? Zupy sa feeeeee Yetus, grabisz sobie oj grabisz Taaak nosze male laduneczki w torebusi i je zostawiam a to tu, a to tam Bardziej juz mojego bym o to podejrzewala Wszak wie, ze ide uzytek z magicznej karty zrobic wiec ... wiaaaadomo tonacy brzytwy sie lapie, nie? :lol2: A koper i pietruszke, to wole mrozona Moze to jakas sugestia ale wydaje mi sie, ze sa bardziej aromatyczne anizeli suszone Gospodyni, mam tutaj ciag dalszy walki o zielen na patio Na poczatku - jak pamietasz - truli lokatorow , a teraz postanowili wytruc krzaczory i nowo posadzone rosliny. Wszedzie rozkladaja grube maty ogrodowe Wlasnie szykuje sie na kolejna poruchawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Z tymi bardziej aromatycznymi, to raczej na odwrót. W suszonych olejki eteryczne koncentrują się i aromat suszonych jest kilkakrotnie silniejszy niż świeżych. Mało tego, mrożone tracą także aromat w stosunku do świeżych, w zimnie olejki eteryczne nie chcą się ulatniać. Ambercia - a podrzuc no na priva, gdzie Ty kupujesz te małe paczuszki, czasem i mnie by się przydały, jak goście niedobrzy... A z tymi matami... Ale po diabła im te maty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.10.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ale po diabła im te maty? pewnie żeby pod nimi zielone zgniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2012 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Nie:no:żeby nasadzić ładne, nowe, zielone na tych matach na wierzchu (no w dziurkach;)) i żeby chwaściory nie rosły pomiędzy tym ładnym:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2012 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 A jeszcze o zielonym miałam napisać. Dwunogie cholery nie ruszą nic zielonego na wierzchu, jeszcze to większe mooooooże, ale młodemu nawet nie posypuję bo wcale nie zje... nawet koperkiem po młodych ziemniaczkach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.10.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Nie:no: żeby nasadzić ładne, nowe, zielone na tych matach na wierzchu (no w dziurkach;)) i żeby chwaściory nie rosły pomiędzy tym ładnym:wiggle: Ooo ja tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 A czemu z matami jest coś nie tak, czemu Ambercia chce wojnę o nie robić? Nasycone czymś czy jak? Boszsz, jak ja nic nie wiem o takich jakichś... Dzisiaj w planie było wycięcie starych kukurydzianych łodyg, ale nie wiem, czy zdążę, pogoda jakaś mało zachęcająca, a w dodatku PCK będzie zbierało odzież, przygotować coś chcę. I jeszcze szycia trochę mam. I moje kości czują błogi jesienno - zimowy leniwiec chyba... Wszystko jedno, coś robić trzeba, idę szukać co by tu najpierw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ty to jednak pracoholiczka jesteś... i to w poważnym stadium zaawansowania:o Mnie jak dopadł leniwiec to doopy z przed krosna nie ruszam, koński targ skończyłam, kulig kończę (nooo tu jeszcze troszkę), a i ominbusa zaczęłam... a robota odłogiem leży:oops: warzywa tylko wykopałam, myśmy wykopaliśmy właściwie, sadek przesadzić trzeba i winnicę... ale mi się nie chce:( żeby chociaż pogoda pomagała z chałupy wyjść Arni mam maty w starym ogrodzie na prawie całości (1000m2) i muszę stwierdzić, że roślinki zdecydowanie szybciej rosną. Pewnie wilgoć im się utrzymuje i ciepło. Tutaj tylko miejscami, chociaż przycięte do ziemi (przez Nelsia) krzewuszki w tym roku ruszyły porządniej dopiero jak im właśnie włókninę dałam. Są większe ode mnie, tak z 2x2 m mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.10.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 (...)Ambercia - a podrzuc no na priva, gdzie Ty kupujesz te małe paczuszki, czasem i mnie by się przydały, jak goście niedobrzy... (...) Raczej spytaj o instrukcję samodzielnego montażu . Ambercia na MacGyverze wychowana, to umie. Nas Adam Słodowy takich rzeczy nie uczył . ...a takie gotowe to chyba ciężko dostać... Jedyna szansa może na Allegro - tam ponoć wszystko jest , tylko trzeba umieć znaleźć. Może w dziale: zegary pod hasłem podobnym do tego, jakie już tu kiedyś przytaczaliście: "Sprzedam obrożę, pies gratis" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.10.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 A czemu z matami jest coś nie tak, czemu Ambercia chce wojnę o nie robić? Nasycone czymś czy jak? Boszsz, jak ja nic nie wiem o takich jakichś... bo to nie dla Ciebie tylko ....... leni a jakie ślimaki pod nimi dorodne i inne robajstwo też, ale ja jestem antymatowowłókninowy włókninę mam tylko w opasce dookoła domu, oddziela żwir od piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 ja od dawna to mowie, wloknina jest fuj, tez jestem z klubu antywlokninowego, oprocz slimorow, robali sa jeszcze grzybole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Uff, całą szafę przetrzepałam! I wielki worek rzeczy do oddania znalazłam, wszystkie za duże! Już się do wyjazdu szykujemy, muszę koniecznie jutro wysyłkę porobić. Urlop!!! Jak to pięknie brzmi! A kukurydza dalej w polu stoi w najlepsze - deszcz się rozpadał i nie ma jak wyjść jej wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.10.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 pewnie żeby pod nimi zielone zgniło ano wlasnie :bash: Paskudne i smierdzace to ustrojstwo, a na dodatek trzeba za taki bubel placic Gospodyni, oj taaak, taaak przed lenistwem trzeba ostatnie obowiazki spelnic i poczte odwiedzic Tu sie czeka ... z utesknienim Mowisz, ze garderobe wymieniasz??? Cudnie!!! Ale jestem z Ciebie dumna A i pewnie Soltysowi oczy sie smieja do nowych ksztaltow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.10.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Już się do wyjazdu szykujemy, muszę koniecznie jutro wysyłkę porobić. A ja dziś zrobiłam( Tarcia pooooooszło;)) i w zamian też coś dostałam( Brazunia dzięęęęki:)). Leniwego i błogiego urlopu Depsiu Ino wracaj szybko, kukurydza czeka;)( nie musisz odprowadzać, sama wyjdę) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts