Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wahadełko, piramidy,...

Janussz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 270
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wspaniałym "świadkiem" są np. paznokcie. Jak dobry jest to świadek wiedzą Żydzi. Zawsze po obcięciu palą je, aby nie wpadły w niepowołane ręce.

Nawet nie wiesz Joshi ile można uzyskać informacji o osobie, mając jakąś jej osobistą rzecz. Zdjęcie, próbkę pisma, włos, paznokieć, itp.

To może Ci coś podeślę, a ty mnie wysondujesz wahadełkiem? Rzuć adres na PW i napisz co by Ci się przydało. Hi hi hi

JoShi, a jak zechce Twoje noszone stringi, to co...........wyślesz :roll: :wink:

Podobają mi się wszystkie uwagi, a raczej elaboraty Last Rico w tym temacie

...Obserwuję świat i moja teoria wydaje się prawdziwa, gdyż narody opisujące te przysłowiowe

kamienie stoją wysoko, mają co jeść, czym jeździć i czym się leczyć, a nacje bardzo uduchowione

zajmujące się kontaktami z duszami zmarłych, amuletami itp. dalej śpią na bambusie. :wink: ...

podpisuję się obiema ręcyma :wink:

Ps.to o słomianym futerale na ptaka rozbawiło mnie do łez :lol:

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Jak już to będziesz miał, to daj znać, a ja Ci powiem jak należy okleić piramidkę kolorowym papierem lub pomalować farbami wodnymi dla wzmocnienia jej oddziaływania.

Janussz, wróciłam do tego wątku, bo poczytałam co nieco o piramidkach. Dowiedziałam się, że dobrze jest skleić dwie jednakowe piramidki podstawami i umieścić w mieszkaniu, raczej gdzieś wyżej, "nad głowami".

Czy wiesz więcej na ten temat?

A przy okazji, czy mógłbyś napisać o kolorach piramidek tu, na forum?

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
[Obserwuję świat i moja teoria wydaje się prawdziwa, gdyż narody opisujące te przysłowiowe

kamienie stoją wysoko, mają co jeść, czym jeździć i czym się leczyć, a nacje bardzo uduchowione

zajmujące się kontaktami z duszami zmarłych, amuletami itp. dalej śpią na bambusie. :wink:

Muszę się trochę wtrącić.

Jestem pełna uznania dla poglądów Last Rico BRAWO !!!!! Mam na myśli wszystkie myśli wyrażone w tym wątku przez Last Rico. Nie tylko to co zaznaczyłam.

Gratuluję szerokiego spojrzenia

Ciekawi mnie Twoje wykształcenie... napisz proszę.

Czasami analizuje poglądy ludzi ....... łączę je z wykształceniem... coś w tym jest.....

Miło czytać sensowne wypowiedzi

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 8 months później...
Też fizyk, tylko chyba skromniejszy.

Też bym była skromniejsza i szukała szczęścia w paranaukach jak by mi w nauce nie wyszło :)

Ale jemu chyba wyszło, bo o ile wiem, to jest szefem katedry Politechniki Wrocławskiej, ma tytuł profesora, a zajmuje sie fizyką niskich temperatur :D

Ps. Chodzi o Zbigniewa Królickiego

• 6 months później...
  • 9 months później...
  • 6 months później...

Kiedyś dużo czytałem o zjawiskach Piramid.

Wywnioskowałem, że model wystarczy zbudować ze sztywnego drutu (same krawędzie np. piramidy Heopsa). Za dawnych czasówe zbudowałem taki modelik i sprawdzałem umieszczenie w 1/3 wysokości żyletki "RAWA". Tymi żyletkami w tamtych czasach można było się ogolić najwyżej jeden raz (czasem na pół golenia), ale po dobie leżenia w piramidzie już można było spokojnie się ogolić znowu i tak przez 3 miesiące, potem zmieniałem żyletkę na szelki wypadek ze względów higienicznych.

• 3 months później...