Janussz 19.05.2007 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Joshi, nie ma potrzeby. Ja i tak wiem, że jesteś fajną koleżanką forumową. A że czasami jakiś czort w Ciebie wstępuje, to już inna sprawa. To zresztą dotyczy nas wszystkich. Nie ma chatki, aby nie było zwadki. Tutaj jest tak samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.05.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 No co? Wymiękasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 20.05.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 dajcie już spokój. tych dwóch światów nie da się pogodzić. nawet nie próbujcie. JoShi, założyłaśby wontek o ciekawych doświadczeniach naukowych Ja tam wole naukę osobiście.... pozdro Urban w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 20.05.2007 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 No co? Wymiękasz? Ja nigdy nie wymiękam. Chciałem tylko.....Nieważne co chciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.05.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 No co? Wymiękasz? Ja nigdy nie wymiękam. Chciałem tylko.....Nieważne co chciałem. Ja też Cię lubię, ale nie staraj się zmieniać na siłe mojego światopoglądu podpierając się na dodatek naukowymi terminami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.05.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Wspaniałym "świadkiem" są np. paznokcie. Jak dobry jest to świadek wiedzą Żydzi. Zawsze po obcięciu palą je, aby nie wpadły w niepowołane ręce. Nawet nie wiesz Joshi ile można uzyskać informacji o osobie, mając jakąś jej osobistą rzecz. Zdjęcie, próbkę pisma, włos, paznokieć, itp. To może Ci coś podeślę, a ty mnie wysondujesz wahadełkiem? Rzuć adres na PW i napisz co by Ci się przydało. Hi hi hi JoShi, a jak zechce Twoje noszone stringi, to co...........wyślesz Podobają mi się wszystkie uwagi, a raczej elaboraty Last Rico w tym temacie ...Obserwuję świat i moja teoria wydaje się prawdziwa, gdyż narody opisujące te przysłowiowe kamienie stoją wysoko, mają co jeść, czym jeździć i czym się leczyć, a nacje bardzo uduchowione zajmujące się kontaktami z duszami zmarłych, amuletami itp. dalej śpią na bambusie. ... podpisuję się obiema ręcyma Ps.to o słomianym futerale na ptaka rozbawiło mnie do łez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 13.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ale wątek rozjechany .Cos mało konkretnych wypowiedzi tylko ataki i nic .ale za to dużo zaglądających Wielu ciekawi ten temat. tylko brak odwagi wejścć do gry Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.06.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Jak już to będziesz miał, to daj znać, a ja Ci powiem jak należy okleić piramidkę kolorowym papierem lub pomalować farbami wodnymi dla wzmocnienia jej oddziaływania. Janussz, wróciłam do tego wątku, bo poczytałam co nieco o piramidkach. Dowiedziałam się, że dobrze jest skleić dwie jednakowe piramidki podstawami i umieścić w mieszkaniu, raczej gdzieś wyżej, "nad głowami". Czy wiesz więcej na ten temat? A przy okazji, czy mógłbyś napisać o kolorach piramidek tu, na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 02.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Mam pytanie do forumowiczów ,czy ktoś ma jakieś linki do piramid w Bośni ? .Też są usytuowane pólnoc-południe . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 10.07.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 słoneczko Piramida kolorowa to każda strona z innym kolorem .Strona północna- czarna,południowa-czerwona,wschodnia-szaroniebiska,zachodnia-biała . Takie kolory sa na piramidzie ok.300m,w Chinach (prowincja Shensi). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 24.07.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 [Obserwuję świat i moja teoria wydaje się prawdziwa, gdyż narody opisujące te przysłowiowe kamienie stoją wysoko, mają co jeść, czym jeździć i czym się leczyć, a nacje bardzo uduchowione zajmujące się kontaktami z duszami zmarłych, amuletami itp. dalej śpią na bambusie. Muszę się trochę wtrącić. Jestem pełna uznania dla poglądów Last Rico BRAWO !!!!! Mam na myśli wszystkie myśli wyrażone w tym wątku przez Last Rico. Nie tylko to co zaznaczyłam. Gratuluję szerokiego spojrzenia Ciekawi mnie Twoje wykształcenie... napisz proszę. Czasami analizuje poglądy ludzi ....... łączę je z wykształceniem... coś w tym jest..... Miło czytać sensowne wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 04.09.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Znudziło się janusszowi odpowiadać i wątek padł po wybitnych wypowiedziach nieznających tematu. Brak wiedzy Tu ciekawostka z innej beczki http://bioter.pl/prasa/rak.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 27.09.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Czy był ktoś na urlopie koło Banialuki na Chorwacji w okolicy piramidy.? Może jakieś zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw12 19.10.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 .Na discovery był kiedyś program o piramidach . Z tego co pamiętam to piramidy to pic na wodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 21.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 bogusław 12 Piramidy pic na wode.? To po co ich tyle nastawiali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 03.08.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Też fizyk, tylko chyba skromniejszy. Też bym była skromniejsza i szukała szczęścia w paranaukach jak by mi w nauce nie wyszło Ale jemu chyba wyszło, bo o ile wiem, to jest szefem katedry Politechniki Wrocławskiej, ma tytuł profesora, a zajmuje sie fizyką niskich temperatur Ps. Chodzi o Zbigniewa Królickiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 12.02.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Czy był ktos w Chorwacji i ogladał piramidy? Może Jakieś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 08.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Czy nikt nie był koło Banja Luki? Tam są takie duże piramidy. i brak zdjęc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek Kopeć 16.06.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Kiedyś dużo czytałem o zjawiskach Piramid.Wywnioskowałem, że model wystarczy zbudować ze sztywnego drutu (same krawędzie np. piramidy Heopsa). Za dawnych czasówe zbudowałem taki modelik i sprawdzałem umieszczenie w 1/3 wysokości żyletki "RAWA". Tymi żyletkami w tamtych czasach można było się ogolić najwyżej jeden raz (czasem na pół golenia), ale po dobie leżenia w piramidzie już można było spokojnie się ogolić znowu i tak przez 3 miesiące, potem zmieniałem żyletkę na szelki wypadek ze względów higienicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 05.10.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 W Chinach naliczyłem 24 szt duże i małe piramidy. to wiecej jak w Egipcie Po co tyle budowali?Akumulatory energii ,czy tarcza obronna ziemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts