iwozelka 11.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Jeżeli ktoś będzie miał ochotę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.03.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No i jak mogę połączyć dziennik z komentarzami (bo może kto zechce) skomentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Zapowiada sie bardzo ciekawie ten maly bialy w czasie srebrnego wesela Tu masz linka w ktorym maksiu wylozyl wszystko obrazowo jak mozna sobie linki w profilu wstawic. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Super, że założyłaś dziennik. Ja sie na to zdecydowałam dopiero przy wykończeniach i trochę żałuję, że tak późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No i oki!!!! Gratulejszyn!!!!! Żeby wkleić zdjęcie bezpośrednio trzeba : Kliknąć na zdjęcie na samym dole będą properties, wciskasz , kopiujesz adres . W tekście wciskasz IMG , skopiowany adres, img i już Chyba jasno napisałam ale nie wiem czy ja bym zrozumiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Zapisuje sie do grona obserwatorów/ek, podoba mi się domeczek No i czekam na wszelkie postepy na budowie. Będziesz kilka kroków przede mną wiec mogę się czegoś nowego dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.03.2007 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 JoShiPodpowiedz mi jeszcze jak wklejać zdjęcia bezpośrednio do dziennika, bo nijak nie mogę tego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.03.2007 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No i oki!!!! Gratulejszyn!!!!! Żeby wkleić zdjęcie bezpośrednio trzeba : Kliknąć na zdjęcie na samym dole będą properties, wciskasz , kopiujesz adres . W tekście wciskasz IMG , skopiowany adres, img i już Chyba jasno napisałam ale nie wiem czy ja bym zrozumiała W mordę , nic nie zrozumiałam. Chyba mam niedzielna zacmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 JoShi Podpowiedz mi jeszcze jak wklejać zdjęcia bezpośrednio do dziennika, bo nijak nie mogę tego zrobić 1. Musisz je umieścic na jakimś serwerze. Jeśli wybierzesz fotosik, to nie wiem jak to się robi, ale dochodziły do mnie słuch, że sa jakieś kłopoty. Jesli to będzie inny serwer, to musisz po prostu znać dokładna ścieżkę do tego zdjęcia 2. piszesz [ i m g ] ale bez spacji 3. Wstawiasz adres zdjęcia zaczynający się od http:// 4. Zamykasz [ / i m g ] 5. Wciskasz podgląd, który jest poniżej okienka w którym się wpisuje wiadomość. Jeśłi zdjęcie jest widoczne to po zprawie. Jesli nie to trzeba sprawdzić adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 no i ? http://images20.fotosik.pl/117/89c3725670bfa578.jpg jest!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No i oki!!!! Gratulejszyn!!!!! Żeby wkleić zdjęcie bezpośrednio trzeba : Kliknąć na zdjęcie na samym dole będą properties, wciskasz , kopiujesz adres . W tekście wciskasz IMG , skopiowany adres, img i już Chyba jasno napisałam ale nie wiem czy ja bym zrozumiała W mordę , nic nie zrozumiałam. Chyba mam niedzielna zacmę Jeszcze raz! Adres zdjęcia napisałaś w dzienniku Wchodzisz tam i prawym klawiszem (w myszce) klikasz (na zdjęcie) Na samym dole (w otwartym okienku na zdjęciu) będzie properties (ja mam po angielsku może nie w każdym) klikasz na to otwiera ci się okienko i jest tam adres , kopiujesz go. i jak piszesz tekst to klikasz na IMG A TU SKOPIOWANY ADRES ZDJĘCIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.03.2007 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No niestety musze zdjęcia przełożyć gdzie indziej , mam je w forosiku bo nic mi sie nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 aleeeeemi się udałooooooooooooooooooooooo!zobacz na góre!nie przenoś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziek też nie umiałaś wklejać!!!!spokojniieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A tu masz drugie http://images22.fotosik.pl/41/be00e11335dc602bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.03.2007 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be00e11335dc602b.html No niestety chyba Jestem jakaś anty obrazkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be00e11335dc602b.html No niestety chyba Musze zdjecia przenieść gdzie indziej, jakie są inne strony Nie nie... Właśnie z fotosikiem to trzeba inaczej, bo nie wkleiłaś adresu zdjecią, który powinien się konczyć nazwą zdjęcia i rozszerzeniem jpg, albo pgn po kropce. Ty wkleiłas adres strony (po kropce html), więc to nie mogło zadziałać. Zaraz Ci znajde instrukcję jak to się robi z fotosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Ludzie instrukcja taka sama czy z fotosika czy z onetu czy z photo...instrukacj po=wyżej Nie wpisuj adresu tego tylko wejć na tą stronę gdzie jest zdjęcie i kliknij na zdjęcie prawym...... POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.03.2007 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Bardzo dziekuję wszystkim którzy starali mi sie pomóc w temacie wklejanek. Juz teraz wiem, po prostu musiałam podszkolić się w fotosiku. Tam musiałam wejść do kodów i skopiować adres tam wyświetlany. A oto inne zdjęcie http://images22.fotosik.pl/41/0cb9fca95a812c70.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No widzisz... Wspólnymi siłami i sobie poradziłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.03.2007 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No widzisz... Wspólnymi siłami i sobie poradziłyśmy Oby z budową tez było tak cacy, ale to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts