Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do- Po srebrnym weselu...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:) piekny domek wybrałaś :) napisz cos o nim więcej ....

mamy bardzo podobne motywacje z tym, że ja nie muszę się tak spieszyć, dla mnie optymalny czas przeprowadzki to emerytura za parę lat. Trzymam kciuki za sprzyjającą pogode i powodzenia zycze... i pisz dziewczyno, pisz jak najwięcej....

Witam, prawie sąsiada

Ja zaczynam budowę w Łagowie, więc to tylko rzut beretem. Wszystkie papiery załatwione teraz czekam az na działce bedzie trochę mniej blota.

Pozdrawiam i może też założę dziennik :D

Witaj prawie sąsiadko 8)

daj znać jak założysz dziennik, chętnie poczytam

pozdrawiam mariusz :wink:

Założyłam a co :lol:

Przeczytane :lol:

iwozelka cieszę sie, ze spotkania towarzyskie owocują :p

Suknia cudna, córka pewnie pieknie w niej wygląda...

pozdrawiam

O tak równie pięknie, i wierz mi że nie piszę tak bo chcę się chwalić, tak jest po prostu, a nie mogę tego potwierdzić zdjęciem bo to byłoby wobec niej nie fer :p :p

Wierzę :D

• 2 weeks później...
Ja zaczynam budowę w Łagowie, więc to tylko rzut beretem.

Iwozelka, toż my prawie sąsiadki! Szybciutko zamelduj mi się tutaj:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1729149#1729149

Myślę, że Twoje miejsce jest jak najbardziej w grupie zielonogórsko-żarskiej. A poza tym przecież już się znamy i lubimy, nie? :wink: :D

Twój domek będzie chyba na Zielonym Wzgórzu, bo tak wygląda teren na zdjęciach. :roll: Ile płaciliście geodecie za wytyczenie działki? Ostatnio wzięli od nas 500 zł i upierali się, że ulgowo nas traktują. &%^$@%*(^%$#!!! :evil: Pozdrawiam! :D :D :D

Zgadzam się w pełni w kwestii wymytych okien - po czymś takim człowiek naprawdę czuje, że coś zrobił, nawet jeśli ma tylko trzy okna tak jak ja :wink: Ciekawe co ja zrobię w domu gdzie tych okien będzie 10, chyba zacznę w styczniu, aby zdążyć na Wielkanoc :wink:

Gratuluję ślubu córki, toż to dopiero będzie przeżycie, a same przygotowania też moga byc frajdą :D