mariuszdro 11.03.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam ponownie wyprzedzasz mnie o krok, a że mieszkamy w okolicy to nawet mnie bardzo cieszy z jakiego materiału budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 12.03.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 piekny domek wybrałaś napisz cos o nim więcej .... mamy bardzo podobne motywacje z tym, że ja nie muszę się tak spieszyć, dla mnie optymalny czas przeprowadzki to emerytura za parę lat. Trzymam kciuki za sprzyjającą pogode i powodzenia zycze... i pisz dziewczyno, pisz jak najwięcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 12.03.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Witam ponownie wyprzedzasz mnie o krok, a że mieszkamy w okolicy to nawet mnie bardzo cieszy z jakiego materiału budujesz? Budujemy z betonu komórkowego 24 + ocieplenie styropianem 12, dachówka IBF cementowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 13.03.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam, prawie sąsiada Ja zaczynam budowę w Łagowie, więc to tylko rzut beretem. Wszystkie papiery załatwione teraz czekam az na działce bedzie trochę mniej blota. Pozdrawiam i może też założę dziennik Witaj prawie sąsiadko daj znać jak założysz dziennik, chętnie poczytam pozdrawiam mariusz Założyłam a co Przeczytane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.03.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 witam,domek bardzo rozsądny.Staż małżeński mam młody, ale wiekowo zaliczam się do pokolenia, które już może obchodzić srebrne wesele. powodzenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 14.03.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 witam, domek bardzo rozsądny. Staż małżeński mam młody, ale wiekowo zaliczam się do pokolenia, które już może obchodzić srebrne wesele. powodzenia, najważniejsze to czuć się mlodym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 15.03.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Gratuluję decyzji. Zgrabny domek. Mury rosną szybko, drzewka wolniej, więc dobrze, że masz już je na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 16.03.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Fajnie piszesz więc pisz będę czytać. Może coś podpowiem czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 16.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 iwozelka, bądź twarda i życzę, żebyś ze starcia z monopolistą wyszła z tarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.03.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Jak tu wyjść ,chyba że zaimprowizuję kobiecą histerię, to jest chyba myśl, łzy to dobry sposób, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.03.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Fajnie piszesz więc pisz będę czytać. Może coś podpowiem czasami. A dlaczego nie masz dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 iwozelka cieszę sie, ze spotkania towarzyskie owocują Suknia cudna, córka pewnie pieknie w niej wygląda... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 18.03.2007 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 iwozelka cieszę sie, ze spotkania towarzyskie owocują Suknia cudna, córka pewnie pieknie w niej wygląda... pozdrawiam O tak równie pięknie, i wierz mi że nie piszę tak bo chcę się chwalić, tak jest po prostu, a nie mogę tego potwierdzić zdjęciem bo to byłoby wobec niej nie fer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.03.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 iwozelka cieszę sie, ze spotkania towarzyskie owocują Suknia cudna, córka pewnie pieknie w niej wygląda... pozdrawiam O tak równie pięknie, i wierz mi że nie piszę tak bo chcę się chwalić, tak jest po prostu, a nie mogę tego potwierdzić zdjęciem bo to byłoby wobec niej nie fer Wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 19.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 iwozelka,No to widze, że takich budujących "staruszków" jest troszkę na forum. My zaczęliśmy zimą już kładziemy dach. Nie zrażaj się trudnościami one Ciebie zahartują i pomogą dotrwać do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Ja zaczynam budowę w Łagowie, więc to tylko rzut beretem. Iwozelka, toż my prawie sąsiadki! Szybciutko zamelduj mi się tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1729149#1729149 Myślę, że Twoje miejsce jest jak najbardziej w grupie zielonogórsko-żarskiej. A poza tym przecież już się znamy i lubimy, nie? Twój domek będzie chyba na Zielonym Wzgórzu, bo tak wygląda teren na zdjęciach. Ile płaciliście geodecie za wytyczenie działki? Ostatnio wzięli od nas 500 zł i upierali się, że ulgowo nas traktują. &%^$@%*(^%$#!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.04.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Gratuluje "krzynki", skrzynka to bardzo wazna rzecz bez niej jest strasznie uciazliwie z tego co czytam po innych dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 01.04.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 To prawda piękna krzynka napisz ilę Cię to kosztowało? ps Ty się budujesz w dzilnicy Zgorzelca pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 02.04.2007 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 To prawda piękna krzynka napisz ilę Cię to kosztowało? ps Ty się budujesz w dzilnicy Zgorzelca pozdrawiam mariuszBuduję w Łagowie co do kosztów to jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.04.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Zgadzam się w pełni w kwestii wymytych okien - po czymś takim człowiek naprawdę czuje, że coś zrobił, nawet jeśli ma tylko trzy okna tak jak ja Ciekawe co ja zrobię w domu gdzie tych okien będzie 10, chyba zacznę w styczniu, aby zdążyć na Wielkanoc Gratuluję ślubu córki, toż to dopiero będzie przeżycie, a same przygotowania też moga byc frajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts