wiolasz 04.04.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Gratuluję zaakceptowania pomysłu młodych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 04.04.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 To tylko się tak mówi, ale to ja będę przed Babciami się tłumaczyć w czym oni do kościelnego zajechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Bedziesz uciekać przed babciami do gości a jak juz Cię złapią powiesz, że nic nie wiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 06.04.2007 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Bedziesz uciekać przed babciami do gości a jak juz Cię złapią powiesz, że nic nie wiedziałaś hi, hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.04.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Malutki baranek ma złote różki,Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.Gdy nikt nie widzi, chorągiewką bujaI beczy cichutko: Wesołego Alleluja!http://www.wielkanoc.pl/images/stopka_delta_wielkanoc_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Spelnienia wielkanocnej pisanki i mokrego poniedzialku.... .......zyczy Frosia i Frosch http://bilderkiste.de/phpcliparts/media/kueken01e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 06.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://images21.fotosik.pl/150/30ac75a8f1bbdbc1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.04.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogodnych, rodzinnych i spełnionych świąt Wielkiejnocy, mokrego dyngusa i dobrego budowania http://www.andrea-schroeder.com/nutellla/mir/40.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Wszystkiego co słoneczne, jasne i dobre, spokojnych i wesołych świąt oraz udanego budowania!!! http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.04.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Już zaczęłaś - gratuluję i jednocześnie zazdroszczę. Woda i kanalizacja to tak same się zrobiły? Kanalizacja głównie za sprawą sąsiadów i woda też? Ja jeszcze nie ruszałam przyłączy i jakoś nie wiem od czego zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 11.04.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Już zaczęłaś - gratuluję i jednocześnie zazdroszczę. Woda i kanalizacja to tak same się zrobiły? Kanalizacja głównie za sprawą sąsiadów i woda też? Ja jeszcze nie ruszałam przyłączy i jakoś nie wiem od czego zacząć.Miałam szczęście bo rurociąg wody przechodzi przez moją działkę a kanalizacja już była w drodze obok działki, a ja tylko powpinałam sie do tych rurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 13.04.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Gratulację dla Ciebie, ja też się pochwalę dzisiaj wykopałem pod fundamenty i mam już widę i kanalizę w niedzielę robię ognisko na wykopkach, jak by co to zapraszam pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 13.04.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Dzięki za zaproszenie ale u mnie też będzie chyba imprezka piwna nie ma problemu, jak u mnie braknie to wdepnę do Ciebie pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 14.04.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Iwozelka, dotarłam.... domki będziemy miec podobne...widzę że jesteście na tym samym etapie co my...a kiedy przeprowadzka? pozdrowionka.Ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 14.04.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Iwozelka, dotarłam.... domki będziemy miec podobne...widzę że jesteście na tym samym etapie co my...a kiedy przeprowadzka? pozdrowionka.Ula.Mamy zamiar Boże Narodzenie juz spedzić na nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.04.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Czy mi się wydaje, czy zła jesteś że ta cytrynówka tam sie pojawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 15.04.2007 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Czy mi się wydaje, czy zła jesteś że ta cytrynówka tam sie pojawiła?No coś Ty , zła to byłam bo wzieliśmy jej za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.04.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 aaaaaaaaaaaaa i stąd te wssssystkie świszczące głoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nooooo, moja droga, gratulacje!!!!! Wygląda to pięknie i mam nadzieję, że będzie nadal szło w tak imponującym tempie. Jak tam Twoi wykonawcy, chyba jak na razie się sprawują nieźle? A przepis na cytrynówkę na pewno wykorzystam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 16.04.2007 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nooooo, moja droga, gratulacje!!!!! Wygląda to pięknie i mam nadzieję, że będzie nadal szło w tak imponującym tempie. Jak tam Twoi wykonawcy, chyba jak na razie się sprawują nieźle? A przepis na cytrynówkę na pewno wykorzystam... Dzieki, wykonawcy sprawują się, tfu,tfu przez lewe ramię, doskonale i może w tym tygodniu zaczną mury a cytrynówka jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts