kuleczka 12.03.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 dobrze kombinujesz stejkiem my zakąszali tylko co myśmy zakąszali, jak Furtynfuła, przepraszam, Furfantyna podmieniła Ps ale mi sie podoba ten name chyba sobie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 12.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 to ja poproszem o te kroplówkę bom sie chańbą shańbiła. a u nas to źle widzieli ci, so ruski spirytus pili, to ciekawe, co elutek chlapną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 boszzz dlaczego my nie w domu tylko w jakims wewatku o pile? Furfantyna czy terpentyna powiedz dlaczego my sie tu meczymy? Kolezanki jak sie czuja zaproszone i chetne to prosiemy U nas fajnie jest , tylko trzeba mowic madrze i odpowiedzialnie Oj pacjenci plci meskiej sie uciesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 12.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 to ja pójdę popiłuję pleć męską- na próbę te co ją w domu mam i jak mi to piłowanie dobrze pójdzie to się na oddział zgłoszę ino nie wiem, czy dziś jeszcza zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.03.2007 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 To bedziemy z kwiatami czekaly obie z Kulka Tylko sie ubierz ladnie i badz gotowa na najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 13.03.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 To bedziemy z kwiatami czekaly obie z Kulka Tylko sie ubierz ladnie i badz gotowa na najgorsze Ja Was baaardzo serdecznie przepraszam, żem nie przybyła. Mam nadziejż, że kfiotki nie zwiędły Tak mi to piłowanie dobrze szło, że prawie sie piła zatarła ( a gwarancja już dawno minęła , zresztą na zatarcia chyba nie ma gwarancji, bo się zaciera jak za kiepsko naoliwione , czyli to uszkodzenie mechaniczne chyba, więc za naprawę kase wołają ) I w ten oto zgrabny sposób wróciłam do pierwotnego tematu wątka tyla, że chyba niepotrzebnie bo już sprawa załatwiona Ps. a ubrana to byłam ładnie, tak długo jak ubrana byłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.03.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ps ale mi sie podoba ten name chyba sobie zmienię ani mi się waż, bo po łapach dam tylko ja mam prawo mieć tak powabne imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.03.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Skąpiradło Zobaczysz, znajdę sobie inne..... powabniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts