stukpuk 13.03.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witam wszystkich. Niestety musze was opóścić na kilka miesięcy Trafił mi się wyjazd do Holandii, za coś musze wybudować swoja połowe stuknietego bliźniaka Za moją polska wypłatę "nidy rydy" Ja jadę w tym tygodniu a stukpukowa dojedzie do mnia za 1.5 miesiaca Ale będą chyba dwa zjazdy to się odezwę do moich kochanych forumków. Jestem dopiero od listopada, ale już was polubiłem Bo mnie pewnie nie wszyscy Dużo pomogły mi wasze rady i porady budowlane i nietylko. Może uda mi się jeszcze dziennik założyć to sie pochwale jak posuwa sie budowa mojego stuknietego bliźniaka Do zobaczyska za kilka miesięcy. Póki co czatuje do samego dnia wyjazdu!!!!!!!!! Chyba, że stukowa zabroni, heheheeeeee KIELNIE W DŁOŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 stuknij sie prima aprilis dopiero za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.03.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 ej, ej, stukpuk, co Ty tu za bajki opowiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2007 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ano opuszczam Polske,rodzinę (nie całą, żonka dojedzie potem) muratora, forum muratorka,forum wędkarskie, czacik (mój kochany, tak pieczołowicie reanimowany ),kanał w Rowach,jodzik z Ustki, rybki, kota Gwidona, raczki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 STUK, nie ściemniaj!!!!!!!!!!Żarty se robisz czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 stuk ..ja opuszczam kraj co tydzien i nie przeszkadza mi to byc na forum coz..jak musisz i nie bedziesz mial dostepu do neta to ....nasza strata tylko nie probuj o nas zapomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 13.03.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Cóż życie...powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2007 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 STUK, nie ściemniaj!!!!!!!!!! Żarty se robisz czy jak?? Niestety nie Miałem jechać już w tą sobotę, ale się wykręciłem. Musze parę spraw z budową dopilnować, wykurowac się, nie ukrywam że i zebyz wami dłużej popostowac i poczatować. Może jest tam internet, nie wiem Teraz pisze dziennik dla was:, będziecie mieli z czego sie pośmiać, skomentować i zobaczyć jak powastaje nasz STUKNIĘTY BLIŹNIAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 STUK, nie ściemniaj!!!!!!!!!! Żarty se robisz czy jak?? Niestety nie Miałem jechać już w tą sobotę, ale się wykręciłem. Musze parę spraw z budową dopilnować, wykurowac się, nie ukrywam że i zebyz wami dłużej popostowac i poczatować. Może jest tam internet, nie wiem Teraz pisze dziennik dla was:, będziecie mieli z czego sie pośmiać, skomentować i zobaczyć jak powastaje nasz STUKNIĘTY BLIŹNIAK czytalam i nie wiem czy moge sie wpisac czy bedziesz zakladal osobne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.03.2007 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Na życzenie ,są komentarze, zapraszam gorąco!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.03.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Na życzenie ,są komentarze, zapraszam gorąco!!!!!!!! widzialam wpisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Stukpuk - wszystkiego dobrego, dużo pieniędzy i wracaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 13.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Owocnego pobytu i szybkiego powrotu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 13.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 powodzenia i nastukuj kasy na domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.03.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jedź i wracaj. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 14.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Nam taki wyjazd też pozwolił dokończyć wykończeniówkę - zastrzyk gotówy jak nic - mąż był 1,5 miesiąca w Norwegii - szybko zleciało a jakie korzyści dzięki temu Powodzenia życzę i szybkiego powrotu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.03.2007 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Nam taki wyjazd też pozwolił dokończyć wykończeniówkę - zastrzyk gotówy jak nic - mąż był 1,5 miesiąca w Norwegii - szybko zleciało a jakie korzyści dzięki temu Powodzenia życzę i szybkiego powrotu ! OOO! Norwegia to by mi pasowała, podobno takiego koloru wody nigdzie nie uświadczysz!!!!!!!! Może za rok?! Mam nadzieję że po tym zastrzyku szybko nie bedę musiał wybyć za granicę! Teraz pokuję plecak, nie wiem jak sie pomieszczę, tylko jeszcze zostało do upchnięcia!!!! No i aparat trzeba przemycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.03.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Powodzenia i jak najszybszego powrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 14.03.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Stukaj stukaj w tej holandii i wracaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.03.2007 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Pakowania część dalsza!!!! Plecak już waży 15 kg!! A tu jeszcze połowa rzeczy czeka na swoją kolej. Jeszcze tylko skok na wagę, zobaczymy ile uda się schudnąć tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts