Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stuk puk żegna was na jakiś czas :(((((

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Niestety musze was opóścić na kilka miesięcy :cry:

Trafił mi się wyjazd do Holandii, za coś musze wybudować swoja połowe stuknietego bliźniaka :D

Za moją polska wypłatę "nidy rydy"

Ja jadę w tym tygodniu a stukpukowa dojedzie do mnia za 1.5 miesiaca

Ale będą chyba dwa zjazdy to się odezwę do moich kochanych forumków.

Jestem dopiero od listopada, ale już was polubiłem :D Bo mnie pewnie nie wszyscy :wink:

Dużo pomogły mi wasze rady i porady budowlane i nietylko. :D

Może uda mi się jeszcze dziennik założyć to sie pochwale jak posuwa sie budowa mojego :D stuknietego bliźniaka

Do zobaczyska za kilka miesięcy.

Póki co czatuje do samego dnia wyjazdu!!!!!!!!!

Chyba, że stukowa zabroni, heheheeeeee

KIELNIE W DŁOŃ 8)

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

STUK, nie ściemniaj!!!!!!!!!!

Żarty se robisz czy jak??

Niestety nie :cry: :cry: :cry:

Miałem jechać już w tą sobotę, ale się wykręciłem. Musze parę spraw z budową dopilnować, wykurowac się, nie ukrywam że i zebyz wami dłużej popostowac i poczatować.

:D :D :D :D Może jest tam internet, nie wiem :cry: :cry: :cry:

Teraz pisze dziennik dla was:, będziecie mieli z czego sie pośmiać, skomentować i zobaczyć jak powastaje nasz STUKNIĘTY BLIŹNIAK

STUK, nie ściemniaj!!!!!!!!!!

Żarty se robisz czy jak??

Niestety nie :cry: :cry: :cry:

Miałem jechać już w tą sobotę, ale się wykręciłem. Musze parę spraw z budową dopilnować, wykurowac się, nie ukrywam że i zebyz wami dłużej popostowac i poczatować.

:D :D :D :D Może jest tam internet, nie wiem :cry: :cry: :cry:

Teraz pisze dziennik dla was:, będziecie mieli z czego sie pośmiać, skomentować i zobaczyć jak powastaje nasz STUKNIĘTY BLIŹNIAK

czytalam i nie wiem czy moge sie wpisac czy bedziesz zakladal osobne komentarze :roll:

Nam taki wyjazd też pozwolił dokończyć wykończeniówkę - zastrzyk gotówy jak nic - mąż był 1,5 miesiąca w Norwegii - szybko zleciało a jakie korzyści dzięki temu :D

Powodzenia życzę i szybkiego powrotu !

OOO! :D Norwegia to by mi pasowała, podobno takiego koloru wody nigdzie nie uświadczysz!!!!!!!! :D :D

Może za rok?!

Mam nadzieję że po tym zastrzyku szybko nie bedę musiał wybyć za granicę!

Teraz pokuję plecak, nie wiem jak sie pomieszczę, tylko jeszcze zostało do upchnięcia!!!! No i aparat trzeba przemycić :D