jabko 16.03.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ... Ja jadę w tym tygodniu a stukpukowa dojedzie do mnia za 1.5 miesiaca ... hmmm Czy ja dobrze rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ... Ja jadę w tym tygodniu a stukpukowa dojedzie do mnia za 1.5 miesiaca ... hmmm Czy ja dobrze rozumiem Dobrze rozumiesz............ale nic z tego kolego.......i to (emots z podbitymi oczkami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 stukpuk przywracasz mi wiarę w mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 stukpuk przywracasz mi wiarę w mężczyzn Dlaczego? A kiedy straciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ... Ja jadę w tym tygodniu a stukpukowa dojedzie do mnia za 1.5 miesiaca ... hmmm Czy ja dobrze rozumiem Dobrze rozumiesz............ale nic z tego kolego.......i to (emots z podbitymi oczkami) dlatego mi przywracasz wiarę a kiedy ją straciłam.....chyba już w przedszkolu, jak mi chłopaki ściągali majtki pod sosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 eeeee.....to chyba świerk był w każdym razie gałęzie miał do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 eeeee.....to chyba świerk był w każdym razie gałęzie miał do ziemi Dziekuje za wiarę A chłopaki jezyki do ziemi mieli pewnie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 eeeee.....to chyba świerk był w każdym razie gałęzie miał do ziemi Dziekuje za wiarę A chłopaki jezyki do ziemi mieli pewnie.......... taaaa i gile do pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Pamiętam u mnie w przedszkolu tez był taki zagajnik z choinkami. Ale nie pamiętam za dobrze co tam za zabawy były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witajcie Plecak prawie spakowany. Waga z wczoraj 19 kg!!!! (rośnie dalej) Tego drugiego małego , podręcznego nie ważyłem. Tylko z tym transportem są małe komplikacje........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 ... Dobrze rozumiesz............ale nic z tego kolego.......i to (emots z podbitymi oczkami) Ot zaborczy zazdrośnik Nic sie nie martw stuku. Nic Ci nie powiem ...... yyy .... znaczy nic się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2007 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 ... Dobrze rozumiesz............ale nic z tego kolego.......i to (emots z podbitymi oczkami) Ot zaborczy zazdrośnik Nic sie nie martw stuku. Nic Ci nie powiem ...... yyy .... znaczy nic się nie stanie Stukowa pewnie będzie czsem korzystać z mojego nicka, i posty są zapisywane więc.........wiesz Tylko jeszcze musze coś zrobić żeby rozmowy z czata zapisywało na twardziela....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wodnica 18.03.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 OOO! Norwegia to by mi pasowała, podobno takiego koloru wody nigdzie nie uświadczysz!!!!!!!! Może za rok?! Mam nadzieję że po tym zastrzyku szybko nie bedę musiał wybyć za granicę! Teraz pokuję plecak, nie wiem jak sie pomieszczę, tylko jeszcze zostało do upchnięcia!!!! No i aparat trzeba przemycić Kolor wody rzeczywiście jest niesamowity i podwoda też. Z tego, co się zorientowałem to lubisz "porybaczyć". Mogę Ci tylko polecić ten kierunek wyprawy. http://www.nautilus.slupsk.pl/photogallery.php?album=18 Jak tylko ulepię swoją budkę śmigam natychmiast do Norwegii odpocząć trochę. Mam nadzieję, że będzie to wrzesień, bo dochodzą jeszcze T A K I E grzyby i stada makreli, no i woda do nurkowania jest najlepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 OOO! Norwegia to by mi pasowała, podobno takiego koloru wody nigdzie nie uświadczysz!!!!!!!! Może za rok?! Mam nadzieję że po tym zastrzyku szybko nie bedę musiał wybyć za granicę! Teraz pokuję plecak, nie wiem jak sie pomieszczę, tylko jeszcze zostało do upchnięcia!!!! No i aparat trzeba przemycić Kolor wody rzeczywiście jest niesamowity i podwoda też. Z tego, co się zorientowałem to lubisz "porybaczyć". Mogę Ci tylko polecić ten kierunek wyprawy. http://www.nautilus.slupsk.pl/photogallery.php?album=18 Jak tylko ulepię swoją budkę śmigam natychmiast do Norwegii odpocząć trochę. Mam nadzieję, że będzie to wrzesień, bo dochodzą jeszcze T A K I E grzyby i stada makreli, no i woda do nurkowania jest najlepsza... Czy lubię "porybaczyć" jak kocham na rybki wyskoczyć!!!!!!! Nie ma wyjazdu bez wędki!!!! W Szkocji taaaaaaakkkkkkkkkiiiiiiiiieeeeeeeee pstrągi łapałem Też mi sie maży wypad za granicę na ryby!!!!!! Muszę przed żonką skitrac trochę kasy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 No żesz w mordę...! Za późno mi zadzwonili z holandii i nie załapałem się na dzisiejszego busa!!!!!!! No nic, kanapki powiciągałem z plecaka i zjadłem Zrobie następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 kiedy masz nastepnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2007 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 kiedy masz nastepnego ? A bo Holendrzy to myślą chyba, że tutaj busy to jak miejskie autobusy jeżdżą!! Nie mogli dzieś wcześniej, a nie po nocy dzwonić! Prawdopodobnie w środę. To przez, to że nie pojechałem ze wszystkimi razem (papiery na budowe załatwiam i projektu musze dopilnować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.03.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 kiedy masz nastepnego ? A bo Holendrzy to myślą chyba, że tutaj busy to jak miejskie autobusy jeżdżą!! Nie mogli dzieś wcześniej, a nie po nocy dzwonić! Prawdopodobnie w środę. To przez, to że nie pojechałem ze wszystkimi razem (papiery na budowe załatwiam i projektu musze dopilnować) hura !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.03.2007 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 kiedy masz nastepnego ? A bo Holendrzy to myślą chyba, że tutaj busy to jak miejskie autobusy jeżdżą!! Nie mogli dzieś wcześniej, a nie po nocy dzwonić! Prawdopodobnie w środę. To przez, to że nie pojechałem ze wszystkimi razem (papiery na budowe załatwiam i projektu musze dopilnować) hura !!!!!!!!! cmok cmok cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts