Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Stuk puk żegna was na jakiś czas :(((((

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...

Ja jadę w tym tygodniu a stukpukowa dojedzie do mnia za 1.5 miesiaca

...

hmmm

Czy ja dobrze rozumiem :lol:

Dobrze rozumiesz............ale nic z tego kolego.......i to (emots z podbitymi oczkami)

dlatego mi przywracasz wiarę 8)

a kiedy ją straciłam.....chyba już w przedszkolu, jak mi chłopaki ściągali majtki pod sosną :evil:

...

Dobrze rozumiesz............ale nic z tego kolego.......i to (emots z podbitymi oczkami)

Ot zaborczy zazdrośnik :lol:

Nic sie nie martw stuku.

Nic Ci nie powiem ...... yyy .... znaczy nic się nie stanie :lol:

Stukowa pewnie będzie czsem korzystać z mojego nicka, i posty są zapisywane więc.........wiesz :evil: :D :wink:

Tylko jeszcze musze coś zrobić żeby rozmowy z czata zapisywało na twardziela....... 8)

OOO! :D Norwegia to by mi pasowała, podobno takiego koloru wody nigdzie nie uświadczysz!!!!!!!! :D :D

Może za rok?!

Mam nadzieję że po tym zastrzyku szybko nie bedę musiał wybyć za granicę!

Teraz pokuję plecak, nie wiem jak sie pomieszczę, tylko jeszcze zostało do upchnięcia!!!! No i aparat trzeba przemycić :D

Kolor wody rzeczywiście jest niesamowity i podwoda też. Z tego, co się zorientowałem to lubisz "porybaczyć". Mogę Ci tylko polecić ten kierunek wyprawy. http://www.nautilus.slupsk.pl/photogallery.php?album=18

Jak tylko ulepię swoją budkę śmigam natychmiast do Norwegii odpocząć trochę. Mam nadzieję, że będzie to wrzesień, bo dochodzą jeszcze T A K I E grzyby i stada makreli, no i woda do nurkowania jest najlepsza...

OOO! :D Norwegia to by mi pasowała, podobno takiego koloru wody nigdzie nie uświadczysz!!!!!!!! :D :D

Może za rok?!

Mam nadzieję że po tym zastrzyku szybko nie bedę musiał wybyć za granicę!

Teraz pokuję plecak, nie wiem jak sie pomieszczę, tylko jeszcze zostało do upchnięcia!!!! No i aparat trzeba przemycić :D

Kolor wody rzeczywiście jest niesamowity i podwoda też. Z tego, co się zorientowałem to lubisz "porybaczyć". Mogę Ci tylko polecić ten kierunek wyprawy. http://www.nautilus.slupsk.pl/photogallery.php?album=18

Jak tylko ulepię swoją budkę śmigam natychmiast do Norwegii odpocząć trochę. Mam nadzieję, że będzie to wrzesień, bo dochodzą jeszcze T A K I E grzyby i stada makreli, no i woda do nurkowania jest najlepsza...

Czy lubię "porybaczyć" jak kocham na rybki wyskoczyć!!!!!!!

Nie ma wyjazdu bez wędki!!!!

W Szkocji taaaaaaakkkkkkkkkiiiiiiiiieeeeeeeee pstrągi łapałem :D

Też mi sie maży wypad za granicę na ryby!!!!!!

Muszę przed żonką skitrac trochę kasy!!!! :lol:

kiedy masz nastepnego ? :roll:

A bo Holendrzy to myślą chyba, że tutaj busy to jak miejskie autobusy jeżdżą!! :evil:

Nie mogli dzieś wcześniej, a nie po nocy dzwonić!

Prawdopodobnie w środę.

To przez, to że nie pojechałem ze wszystkimi razem (papiery na budowe załatwiam i projektu musze dopilnować)

A bo Holendrzy to myślą chyba, że tutaj busy to jak miejskie autobusy jeżdżą!! :evil:

Prawdopodobnie w środę.

To przez, to że nie pojechałem ze wszystkimi razem (papiery na budowe załatwiam i projektu musze dopilnować)

hura !!!!!!!!! :D

:oops: :oops: :wink:

Prawdopodobnie w środę.

hura !!!!!!!!! :D

:oops: :oops: :wink:

cmok cmok cmok :wink: