Marzin 09.07.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Marzin - bo Cie widzialam w Tw dzienniku budowy A gdzie tam jest moja facjata... Tak, czy siak podpisy zrobione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 09.07.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 09.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 No kochani drżyjcie. To ja, ruszam w pościg za wami. Z językiem na brodzie ale Was dogonię http://images27.fotosik.pl/22/a7ecc62d5449db28.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 09.07.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 marzin- Tw pyskaty dziob jest dokladnie widoczny i podpisany na fotce z Waszego grupowego spotkania w jakiejs piwnicy i pasuje do fotek z 3 maja A dyć prawda! No kochani drżyjcie. To ja, ruszam w pościg za wami. Z językiem na brodzie ale Was dogonię No proszę, proszę! Gratulacje z powodu chwalebnego rozpoczęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 09.07.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 No proszę, proszę! Gratulacje z powodu chwalebnego rozpoczęcia! Już się nie gniewasz, że nas nie było?? Tak wyszło, że to my musieliśmy szybko jechać do mojej mamy bo ktoś jej ogórki zerwał na działce i mama musiała działeczkę nadzorować. Jak widać kradną nie tylko na budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 09.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Właśnie się dowiedziałam Lepper zdymisjonowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 09.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Jak widać kradną nie tylko na budowach. A mi dziś w nocy ukradli takie malutkie dekielki z logo skody ze środka wszystkich kół . Normalnie wkułam sie na maksa. Żeby łapy poschły wszystkim złodziejom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 10.07.2007 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A mi dziś w nocy ukradli takie malutkie dekielki z logo skody ze środka wszystkich kół . Normalnie wkułam sie na maksa. Żeby łapy poschły wszystkim złodziejom. Mi, odkąd mieszkam w Poznaniu chcieli już dwa razy podwędzić auta. Za każdym razem gnojkom się nie udało, tylko dlatego, że pozakładałem różne takie tam zabezpieczenia własnej produkcji. Ale szkody były zawsze. Rozwalone zamki w drzwiach i zmasakrowane stacyjki. To był też jeden z powodów, żeby szukać swojego miejsca na ziemi gdzieś indziej niż w wielkim mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 10.07.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A na tych, co nie byli, jestem obrażony! http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a020.gif JUz sie tlumacze - nie bylem bo musialem jechac do tesciow na impreze rodzinna i nie dalo sie nic zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 10.07.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Popierwsz gratulki dla Krys1 Ale tu się działo imprezyki a ja na parę dnia na Kaszuby myk myk Ale już wracam do budowlanej rzeczywistości - u mnie tynk storry ciąg dalszy. Robią tynki na zewnątrz a pogada kiepska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 10.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 No kochani drżyjcie. To ja, ruszam w pościg za wami. Z językiem na brodzie ale Was dogonię Krys gratulacje A od brody to jest tu kilku innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 10.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 10.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam, nie pojawiałem się na forum od 2 lat, pewnie większość mnie już nie pamięta. Ale mam pytanie do "bieżąco obeznanych". Gdzie w Poznaniu i okolicach można kupić płytki elewacyjne z piaskowca? Chcę wykorzystac ten materiał do obudowania kominka a w Lerojach itp sa płytki z gipsu udające piaskowiec i są zbyt delikatne. Jakby ktos wiedział proszę o info tutaj, lub [email protected] Pozdrawiam aktualnie budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 10.07.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 krys1- GRATULACJE! bardzo s ciesze ze juz i jednak ruszyliscie. wiele szczescia w ekipach i wytrwalosci no i czekam az nas wszystkich przegonicie Bardzo dziękuję za gratulacje, nadmieniam, że najbardziej zależy mi na przegonieniu Świercza Tylko czemu ten bank się nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 10.07.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 10.07.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Bardzo dziękuję za gratulacje, nadmieniam, że najbardziej zależy mi na przegonieniu Świercza Tylko nie próbujcie sami robić dachu, bo będzie tak jak u mnie, czyli: Ko-ńca-nie-widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 10.07.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Tylko nie próbujcie sami robić dachu, bo będzie tak jak u mnie, czyli: Ko-ńca-nie-widać! Nie, dachu sami nie robimy, pogadamy z takim jednym co sobie dach robił aby zrobił też u nas. Brzydlaczku Ciebie to ja już na pierwszym wirażu ominę http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 10.07.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 10.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam, nie pojawiałem się na forum od 2 lat, pewnie większość mnie już nie pamięta. Pamięta, pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 10.07.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Krys1gratulacje - może sie okazać ze nas szybko dogonisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts