Martuszek 13.07.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Muszę stwierdzić, że doszukiwanie się na forum budowlanym sexu, to już zupełna perwera A może ja się za mało angażuję w budowę? A tak prywatnie, to wydaje mi się, że Pani Marzinowa jest tak atrakcyjną kobietą, że nie sądzę, aby Marzin sąsiadką na dachu się zajmował hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmmm Poza tym na dachu jest niebezpiecznie i chyba nie wygodnie i chyba mało dyskretnie No wogóle... Nie sprawdzałam co prawda, ale tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 13.07.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 proszę... popiszcie jeszcze trochę... jeszcze kilka takich postów i może wyciągniecie mnie z doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 13.07.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 proszę... popiszcie jeszcze trochę... jeszcze kilka takich postów i może wyciągniecie mnie z doła A co to za dół, hę ? po tej stronie Poznania nie ma dołów, z wyjątkiem trasy katowickiej Poza tym na dachu jest niebezpiecznie i chyba nie wygodnie i chyba mało dyskretnie może dreszczyk emocji i te sprawy też nie sprawdzałem jakby co Ale wiesz Marzinowi sąsiadka sporo pomogła więc jakiś powód musiał być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 A tak prywatnie, to wydaje mi się, że Pani Marzinowa jest tak atrakcyjną kobietą, że nie sądzę, aby Marzin sąsiadką na dachu się zajmował Ale ale.... nikt tu nie mówił że to Marzin zajmuje się sąsiadką, tylko że to sąsiadka podgląda prężącego się na dachu Marzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 13.07.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a sam zainteresowany to chyba albo się zawstydził albo obraził... bo dzisiaj wyjątkowo mało aktywny na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.07.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Może na dachu... siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 13.07.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.07.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Muszę stwierdzić, że doszukiwanie się na forum budowlanym sexu, to już zupełna perwera o tak ! A może ja się za mało angażuję w budowę? kto jak kto ale ty ? A tak prywatnie, to wydaje mi się, że Pani Marzinowa jest tak atrakcyjną kobietą, że nie sądzę, aby Marzin sąsiadką na dachu się zajmował hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmmm tez prywatnie moge powiedziec ze sasiadka jest OK ale dlaczego nie można zajmować sie sąsiadkami to tego nie wiem :Pi Poza tym na dachu jest niebezpiecznie i chyba nie wygodnie i chyba mało dyskretnie No wogóle... Nie sprawdzałam co prawda, ale tak mi sie wydaje tez nie sprawdzałem ale może tylko dlatego ze jeszcze nie mam dachu w życiu trzeba wszystkiego spróbować ! a sam zainteresowany to chyba albo się zawstydził albo obraził... bo dzisiaj wyjątkowo mało aktywny na forum Marzinek pewnie dzisiaj na dachu siedzi no chyba że ktoś go zamknął w nowym blaszanym garażu po pracy jadę tam wiec spradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.07.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Marzinek pewnie dzisiaj na dachu siedzi no chyba że ktoś go zamknął w nowym blaszanym garażu po pracy jadę tam wiec spradze No i znowu Marzin dziś dachu nie skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.07.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ale wam zazdroszczę tego grila Poogladałam sobie fotki i zaspokiłam ciekawość co do wyglądu niektorych Fju, fju Mam nadzieję, że za rok też się odbędzie a ja już będę na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 13.07.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Bardzo przepraszam za moja nieobecnosc mimo wczesniejszej deklaracji. Wypadlo mi cos pilnego i nie mialem jak o tym poinformowac na forum. Mam nadzieje ,ze kolejnego nie opuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.07.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No i znowu Marzin dziś dachu nie skończy... pewnie nie Ale wam zazdroszczę tego grila Poogladałam sobie fotki i zaspokiłam ciekawość co do wyglądu niektorych Fju, fju Mam nadzieję, że za rok też się odbędzie a ja już będę na miejscu mnie to odrazu na pierwszym spotkaniu w pubie poznali pewnie po avatar-cie i po nicku ;P mysle ze jeszcze jakies spotkano bedzie w tym roku celt oj nie ładnie sąsiedzie nie ladnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 13.07.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Jestem, jestem. Ufff, cały dzień w stringach na dachu, ale sobie dupsko spiekłem! Z tą sąsiadką. to muszę te wszystkie spekulacje stanowczo zakończyć! Sąsiadka jest tak koło 60-ki Wymieniamy tylko uprzejmości, he he. Świerczu, małża fotki widziała? Zadowolona? Martuszek, a gdzie ty między wierszami doszukałaś się podtekstów seksulanych. Jest tylko mowa o stroju roboczym, a że jedni praeferują taki a nie inny, no cóż. O gustch się nie dyskutuje. A może głodnemu chlebek na myśli, co....? jjsod, a jakiego powodu ten dół, skoro każesz dalej pisać o, jak to mówi martuszek, treściach seksulanych! Misiak, garazu niet, posadzek też nie będzie. Znacie to: "- Oszukali mnie banda złodzei, polskich decydentów!" Ale wam zazdroszczę tego grila Poogladałam sobie fotki i zaspokiłam ciekawość co do wyglądu niektorych Fju, fju Mam nadzieję, że za rok też się odbędzie a ja już będę na miejscu Jeszcze będzie okazja wypić razem jakiś browar! No i znowu Marzin dziś dachu nie skończy... tadam!!! skończyłem. Jutro wnosimy dachówki! http://www.directupload.net/images/070713/temp/xBI7Z42B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 13.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 No dobra Marzin - jestem otwarta na nowe trendy. Stringi juz mam, a jutro zaczynam szkolenie z układania dachówki Tyle, że moi sąsiedzi mają mniej niż 60 lat Oczywiście, żadnych podtekstów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 13.07.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Tak sobie myślę, że nie będę zakładać dziennika. Wrzucę tu od czasu do czasu jakieś fotki i też będzie dobrze, nie?!?http://images23.fotosik.pl/26/89a2f29c4c5ffbd8.jpg A to dla Misiaka, ale za dużo to tu chyba nie widać, okna są mahoniowehttp://images28.fotosik.pl/26/63392c68cb938422.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 14.07.2007 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 dzieki krys dzisiaj bylem w thermoplascie calkiem calkiem no i na tych samych profilach robia co oknoplast ( veka) a sa tansi o jakies 2000 (8 okien + tarasowe) np. silniczek do rolet 275 zl brutto a w oknoplacie cos kolo 400 Ms okna z sokola 11 - gostek stwierdzil ze ma duzo pracy wiec mi nie zrobi wyceny co za bezczelny - nie polecam ! marzin dobra robota ! co z tym garażem ? gdzieś na początku grupy zaczynających padły namiary na garaże ! Martuszek gdzie ty będziesz robiła dach w stringach ? chętnie przyjadę popatrzeć - oczywiście jak tobie idzie Mice dzisiaj spotkałem twoja małżonkę w banku nawet ta sama pani zajmuje sie naszymi finansami - byla zdziwiona ze tak razem przyszliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 14.07.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Mice dzisiaj spotkałem twoja małżonkę w banku nawet ta sama pani zajmuje sie naszymi finansami - byla zdziwiona ze tak razem przyszliśmy no ja też jestem zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 14.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Wątek seksualny, to już się tutaj od jakiegoś czasu przewija...że nie wspomnę o teleskopie i innych takich mojej sąsiadki poniekąd... Skoro ten dach taki reklamowany, to ja też się chyba dziś tam wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 15.07.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Tak sobie myślę, że nie będę zakładać dziennika. A ja się nie zgadzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 15.07.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Tak sobie myślę, że nie będę zakładać dziennika. A ja się nie zgadzam! A ja się zgadzam. A jak będę mieć same fundamenty w tym roku to o czym będę pisać całą zimę?????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts